מה עושים?

27star

New member
מה עושים?

אני בת 27 מרגישה ממש לחוצה ויש לי חרדות לגבי ה עתיד אני עוד לא נשואה ואין לי ילדים מרגישה שלא עשיתי כלום בחיים אם אני עדיין לא אימא זה מאוד עצוב וזה פספוס אני מפחדת לעשות שינוי בחיים שלי מפחדת להתחתן ולהתחייב זה מה שגורם לי להישאר ככה רווקה נמאס לי להיות רווקה נמאס לי להיות בלי ילדים וגם מפחדת להיכנס להריון ולעבור את כל התהליך מאוד מפחידד אותי מפחדת מכל השלבים החשובים בחיים מה אני עושה כדי להתגבר על זה כבר אנשים ממש מסתכלים על זה בצורה לא טובה זה גורם לי להרגיש מתוסכלת אבל מאוד רוצה ילדים והשעון מתקתק מפחדת לאבד את הזמן ממש מפחדת

שאלה

לא כל כך הבנתי למה את רוצה להתחתן ולהביא ילדים. לא שזה רע, אבל ממה נובע הרצון שלך? כי זה מה שכולם עושים? כי זה לא נורמאלי לא להתחתן? כי מישהו החליט שככה צריך? אז אני אספר לך שאני עוד מעט בת 36, רווקה וללא ילדים
זה אומר עליי משהו רע? בסך הכל אני נהנית גם מהיתרונות של זה. אני חופשיה, אין לי מחוייבויות מעבר לפרנסה האישית שלי. ושוב, זה לא רע להתחתן ולהקים משפחה, רק שאני חושבת שלפעמים צריך לחשוב טוב מה המניע מאחורי זה.

27star

New member
אני שמחה לשמוע

זה לא רע להיות רווקה אבל אני הייתי רוצה להיות אמא להרגיש את ההרגשה הזאת נחמד מאוד לשמוע שגם ככה החיים יפים וזה גם נכון כל הכבוד שאת בחורה עם רצונות משלך אבל עליי משפיעים הסביבה ומפעילים לחץ , אני לא דתיה אבל מסורתית קצת זה נכון שקודם צריך קרירה טובה וזוגיות טובה אבל אם זה בא ביחד בגיל מאוחר כלומר אם ההצלחה באה בגיל מאוחר והשעון הביולוגי כבר חלש מזה אני מפחדת אני דוקא מאוד נהנת כרווקה ושאין לי מחוייבות, רק העינין עם ילדים מלחיץ אותי ....

ligadg

New member
חוק מרפי

הי לך, יש חוק מרפי כזה...דווקא שאני רוצה זה לא יוצא. משמע, מהלחץ לא יצא מאום. האם את דתייה? כי אם לא ממה את לחוצה? היום גיל הנישואין וההורות עלה משמעותית. בכל אופן. במקום להשקיע אנרגיות בלחץ, תשקיעי אותן בחקירה של מה חוסם אותך מלהשיג את מה שאת רוצה. (אני אתן לך רמז...אחת מהתשובות כבר רשומות בשאלתך....) אני ממליצה לך למצוא מטפל/מדריך טוב שיעזור לך "לפתוח את החסימה" ולחיות את החיים מתוך חופש והנאה ולא מתוך לחץ. אשמח לעזור, ליגד

מחפשים קואצ'רית בשילוב דמיון מודרך

ומתחילים טיפול מסודר. קובעים מטרות ברורות בשבילך. בודקים מה את רוצה בחייך ואז ממשיכים קדימה. כמובן שאף אחד לא יחתן אותך וירביעה נגד רצונך. קודם מטפלים במה שמפחיד ועוצר אותך. זאת דעתי. כמובן שאת יכולה להמשיך לעשות את מה שעשית עד היום. אולי תצליחי.

27star

New member
יש לי מאמנת אישית

אבל אני עדיין מתקשה ותוהה יש לי מטרה אבל לעשות....- זה הבעיה אצלי כנראה אני עדיין בתהליך של הטיפול , דמיון מודרך עדיין לא ניסיתי

כמה זמן אתן עובדות ביחד?

לדעתי ורק לדעתי אם בתוך כמה חודשים היא לא קידמה אותך לעשייה כלשהי אולי הגיעה הזמן להחליף אותה. זה לא אנליזה פה. אם היא מקצועית היא אמורה לעזור לך לחפור לשורש הבעיה די מהר. N.L.P. וE.F.T. (סליחה שאני בקודים, אבל אלה שתי שיטות שמוכרות בשמות אלה בדיוק ויש הרבה חומר באינטרנת) אלה גם שיטות מאוד יעילות לצאת מתקיעות.

למעלה