מה עושים ??...

• פותח הנושא FS3
  • פורסם בתאריך

FS3

New member
מה עושים ??...

היי לכולם , אף פעם לא יצא לי להיות בפורום הזה אבל השבוע הרגשתי צורך לתהייעץ עם אנשיפ ניטרלים לגבי מיקרה מסויים שקרה לי ....:( לצערי בשבוע האחרון גם אני נכוותי מחברה שהחשבתי לחברה מאוד טובה , שעשיתי איתה שירות צבאי ביחד , גרתי איתה , והיינו ממש קרובו ת , אנחנונ כבר כמעט 3 שנים מכירות , והחשבתי אותה לחברה מאודדדדד טובה שלי , _ יש לי 2 חברות שעשר שנים אנחנו מכירות וממש הרגשתי שזה חברות עמוקה באותה מידה ) למרות הכל ,תחוור לי השבוע שכנראה יש אנשים שיותר חשובים ממני ... חבר שלה , תיכננו יחד טייול לחול ל 3 חודשים ( עוד חודשיים אחננו יוצאו ת) והיא פיתאום זורקת לי שהיא רוצה שחבר שלה יצטרף אלינו לחודשיים הראשונים ( כאילו שזה הכי טובה ולגיטימי שיש ושלי יהיה הכי נוח בעולם ) מה שעצוב בכל הסיפור היא שהיא לא מבינה כלל את הצד שלי בעניין , מה שחברה , ובכלל בן אדם אמור לקלוט כאן מייד בלי שום הסבר מיוותר , אך לא כך המיקרה כאן , אני מסבירה לה את דעתי והיא שותקת , סיימנו את השיחה הזאת ( זה היה בטללפון ) ומאז לא דיברנו , כבר 4 ימים , והרגשתי כאילו תקעו לי סכין בגב , לא ציפיתי לרגע , מאף אחת החברות שלי , בפרט ממנה שתעשה לי משהו מסוג זה , שתהיה כל כך אטומה וקרה כלפי , שתגרום לי לכבות , כמו שהיא גרמה לי , שתגרום לי להרגיש רע ..... אינ לא יודעת מה לעשותעם זה , אני מרגישה שבא לי דבר איתה אי פעם , כיוון שהיא יודעת שהיא פגעה בי , והיא אפילו לא טרחה להתקשר , ( כאילו כביכול היא בסדר גמור ואני הרעה בסיפור ) בחיים לא הייתי מסוגלת לעשות את זהלחברה טובה שלי , וכמה שאני מנסה להבין את הצד שלה בסיפור , אינני יכולה להתעלם מהצד שלי בעניין , הנפגע מכל הסיפור .... ומעבר לזה אני כב ר כבכלל לא רואה עניין לצאת איתה לטיול הזה יחד , ואני צריכה עכשיו לספר את הסיפור להורים שזה דבר לא קל בפני עצמו ...

adii123

New member
כל דבר לטובה

זה מה שיש לי לומר... אולי עכשיו זה נשמע לך הכי חרא שבעולם אבל כשיעבור זמן ותסתכלי על זה מרחוק את תביני שזה היה לטובה. ואל תחששי מהתגובה של ההורים פשוט תגידי שלא יסתדר וזהו

FS3

New member
תודה...

סיפרתי להם השובע והם הכי תמכו בי בעולם .. :) אבל עדיין כואב מפנים ... אבל זה פצע שיגליד ...

למעלה