מה עושים ? ? ? . .

McBrownie

New member
אני לא יודע אם את עדיין צריכה עצה

אבל בכל מקרה שיהיה מזל טוב!!

McBrownie

New member
את יכולה להגיד לה שמה שאת הכי רוצה

זה לבלות זמן איתה, ולא משהו חומרי. ואז יש אופציות כמו סרט+מסעדה, או דייט רומנטי. את יכולה גם להגיד לה שאת רוצה שהיא תכין לך עוגה!! וזה מצחיק ונחמד. תצלמי את התהליך.. תעזרי לה.. תזרקי עליה קמח.. כאילו אפשר לעשות מין משהו שאתן לא עושות בד"כ. אפשר גם ללכת לספא (זוגי) אבל אני לא בטוח עד כמה את(ן) בקטע הזה. וזה גם יקר קצת.

אז בשישי באתי הביתה, היה מלא בלונים

היא הכינה לי עוגת גבינה עם בסקויטים (בלי גבינה! כי אני טבעונית..) וקרמשניט בלי גבינה ובלי ביצים, משהו מדהים!! כמו חלבי, בדוק!! ולהתכרבל עם סרט זה על בסיס קבוע חחח תודה בחורצ`יק, הזכרת לי שביומולדת שלה חיפשתי מסאזיסטית בנרות, ולא מצאתי לנשים בלבד (אנחנו דוסות) אז הרעיון נגנז..

McBrownie

New member
יואו את טבעונית? אז מה במקום הגבינה?

טופו? סויה? אגב, ניסית לחפש בגוגל 'ספא לדתיים'? יש מלא תוצאות.

כן אבל אלו ספא שכולל שינה....

אנחנו לא רוצים כולל שינה.... וכן, אני טבעונית וזה מתכון המצאה שלה.. משהו עם קצפת צמחית בלי טופו (עם חלב סויה) אתה לא מבין איזה טעים זה... אחד ה-דברים!!!

McBrownie

New member
רילי?

לא נראה לי שחייבים לשלם על שינה, את אומרת שאת רוצה רק את הטיפולים.. הסתכלתי עכשיו באיזה אתר ולא ראיתי שם אזכור מגביל כזה או אחר.. התוצאה הראשונה שהתקבלה

גנימדס

New member
מזל טוב!!!

מזל טוב! נתחיל מזה....הרי זה העקר!!! יום הולדת שמח!! לי קשה מאד לקנות מתנות לכן אני עושה רשימה ומפיץ אותה במייל למעט מאד המעונינים לקנות. מתברר שזה ממש ממש קשה לקנות גם אחרי שקוראים את הרשימה , וכל שנה אני מגלה שהייתי לא ספציפי מספיק. מה עושים? מפנים אותה לחנות שאת אוהבת(ויש כזו נכון? סופרפארם, פוקס , H&0 ,צומת ספרים ,מיכל נגרין) ומבקשים משם שובר מתנה. עם השובר מתנה את קונה מה שאת רוצה, והיא מרגישה טוב שרכשה לך משהו

אין לי חנות כזאת ../images/Emo12.gif

מצאתי חנות עם תכשיט... (אני? תכשיט? התחברתי אליו חחח) אבל הוא יקר אז אמרתי לה שאני מוכנה להראות לה אותו בתנאי שאנחנו עושות חצי חצי חחחח

איזה מזל...‏ ‏

איזה מזל שהיום הולדת שלי יוצאת בחופש הגדול.‏ אין מי שיבוא אלי לעבודה.‏ ‏‏(למי שלא יודע אני עובד בבית ספר..‏ ‏‏) טוב אז המון המון מזל טוב,‏ אני חושב שתגידי לה שיש מתנה שיותר שווה מכל המתנות וסתם חבל שהיא תוציא כספ עלייך,‏ אפשר להסתפק בנשיקה רטובה וארוכה וזה יעזור לך לעוד שנה טובה בחיים היפים שלכם.‏ או כמו שכתבו ככאן על איזה נופש בבית מלון או צימר.‏ ‏‏(אם תרצו עזרה בחיפוש צימרים אשתדל לעזור...‏) ! ואם אין לכם זמן או שאין לכם איך לנסוע אז תסתפקו בארוחה זוגית במסעדה באיזור,‏ וכמובן אחר כך זרימה למיטה.‏ תהנו..‏ אגב בת כמה את ? ‏

חחחחחחחחחחחח היא חולת נשיקות

ככה שזה בשיגרה
ואמרתי לה מסעדה והיא ענתה, "זה ברור.. אבל זה לא מתנהההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח נתמודד!

למעלה