מה עושים עכשיו

0miss love0

New member
מה עושים עכשיו../images/Emo35.gif

מה עושים עכשיו שאני מבינה שטעיתי לכל הדרך
מה עושים עכשיו שנשארתי לבד
קוראים לי סיון ואני בת 16. תמיד היה לי את הקבוצה שלי, 4 חברות טובות שתמיד היינו ביחד. אבל האופי שלי הוא גורם הבעיה. אני לא מוכנה להתפשר..יש לי יותר מידי דברים שחשובים לי בחברות וקשה לי להבין שמה שאני אף פעם לא אעשה-אחרות כן יעשו. אם אחת רבתי בגלל סיבה מטופשת, עם השנייה גם רבתי. חוץ משתי חברות טובות אין לי אף אחת. אני מדברת עם הרבה בנות בכיתה, אבל אנחנו לא חברות טובות ולכל אחת יש את הקבוצה שלה ואני לא רוצה להדחף-לא מרגישה עם זה בנוח. אתמול שתי החברות הטובות שלי לא היו בבית כדי לצאת בערב(יום שישי)-אז נשארתי לבד. דיברתי עם ד', ילדה ששנה שעברה היינו חברות ממש ממש טובות אבל רבנו. הריב בא משני הצדדים..אבל היא המשיכה בחייה והכירה חברות חדשות, ואני והיא שמרנו על קשר מידי פעם באייסי. אמרתי לה שאני מתגעגעת אלייה, והיא אמרה שחברות טובות כמו שהיינו אף פעם לא נחזור להיות. דיברתי גם עם ח', ילדה שרבתי איתה באותו יום. שלחתי לה הודעה בפלאפון, ביקשתי סליחה והיא בתגובה רשמה לי "נדבר על זה פעם אחרת. אני עסוקה". נפגעתי, באמת שנפגעתי. כי היינו חברות טובות..ואומרים שלכל אחד מגיע הזדמנות שנייה-לי לא מגיע
מה עושים עכשיו
תודה,סיון

sh53

New member
מה עושים?

לדעתי לדבר פנים מול פנים יותר טוב מאשר לשלוח הודעות דרך ה- ICQ או ב- SMS, כי ככה אין לאדם מולנו אפשרות להתחמק וככה גם רואים הבעות פנים ושומעים טון דיבור. לדעתי זה גם מראה יותר רצינות כאשר משוחחים על הענין פנים מול פנים, מאשר לשלוח הודעות דרך ICQ או ב- SMS. יש לך 2 אפשרויות: 1. לשנות את דרכייך (לא מוכנה להתפשר). 2. להישאר עם העקרונות שלך, לעמוד על שלך ולהתמודד עם התוצאה - להישאר לבד. לכל אדם יש עקרונות לכל אדם יש קווים אדומים לא אומרת לך עכשיו להפוך למישהי אחרת לגמרי, אבל לשקול את הדברים ולראות על מה אפשר לוותר למען חברות ועל מה לא (מבחינתך זה קו אדום). קטע משיר שמאוד מתאים למצבך: "אל תעזבי" ביצוע: בועז שרעבי מילים: רחל שפירא לחן: בועז שרעבי "יכול להיות שאת צודקת, מה תעשי בצדק בלעדי? יכול להיות שאת בודקת אל תנסי אותי יותר מדי." מתחברת אל המילים? מקווה שכן כי יש בהן המון דברים נכונים. צדק זה דבר נפלא, אבל להיות צודקת ולבד - מה זה שווה? מה זה נותן? איזה הרגשה זה להיות צודק ובודד? נקודה מדהימה שנגעו בה בשיר הזה ואני מאוד אוהבת אותו

ItsyPitsy

New member
אני גם היתי כמוך

בהרבה מובנים...תכלס כן חברות שלי שינו אותי אבל בנאדם אף פעם לא משתנה באמת...רק ההתנהגגות שלו עם הסביבה את מי שאת מבפנים אותה ילדה שהיית בת 3 וככה זה ישאר תמיד גם אני מאוד דרשנית אצל חברות שלי והפסדתי חברות בגלל שהם לא היו ישרות איתי או הורידו אותי בסדר עדיפויות שלהם...דברים שבחיים לא הייתי עושה להם. ותראי זה לא שאין לי חברים..יש לי חבורה שאני רק יוצאת איתה גם לא באופן קבוע של אנשים שכנראה די מחבבים אותי ו2 חברות שאוהבות אותי המון וחברה אחת שהיא כמו אחות. יכלו להיות לי יותר חברות והיתי יותר מקובלת אם היתי מוכנה להתפשר ולהתחבר לאנשים שהם פחות ממנ ושמתנהגים פחות ממני. אז אולי תתפשרי קצת באמת זה שווה..במיוחד אם זה כל מה שנשאר לך. אולי תוכלי לפרט בקשר למה את לא רוצה להתפשר ואז זה יהיה ברור כי למשל לא נשארו לאחי חברים כי החבורה הקטנה שהיתה לו התמכרה לסמים...אם זה סוג כזה של קו אדום תדבקי במשפחה צאי עם בנות דודות שלך עזבי חברות...אם זה על יושר ודברים כמו שאני היתי עקשנית בהם..פשוט תהיי חברה שלהם אבל לא בלב ובנפש כמו שאת רוצה.

0miss love0

New member
בדיוק מסוג הדברים שקרו לך.

אבל התחברתי לאט-לאט לעוד חברות..אני מנסה עכשיו להכיר עוד הרבה

למעלה