מה עושים ? ? ? . .

מה עושים ? ? ? . .

חברה שלי המדהימה הפתיעה אותי ובאה לעבודה שלי (אני בעבודה) עם בלונים ומרשמלו חחח מפה לשם כשהיא יצאה מאצלי היא התקשרה ואמרה "חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאת סגורה איתי שאת לא אומרת לי מה את רוצה שאני אקנה לך ליומולדת ואני אקנה בסוף! אבל אני לא רוצה לקנות סתם משהו" אז הסברתי לה שאני לא יודעת לבקש לעצמי, ויותר נכון אין לי בקשות, והרצון שלה כבר משמח אותי ואני לא צריכה שום מתנה. והיא מתעקשת שאני אגיד לה מה לקנות, בסוף זרמתי על חצאית בסיס ארוכה וזולה שאני צריכה לקנות.. והיא צחקה עליי "60 שקל?? זה לא מתנה! את סתם אומרת כי זה זול וכדי לספק אותי, חבל שאת לא פתוחה איתי כמו שאני איתך..." קיצררררר =מה עושים?

איזה יופי של אהבה! ...

סמסמי לה הודעה! רצונך הטוב-הטהור הם המתנה הכי הכי הכי ... ... ... ומזל טוב לאורך ימים טובים ושנות חיים - בשמחה! שבת שלום! ...

הייי קודם כל מזל-טובבב ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

ובקשר למתנה ... אם זה כ"כ חשוב לה לקנות לך .. אז תפרגני לה .. היא נשמעת חמודה לאללה ... אז אם אין לך באמת משהו שאת צריכה ויכולה להגיד לה לקנות בשבילך אז תבקשי ממנה משהו ששתיכן תהנו ממנו ( ארוחה זוגית במסעדה נגיד ....ואת יכולה למרוח אותה ולהגיד לה שזה הדבר שהכי יעשה לך את היומולדת שמח להיות איתה ולבלות איתה וזה הרבה יותר גדול מכל מתנה יקרה אחרת ...) אני לא מבין גדול מדי במערכות יחסים (במיוחד לא של לסביות חחח
) אבל לא יודע .. זה נראהלי סבבה ...תפרגנייי לה !!!! ושוב מזל טוב ענקיייי

וואלה, רעיון טוב

נגיד לה שנצא למסעדה של צמחונים חח. הבאסה שאני מכירה את עצמי ואני אבדוק בתפריט מחירים, כי אני ה-גבר במובן של לשלם. אני תמיד זו שמשלמת וב"ה לא חסר לי וקשה לי לראות שמשלמים עליי... זה מוריד לי מהאגו /tapuzforum/images/Emo8.gif וגם לא בא לי שישלמו עליי הרבה.. שריטה! אבל רעיון טוב.. אני אתאפק.. נראה, אני אעדכן :)

טיףטף2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב יקרתי../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

הרבה הרבה מזל טוב יקרתי
אחלה דרך כתבת שיש לך יומהולדת
הבאת אותה בהפוכה
את הולכת ע"פ הלועזי או עברי?

רק שתיכן? ומה רע עוד פעם?

הזכרונות הנפלאים ביותר הם הדברים שאנו עושים יחד עם בני הזוג. המקומות בהם היינו, החויות המשותפות אותן חווינו והג'סטות הקטנות כמו הבלונים. וכל כך כיף להסתכל אחורה ולדעת שעשית את זה עם מישהו שכל כך טוב לך איתו ולהעלות איתו זכרונות. בשנה הבאה ממש לא זוכרים את נעלי הקרוקס הכעורות שלמזלי מעולם לא קיבלתי :) מתנות זה דיי בזבוז כסף בעיני אלא אם ידוע מה בעל השמחה ממש הולך לקנות מחר (למשל חצאית - את בחצאית? - נשמע הזוי) ובאמת שאני אף פעם לא יודע מה לקנות אלא אם זה איזו ארוחה טובה, צימר או נופשון בחו"ל.

היה לה יומולדת לפני../tapuzforum/images/Emo39.gif ו..

