מה עושים עם החברה?

• פותח הנושא hmpfy
  • פורסם בתאריך

hmpfy

New member
מה עושים עם החברה?

מה עושים כשהחברה מסרבת בכל תוקף לעלות על האופנוע? לה אין רישיון. רכב מבחינתי זה לא בא בחשבון מלבד נסיעות קצרות בעיר וגם, לא בפקקים של הבוקר. כי בתל אביב עם רכב למשל סביר להניח שאני אגיע לשם, אמכור אותו וגם אתאבד מתיסכול זמן קצר לאחר מכן. מוניות ממש לא, לא עם הכסף שאני מרוויח מהעסק שלי. ואוטובוסים, כמה אפשר? פה ושם, אבל באופן קבוע? ראה ערך רכב בתל אביב. האמת, אני לא חושב שיש לקשר סיכוי לשרוד אם נאלץ לבלות בבית כל הזמן. מה עושים?

el presidente

New member
מה עושים!?

מוציאים לה את האויר.

C O L T

New member
תגיד, אין תקציב אפילו לבובה? ../images/Emo3.gif

אף אחד מכתבי האתר לא היה מוכן לתרום את שלו? (אה, היא בדיוק בתיקון... לא, אני דווקא צריך את שלי היום... מה אתה דפוק, אשתי גולשת כאן אתה רוצה שהיא תגלה? וכ"ו) זה כל מה שהיה לכם, קצת פושוטופ? הייתם מדביקים כבר זברה לCBR

el presidente

New member
לא שאני טוב בהבנת הניקרא

אבל אני מסיק מהמשפט שלך...שיש לך בובה מתנפחת של זברה....כן?

hmpfy

New member
כן, האמת שחשבתי על זה

אבל אתה יודע... קצת פרג'ידית... ובקשר לברנאאוט אפשר לנסות, אבל לא נראה לי יעבוד עקב זה שהסיבה שבגללה היא לא רוצה לעלות לאופנוע היא שפשוף עצבני על הכתף אחרי שדחתה פעם אחר פעם את התחנונים שלי אלייה לקנות מעיל. וסירבה ללבוש את המעיל שיש לי כי הוא גדול מידי.

C O L T

New member
שמע, חברה זה לא כמו אופנוע

אפשר להחליף בלי להפסיד כסף מהמחירון
מכיר את השורה "זה או אני או אופנוע" ? אז אולי כדאי להפוך אותה, הגי ההגנה הטובה ביותר זה ההתקפה תן לה באיזה "זה או אני עם אופנוע..." מראש מסיר ממני כל אחריות על התוצאות אם בטעות תפעל לפי ההמלצות שלי.

Ducati999

New member
אשתי לא מוכנה לשבת על אופנוע

גם כשהמנוע שלו כבוי וכשהוא עומד על ג'ק. אני חושב שכל זמן שהיא לא מנסה להכתיב לך מה לעשות, כמו, "או אני או...", ניתן לחשוב על פתרון. אם היא תנסה להוריד אותך מהכלי - זהירות, שדה מוקשים לפניך! אם תרד, תתגעגע כל יום שיעבור ותסובב את הראש אחרי כל אופנוע בכביש.

למעלה