מה עושים עם השיעמום

טופי

New member
מה עושים עם השיעמום

טוב, הגיע יומי והשתחררתי מהצבא, יחידת מחשב, ומחשבה שמעכשיו הכל מסודר, בכל זאת, "בוגר ממר"ם" אז כתבתי קו"ח, ובהתחלה היו גם ראיונות עבודה, וציפיות שכר, טבלאות שכר ושאר ירקות. אח"כ הגיע שלב של "טוב, נראה לנו טוב, הראיון הבא כבר יהיה אצל הלקוח באתר...", ובאמת אין לי מה לרוץ, או להלחץ, גר אצל ההורים, לא חסר כלום, ואמרו לי לא לפחד מלשבת בבית אפילו חודשיים עד שאמצא את העבודה אבל... משעמם לי
הצילו!!!! מה לעשות?!

pixiER

New member
כמה דברים...

דבר ראשון, נחים קצת, נוסעים לחו"ל, אפילו בקטנה, חופש זה בריא, אתה יודע... אחר כך, מתחילים לחשוב על כל מיני איכסה כמו פסיכומטרי, אוניברסיטה, תואר וכל הדברים האלו, כי במצב היום, אפילו לבוגרי ממר"ם כדאי שיהיה תואר, וחוץ מזה, לך תדע מה יהיה המצב בעוד כמה שנים, וחוץ חוץ מזה, אם תרצה לעבוד בחו"ל, אז בארה"ב ממר"ם לא משחק כזה תפקיד כמו פה, ותואר זה דבר חשוב מאד! בזמן שנותר, קוראים וכותבים קצת בפורומים של תכנות, כותבים קצת קוד, אין לך מושג כמה מהר הדברים נעלמים מהראש, וכמה קל לאבד מיומנויות פשוטות (ועוד פחות נעים לגלות את זה בראיון...
) ואם אחרי כל זה עוד נשאר קצת זמן, אז כנראה שאתה צריך לקנות אופנוע חדש
...

eyali26

New member
משגע אותי

איך אנשים משתחררים וישר יושבים על הכסא באוניברסיטה... אוקיי.. כשהשתחררתי הייתי צריך לעבוד בכל מיני עבודות זמניות... אבל למען החופש... למען הטיול... לאן אתה ממהר? תבלה קצת, תהנה.. תנשום טיפה... לעבוד יהיה לך עוד מספיק זמן כל החיים :)

טופי

New member
כן, אבל

בזה אני טוב, המשכורות טובות, הנסיון יכול להיות מצויין, אז למה לא? לחסוך בעבודה טובה כסף לטיול, ללימודים, ובכלל. הרי זה לא המשכורות הרגילות של חייל משוחרר אלא משכורות היי טק כביכול...

eyali26

New member
מסכים

מצבך טוב.. פשוט הייתי מחכה קצת עם הלימודים... תעבוד, תצבור ניסיון ותראה מה אתה אוהב... תעשה כסף ותעשה חיים

למעלה