הלכנו למסעדה מהממת ובלי בושה הוצאתי באמצע הארוחה קופסה אדומה מהתיק, ישר אמרתי "זה לא טבעת" /tapuzforum/images/Emo8.gif וכשהיא פתחה ת`קופסה יצא פתאום פרח שקופץ לצדדים ושר "הפי ברז`דיי טו יו".. כולם שמעו והיא התפדחה והתרגשה ביחד, אמרתי לה שבגלל שאני לא טובה בלארגן מסיבות ואין מי שישיר לה.. אז הנה... חהחה וקניתי לה ביום אחר, ז"א עשיתי קטלוג כרומו מהמם מכל הצילומים שצלמתי אותה במשך השנה (אני חובבת צילום ולמדתי גרפיקה) 34 דפים מהממים כולל זכויות שמורות, לוגו, תאור הפריטים וכו` יצא מדהים!!! היא כמעט התעלפה, זה היה חלום שלה והיא לא הייתה מסוגלת כי היא ביישנית. אני מאלו שלא קונים סתם מתנות, אם קונים משקיעים. ואם לא משקיעים אז לא קונים.. /tapuzforum/images/Emo8.gif זהו, ואין מצב שאני אתן לה לשלם על צימר. זה המון!

מקסים!

ואולי אגנוב את שני הרעיונות :) איפה קונים את הקופסא הזאת? אני צריך אחת :) ויש בדיוק מבצע להדפסת תמונות דיגיטליות http://www.dealhayom.co.il/israel/pic4u?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=pic4u

זה דיל שווה מאוד!

אבל זה לא אלבום.. אני עשיתי אלבום דגיטלי דרך אתר לופה. מכיר? זה יכול להיות רעיון טוב אם תפתח 100 תמונות שלכם של חוייות משותפות או חוויות שלו, אני אישית חושבת שתמונות יותר כיף לראות בתמונה ולא במחשב
את הקופסא הזאת אני קניתי בחנות בכיכר ציון בירושלים אצל מוכר נחמד מאוד אבל אני חושבת שיש כאלו גם בחנויות של הפנינג וחנויות של צעצועים ומתנות :)

תכתוב על האלבום

"הזכרונות הם שלך/שלי/שלנו, האלבום שומר עליהם" /tapuzforum/images/Emo8.gif . אגב, שכתבתי שאני אוהבת להשקיע במתנות זה לא במובן הגרנדיוזי.. אלא בקטע של מותרות שבעל השמחה רוצה או הגשמת חלום או סתם משהו שימושי או יחודי, ולאאא בושם או דברים יקרים מאוד, או סתם דובי ענק חחח צריך תשומת לב כדי לדעת לתת משהו שישמחו לקבל, ואפילו אם זה אבן מהגינה שכתבתי עליה ביוד קטע מפסוק.. /tapuzforum/images/Emo3.gif

מזל טוב,בת כמה?

..באמת את צריכה הצעות למתנות מ300 שקל ומעלה?! תזרמי עם זה שאנשים אוהבים זה נורמלי לפרגן,ולדעת לקבל זה חלק חשוב באהבה... אז תלמדי לקבל אהבה,ואל תדאגי בהקשר הזה ,מתנת יומולדת זה חוב את תצטרכי להחזיר אז תרגישי נח...;) הרבה מזל טוב מאחל הכל מהכל...

מזל טוב ליום הולדתך

שפע ברכותיי שגורות אלייך שיהיו לכם חיים טובים ומאושרים ימים של שמחה ועד מאה ועשרים. ולגבי המתנה, אוףףףף גם לי י חולשה גדולה בקניית וקבלת מתנה. ואגב, תסמסי לה בזו הלשון: "שונא מתנות יחיה" והאי היא רוצה אותך טיתה עד 120 שנים מאושרות ומתוקות... חחחחחח... סתם צחקתי אחותי היקרה (מרשה לי, מקווה) אם את באמת אוהבת אותה, תעי את רצונה ןתבקשי מתנה שתשת בעצם את שתיכן... (בלי שהיא תדע שזו כוונתך...)

מנסה לחשוב מה בחורה לסבית אוהבת

שישרת גם את חברתה... אני אישית חלש מאוד במתנות... חחחחחחחח

למעלה