מה עושים.. מה עושים

זה גם כן עצות של "ילדה קטנה"

תתנקם? על מה? ? ? ? ? ? מובטלסקי, תבדוק בחוזה. כן, תקרא את כל הסעיפים, גם את האותיות הקטנות. היא חתמה איתך על חוזה דיור+סקס?? לא נראה לי. צא מהקטע שהיא חייבת לך משהו. תרצה - תזדיין. לא תרצה - לא תזדיין. אין לך מה לעשות בנדון. לורי, על מה את מדברת להתנקם? מי הוא בכלל שיתנקם בה? היא גרה איתו, היא לא הזונה שלו ולא מספקת לו שירותי מין בשביל להעביר את הזמן שלו. אתה יודע מה, מובטלסקי??? ממש ממש הצלחת להרגיז אותי!

L o r i

New member
אני לא באה לשכנע אותו

לשנות גישה, זה לא מה שהוא ביקש! הוא שאל פשוטו כמשמעו איך להתנקם בה! כמו שהבהרתי, לפי דעתי הוא מתעסק בשטויות, אבל מי אני שאגיד לו איך לראות את הדברים? הבחור שאל שאלה פשוטה... איך להתנקם- עניתי מה אני הייתי עושה. זה הכל! גל, צא מהקטע של ההטפה המוסרית, זה לא מה שהוא ביקש מאיתנו!

ואווווו איזה עצבני

גל גם לי קוראים גל אז גלגל את עצמך לערוץ חיובי יותר אין חוזה ביננו זה מובן לשנינו אבל ההתגרות לפני הכניסה לדירה ההתגרויות היום יומיות שלה ושוטפיה ללילות הורגים אותי אין לי כוונה לקרוא ל"אמא" שתסדיר את העניין אני אטפל בו לבד רק רציתי לשטף מישהו כשזה עוד היה חם(שים לב לשעה) אין לי כוונה לרדוף אחריה. היא כמו שנאמר פה בשירשור ניצחה אותי ואולי זה מה שמעצבן אותי. וכמובן שהחוזה עימה לא יחודש - עדיין לא מצאתי דרך להגיד לה את זה. סתם התפוצצתי פה בפורום עקב סערת רגשות.

חופ שיה

New member
מצחיק שלפעמים אנחנו

רוצים לשמור על העוגה למרות שמתברר שהיא לא ממש טעימה. תגיד לה שתפסיק את הטיזיג אם היא לא מתכוונת לפתח את זה כי זה משגע אותך וזה מתסכל אותך ואולי אז יפתרו לך הבעיות. חוץ מזה לגיטימי שתבקש ממנה לא לצעוק בקולי קולות כי זה מפריע לך. לי נראה שאתה לא ממש רוצה לסגור עניין איתה שמא תהרוג כל סיכוי שיש לך איתה ולכן אתה עכשיו מתפוצץ, אני חושבת שהגיע הזמן לעשות מהלכים שיגרמו לחיים שלך לחזור לשלוותם ולהמשיך עם החיים שלך ולא להתעכב על דברים שכאלו. next......................

גם לי נראה שזה לא יעבוד

כשאני לא רוצה להזדיין עם מישהו, לא אכפתי לי שכל העיר תבקר אצלו בחדר. ואם היה לי שותף שאני לא נמשכת אליו והוא חם עלי אש, הייתי מרגישה הקלה אם היה מביא בחורות אחרות.

אבל מה נקמה בזה?

אני מעדיפ את העצה של בלתי לדחופ לה חומרים משלשלים לאוכל. איך זה שהוא מזיין את החברות שלה זה נקמה אם אין שום רגשות ביניהם הלוואי וכל השותפות שלי היו מזיינים את החברים שלי (ולהיפך) זה נשמע לי כמו צ'ופר עצבני לא נקמה.

רגשני

New member
אוף כמה שהנושא שלך מוכר...

