מה עושים

r i k i

New member
מה עושים

כשמאבדים את התקווה? כששום כדור לא עוזר והטקסים רק מתגברים? לפעמים יש תקוות שווא שיש שיפור כלשהוא אבל זה הדיוק לחמש דקות ואז הסיוט שוב מתחיל המחשבות הכי מפחידות בעולם, הרגשת הטומאה, והמקלחות שלא נגמרות אף פעם. כבר קר לי לצאת מהאמבטיה כל פעם עם שיער רטוב ומגבת בחורף הזה. הצילו אני צריכה עזרה ושום תרופה וטיפול התנהגותי לא עוזר לי כמה עוד אפשר לעשות טקסים

ריקי יקרה!

אני בהחלט מבינה אותך. מבינה את המצוקה הקשה בה את נמצאת. כתבת למטה לפני כמה ימים על אפשרות אישפוז. אני עצמי הייתי במצוקה דומה לשלך, ואישפזו אותי, והאישפוז עשה לי רק טוב. ואני גם כן, התמודדתי ומתמודדת עדיין עם ההפרעה הזו! ענו לך שם כאילו בשביל מה לך אישפוז, נכון? אל תתייחסי למה שענו לך נגד האישפוז! אני מתרשמת שכנראה באמת את כן זקוקה לאישפוז, ואל תיבהלי מאישפוז, כי הוא רק יכול לעשות לך טוב! אני חוזרת ואומרת לך: אל תיבהלי מאישפוז! אל תפחדי משום סטיגמה שמעוררת המילה אישפוז. תני לעצמך מה שנדרש, ומה שנדרש במצבך, זה להיות תחת השגחה של צוות 24 שעות ביממה, וזה אומר לא לפחד ולבקש להתאשפב בבי"ח, ושם אני מאוד מקווה יהיה לך רק טוב. אז ריקי, דברי עם מישהו מהבית, אם זה הורים, בעל, וכדו´ ותגידי בלי לפחד שאת במצוקה קשה ומבקשת שיאשפזו אותך. לא חסרים בתי חולים פסיכיאטרים טובים בארץ ובטח גם באזור מגורייך גם כן יש בתי חולים טובים. ריקי אני מאחלת לך רק טוב ושתשתחררי מכל המועקות הקשות שאת חווה! לילה טוב רווית

ר ו ע י ש

New member
להתעודד

אין מה לפחד מאישפוז , אם את הגעת למצב שבו הכדורים כבר לא עוזרים , והפסיכולוגים בכלל לא יכולים לעזור , אין מנוס מללכת למיון באחד מבתי החולים ופשוט להסביר בקצרה שאת הגעת לקצה , הם יאשפזו אותך במחלקה פתוחה ,תקבלי שלוש ארוחות ביום ידאגו לך לכל צריכך , תוכלי לנוח , להפיג מתחים שכנראה הצטברו אצלך , להתיעץ עם רופאים , לקרוא ספרים..... אם יש בעיות עם העבודה תקחי חופש או שתגידי להם שאת באישפוז עקב בעיה אישית, אם ישנם ילדים את כבר תדעי מה להגיד להם ואל תתני לשום לחץ חיצוני להפריע לבריאותך הנפשי. אולי יפתחו בפנייך נקודות אור חדשות שבזמן האחרון אינן.

r i k i

New member
מה אני יעשה

אם לא מסכימים לאשפז אותי בתל השומר כנראה כי אני גרה בירושלים? אולי ללכת ישר למיון שם? מה אתה מציע תודה ריקי

r i k i

New member
היי רווית

אני יודעת שאני חייבת להתאשפז ותודה שאת מעודדת אותי הבעייה שיש לי אובססיה לא להתאשפז בירושלים ולכן רק מחוץ לירושלים אני יכולה ושם למשל בתל השומר לא מוכנים לקבל אותי מה את מציעה לי לעשות?

ר ו ע י ש

New member
תעדכני

מידי פעם תעדכני אותנו בפורום לגבי המשך ההתמודדות שלך ..... רועי ש

dreamt

New member
את הולכת ישר למיון שם

אני חושב. אל השאלה אם את באמת רוצה אישפוז?

למעלה