שלא לעלות על האופנוע , אין מה לעשות , לא כל הנשים במדינה הזאת מוכנות לשבת על כלי גדול ורוטט
אני חושב שאתה בתור בנאדם צריך לכבד את הרצון שלה ומכיוון שככל הנראה זה לא ישתנה יש לך שתי אפשרויות (ע"ע ברירת הובסון) , האפשרות הראשונה זה לפתוח לוח של מכוניות למכירה , השנייה זה לפתוח מדור הכרויות .
להכריח מישהו להיות מורכב? לרוב,גם אם ישלמו לי אני לא מרכיבה (לא מוכנה לקחת אחריות על אנשים נוספים על האופנוע). כמו שכתבו לך, יכול היה להיות גרוע יותר (ע"ע "אני או האופנוע"). נראה לי לגיטימי לגמרי לסרב להיות מורכבת (גילוי נאות:כן,גם אני מסרבת להיות מורכבת, על אופנוע...
אין מה לעשות . זאת זכותה. וגם די חכם כך שכדאי שתקבל את זה. וביננו זה גם די לא במקום לדרוש ממנה לעלות אחרי שעלתה ונחבלה. אתה חלקית אשם בזה . לא ? היית יכול לסרב להרכיב אותה, ואתה ויתרת לה על רכיבה ללא מעיל. הרי על קסדה לא היית מוותר לה כי היו שוללים לך הרישיון. אז למה על המעיל וויתרת ? ומעבר לזה, לדעתי לא פשוט לקחת אחריות על חיים של אחרים. האופנוע מתנהג לא אותו דבר אז זה לא פשוט. לסיכום - אל תלחץ עליה. אלא ההפך - תכבד אותה על החלטתה.
נקרה בדרכנו כשהיא הבינה שיותר היא לא עולה על האופנוע איתי.. מה לעשות, אני חושב שלא לעיניין ששתי הורים לילדה אחת יהיו על אותו אופנוע..מזעור סיכונים וכו'..זה גם היה תירוץ טוב להרכיב FULL SYSTEM ולוותר על הרגליות..
"ממי,תעבירי לי T10." שניה אני בדיוק סוגרת איתו "נו גילית מה הבעיה מתוקה?" אמרו שהיה גשם היום בסינגפור אז האופנוע לא יניע. הצלחת למצוא את הסטרטר? "לא, בגלל ההשכבות אני לא רואה כלום עם כל השמן מסביב"
אני רוצה למרוח את כל גופך בשמן מנוע (מן הנשם העליון) , ללטף את הצמיג האחורי שלך בידי המשומנות ואז לפרק לך את מיכל הדלק ולהכניס לך את היד שמה, עמוק למקום שבו הזרקת הדלק נכנסת לתוך ראש המנוע.