מה עושים עם הלשכה?

שירוש27

New member
מה עושים עם הלשכה?

שלום, אני מובטלת "טריה", חודש וחצי אחרי פיטורים (אחרי עבודה של 3 שנים בחברת הי טק) ועוד שבועיים נגמרים לי 2 חודשי החסד ואמרו לי בלשכה שאז יכולים לשלוח אותי לכל עבודה לא מקצועית: פקידות, מכירות, אבטחה וניקיון. מה עושים? אני בעלת תואר שני (אני לא מתחום המחשבים והתוכנה)ומחפשת עבודה מאוד ברצינות אבל אין.....האם מישהו כאן נשלח לראיון עבודה למשרה "לא מקצועית"? מה עושים כשהם שולחים למעסיקים כאלה?
 
תשובה כללית

הייתי במצב דומה, ומנסיון מעסיקים שמחפשים עובדים למשרות כאילו לרוב לא מתלהבים להעסיק עובדים כמוך מכמה סיבות - החשש שתעזבי זמן קצר אחרי ההכשרה לחברה הראשונה שתציע לך משרה שמתאימה לכישורייך, חוסר רצון להעסיק אנשים יותר מוכשרים מהם, החשש שהתסכול יגרום לך לא לתפקד היטב בעבודה [או, גרוע מזה, לגרום להם נזקים בנסיון לגרום להם לפטר אותך כדי שתחזרי ללשכת התעסוקה]. שלחו אותי פעמיים למשרת מחסנאי, פעם אחת לעובד כללי בנגריה, ופעם אחת לעובד כללי במשרד פרסום - הייתי שמח לקבל את המשרות הללו מתוך עניין ובשביל הכסף עד שאמצע עבודה בהיי-טק, אבל אף אחד מהם לא הראה אפילו קצה רצון לקבל אותי לעבודה. בשורה התחתונה, נראה לי שלא יקבלו אותך למשרות הללו אם לא תתאמצי להתקבל אליהן.
 

אמץ

New member
חצי שנה לא קיבלתי שום הפניה

הייתי חצי שנה בלשכה. ולא נתנו לי שום הפניה לשום משרה. זה כנראה גם קצת עניין של מזל. אני בתחום המחשבים.
 

dandashit

New member
אני דווקא קיבלתי פניות

בנושאי היי טק שונים, לשימחתי הפקיד לא הבין בזה כלום, ואמרתי לו שזה לא מתאים לי וככה לא שלחו אותי לשום מקום.
 

joechib

New member
הסירי דאגה מלבך

ישלחו אותך למשרה לא מקצועית, סביר מאוד שהמשרה תהיה כבר מאוישת ובזה יגמר הסיפור. במקרה היותר גרוע את מגיעה לראיון ולא מקבלים אותך בגלל התארים. המעסיק יודע שבזמן שתעבדי אצלו תחפשי עבודה חדשה ולא משתלם לו "להשקיע" בעובדת שעשויה למצוא מקום עבודה טוב יותר שהולם את כישוריה. בקיצור, את יכולה להרגע.
 
למעלה