מה עושים עם חור בקיר? בקיר המקשר בין המטבח לסלון יש חור! חור מלבני בגודל 50*40 ס"מ. מה עושים איתו???
3 31 באוקטובר New member 10/10/02 #1 מה עושים עם חור בקיר? בקיר המקשר בין המטבח לסלון יש חור! חור מלבני בגודל 50*40 ס"מ. מה עושים איתו???
א אדריכלית סיגל בן נון New member 10/10/02 #3 פרטים, חברים, פרטים!! כדי לתת לך תשובה ממש לעומק כדאי לתת פרטים. סתם לסתום אפשר עם בלוקים ולטייח. אבל אולי במיקום ובגובה כדאי לסגור רק בצד אחד ולעשות נישה נחמדה בצד שני? אולי לתבלינים במטבח? אולי לפסלון עם תאורת ספוט בסלון? ספר קצת יותר!
פרטים, חברים, פרטים!! כדי לתת לך תשובה ממש לעומק כדאי לתת פרטים. סתם לסתום אפשר עם בלוקים ולטייח. אבל אולי במיקום ובגובה כדאי לסגור רק בצד אחד ולעשות נישה נחמדה בצד שני? אולי לתבלינים במטבח? אולי לפסלון עם תאורת ספוט בסלון? ספר קצת יותר!
ר רוקוקו New member 11/10/02 #4 יש חור בדלי יא יונה יא יונה יש..... מה דעתך על סגירה עם גבס? או לבנים מזכוכית? וחוץ מזה מה רע בחור? יודע כמה משלמים לי על כל חור שאני מיצר בקיר? בהצלחה עם החור רוקוקו(ערן).
יש חור בדלי יא יונה יא יונה יש..... מה דעתך על סגירה עם גבס? או לבנים מזכוכית? וחוץ מזה מה רע בחור? יודע כמה משלמים לי על כל חור שאני מיצר בקיר? בהצלחה עם החור רוקוקו(ערן).