תשמע, חרמנות היא בעיה מאוד גדולה כשמדובר במגורים עם שותפה. הבחורה ידעה איך "למכור את עצמה" כדי שתיקח אותה לדירה אבל מה לעשות, החליטה בסוף שלא בא לה עליך. נו שוין. לא סוף העולם. זה מבאס, זה בטוח. אני גם בטוח שאתה מה זה מקנא בכל הגברים שיש לה ורק לך אסור לגעת, אבל תשמע, זה מחיר השותפות. יש מין חוק לא כתוב - עם שותפות לא מזדיינים כי זה הורס את הקשר. איך להתנקם בא? בזמן שאתה שומע שהיא גונחת או עוסקת בפעילות פשוט תיכנס אליה לחדר ותגיד לה שהרעש שלה (שלהם) מפריע לך. אני בטוח שיותר לא תשמע ממנה... לגבי חידוש החוזה - אין מצב! שכח מזה. בהצלחה.

tokit

New member
היא לא חייבת לך כלום !!

שניכם ניצלתם אחד את השניה.. היא נתנה לך לחשוב שיהיה ביניכם סקס, ואתה ניצלת אותה בכך שהכנסת אותה לדירה כדי לזיין אותה. היא ניצחה, זה הכל. כל מה שנשאר לך זה לא לחדש לה את החוזה או לעבור דירה בעצמך. וכמובן.. אטמי אזניים

Hendrixon

New member
זרוק אותה ויפה שעה אחת קודם../images/Emo39.gif

פיקח יוצא מתסבוכות שחכם לא היה נכנס אליהן

tokit

New member
נכון, נשמה

אני גם חכמה וגם פקחית כי מהברוך ההוא הצלחתי לצאת ועכשיו אני דואגת לא נכנסת לעוד צרות.

batman

New member
אני מצטרף לזורקים

הגברת עשתה לך ץרגיל מסריח. היא משתמשת בסקס כדי להשיג דברים ולך תדע מה היא מוציאה מאלה שכן מזיינים אותה. אפ אתה רוצה ממנה שקט, תודיע לה כבר עכשיו שתחפש דירה חדרה למרות שלחוזה יש עוד זמן. זה יקלקל לה את מצב הרוח קצת. חשבתי על עוד פתרון. אמרת שאתה שומע אותה גונחת בקולי קולות וזה משגע אותך. מה דעתך להלחם עם אש באש. תביא מישהי ותגנח (עדיף לגרום לבחורה לגנוח) בקולי קולות. יכול להיות שהשותפה שלך לא מחזיקה ממך פרטנר מיני פוטנציאלי ואם היא תדע שמישהי אחרת מתענגת עליך אולי יתעורר אצלה התיאבון. שווה לנסות

tokit

New member
לא שהיא בסדר,

אבל התרגיל שלו היה לא פחות מסריח.. לקחת אותה כשותפה רק כדי שיהיו לו זיונים זמינים.. והוא אפילו לא צריך לחפש חניה לאוטו..

תוקית, מה מסריח בזה?

מה לא תקין בלרצות זיונים זמינים? היא שיתפה פעולה בגדול. בפירוש נתנה לו להבין שזה מה שיהיה. זה לא כאילו שהוא לקח שותפה, וזמם עליה בלי שיהיה לה מושג קלוש. היא השיגה את המקום בדירה בדיוק בגלל שהיא פיתתה אותו להאמין שהוא יקבל מה שהוא רוצה. ובלי קשר למי צודק/ אשם, סיטואציה מעצבנת? שיחתוך. המפתחות אצלו.

tokit

New member
לא אמרתי שזה לא תקין..

אני רק אומרת ששניהם לא היו בסדר. באותה מידה אני יכולה לשאול מה לא בסדר בזה שהיא קצת "עבדה" עליו כדי לקבל את מה שהיא רצתה?? היא כולה רצתה מקום לגור בו, מה לא בסדר בזה?? שניהם לא ממש היו הוגנים אחד עם השני. אם זה ממש מפריע לו, שיעיף אותה וזהו !!

למעלה