מה עושים עם התשישות??

מה עושים עם התשישות??

יש לי בן בכור בן חודש וחצי, אני ואשתי תשושים.. חשבתי שלא תיהיה לי בעיה להתמודד עם חוסר שינה, אך מסתבר שאני די תשוש ,וזאת למרות שבלילות היא קמה בעיקר... רעיונות? אולי תזונה? ספורט? (לא שיש זמן לזה..)

akavishon

New member
פשוט לא לאבד את התקווה... זה עובד..

וכשסוף סוף הם כבר ישנים לילות שלמים, גמולים מחיתולים אז עושים עוד ילד.... אנחנו מדי פעם היינו משאירים את הקטנה אצל סבא וסבתא ביום שישי בצהרים וצוברים כמה שעות שינה איכותיות. לאשתי היה מאוד קשה להשאיר את הקטנה, אבל עם הילד השני זה כבר היה הרבה יותר קל (להשאיר אותו) מעבר לזה, לא מכיר טריקים אחרים... בהצלחה...

מחשבות

New member
הולכים לישון מוקדם יותר ומפנימים

שהחיים השתנו ללא הכר וכבר אי אפשר למשוך עד אחרי חדשות חצות ולקום למחרת כאילו כלום.

חנול

New member
אנחנו בדיוק עכשיו מתחילים ללמוד

איך לחיות עם התשישות. הבעיה הכי גדולה בנושא הזה הוא "הוויתור". אני עד עכשיו הרגשתי כאילו אני מעבירה את היום "במירוץ" אחרי כל שנית שינה. לאחרונה רק התחלתי להפנים שאין מה לרוץ, כי לא תהיה לנו שינה כמו שהיינו רגילים. העסק הזה כנראה נגמר עד שהחבר'ה יתחתנו... עכשיו אנחנו "בהפנמה" ומנסים לגלות איך שורדים יום שלם עם פחות שינה ממה שהיינו מורגלים לה. מצד שני, לא כולם כאלו. יש כאלו שבאמת מתרגלים לחיים עם פחות שינה, ויש כאלו שהילדים נותנים להם לישון. עוד מוקדם לדעת לאיזה סוג אתה שייך- אני מקווה בשבילך שלסוג השני..

מחשבות

New member
אנשים לא ישנים היום די. זו עובדה

שגם מביאה איתה תחלואה רבה. כשנוסף גורם חדש המונע שינה, המצב הוא על סף קריסה. צריך ללמוד לוותר על דברים, לסגור את המחשב, להניח את הספר וללכת לישון.

חנול

New member
האמת שבעלי ואני תמיד הקפדנו לישון

7-8 שעות ביום, שזה מעל הממוצע לאדם בוגר, ואמור בהחלט להספיק. היום אנחנו ישנים אותה כמות שעות, רק לא באופן רציף. להערכתי פה נעוצה הבעיה.

מחשבות

New member
7-8 שעות זה הממוצע. אכן, חוסר

הרציפות זו הבעיה הגדולה. שינה חייבת להיות רציפה מעצם המבנה שלה.

איל35

New member
בעייה מוכרת...

שלום לך, אישתך בחופשת לידה מן הסתם אז העצה הטובה ביותר היא לישון מתי שרק אפשר. התינוק נרדם, להרדם איתו. כשאישה מניקה למשל אנחנו הגברים די "נהנים" מן ההפקר. אין צורך מיוחד להתעורר גם כן. אם האישה שואבת או התינוק מקבל תמ"ל, אז אפשר להתעורר בתורניות. סך הכל זה באמת קשה והתשישות קיימת אצל רבים וגם אצלנו. הפספוסה שלנו בת שנה וחצי ועדיין מתעוררת לפחות פעמיים בכל לילה כי היא רעבה. משום שאין פתרון קסם, מתרגלים גם לעייפות ומקווים שזה יסתיים בעתיד הלא רחוק.

כל כך מוכר.....

הילדון שלנו בן שנה והוא עדיין לא ישן כמו שצריך בלילות..... כל ילד מגיב אחרת. אבל אצל כולם זה עובר. תחשוב שכשהוא יהיה בן 15 כמה הוא יאהב לישון
הכי חשוב שאישתך תישן מתי שהיא יכולה....בעיקר כשהוא ישן, כדי שתאגור כוחות..... ואני בטוח שעם הזמן תמצאו את הפתרונות שמתאימים לכם. עכשיו הוא עוד קטן מדי לחינוך (כשהוא קם הוא זקוק לכם) אבל בגיל מבוגר יותר יש ספרים מצויינים בנושא. לילה טוב

akavishon

New member
כשהוא יהיה בן 15, הוא יצא לבלות

בימי שישי בערב, ואז תישן אפילו פחות...

zvibalas

New member
להפקיד אצל ההורים

גם אנחנו היינו באותו הסרט. הפטנט הוא: לבקש מההורים שישמרו עליו ללילה אחד. ובאותו הלילה פשוט אתם הולכים לישון ולישון ולישון עד למחרת בצהריים. ואז אתם קמים רעננים ומוכנים לטיפול בילד החמוד.

פשוט לבקש עזרה ממי שיכול

יש לי 2 ילדים- הגדולה בת 8 ישנה מגיל 3 חודשים ללא התעוררויות מיותרות. הצעיר- בן שנתיים - עוד לא ישנתי לילה אחד שלם מיום היוולדו למעט שבת אחת שנסענו שנינו לישון אצל דודה של בעלי והזמנו בייביסיטר ללילה.

ferdinand

New member
לא נורא! זה עובר!....

אחרי עשרים, שלושים שנה... (תלוי כמה ילדים אתה עוד מתכנן!) {ככה אחותי, נשמה טובה, "עודדה" אותי, עם הולדת הבכור!) אהה ו...
(בקרוב אצלי!
)

ferdinand

New member
ועוד חששתי....

שאני זה, שמייצר פה דה-מורליזציה!
אז טוב נו - בסוף מתרגלים/מתגברים...

למעלה