מה עושים.. מה עושים

מה עושים.. מה עושים

הינני כותב חדש בפורום זה ולהלן סיפורי: לפני חודש חיפשתי שותפ/ה חדש/ה לדירה מבין כול המתעניינים הגיע בחורה אחת שנמצא מכנה משותף עימה. ישבנו שעתיים ודיברנו על הכול כולל סקס (למוטב לציין כי אינני מכיר את הבחורה) אך היא אוהבת לגמור כמה היא אוהבת סקס כמה פרטנרים היו לה (היא בת 19) ועוד עד שבשלב מסויים היגפתי את התריסים סגרתי את הדלת התיישבתי לידה וניסיתי לבדוק מה אפשר להוציא מהפגישה הזו. היד נשלחה לחזה ולפתה את השד ושיחקה עם הפיטמה שלה(להזכירכם אינני מעיר את הבחורה) ניסיתי להפשיטה אך היא לא הסכימה ואמרה כי יהיה לנו הרבה הזדמנויות לממש זאת בעתיד. לאחר מספר נשיקות(כמובן עם הלשון) נפרדנו. מאז הבחורה עברה לגור איתי בדירה ולאחר מס' ניסיונות הבנתי כי אין לי סיכוי כיוון שהיא רואה בי אח(כך לדבריה). הבעיה היא שהבחורה היא מיזרון פלוגתי. יש לה חבר שעובד כרגע באילת והיא חולה עליו בנוסף היא מאוהבת בבחור שהכירה בשכונה אך לא נראה לי שהיא תשכב איתו כי הוא ילד לדבריה(בין 22) ו... יש עוד מישהוא שהוא הבעיה שלי. עם הבחור השלישי היא שוכבת פעמיים שלוש בשבוע וכאן נוצרות שתי בעיות: 1. אני מת אבל מזה מת מקנאה שפשוט ניתקתי איתה קשר רגשי והיום אני כמעט ולא מדבר איתה כיוון שאני מרגיש נבגד. יצאתי עם הבחורה לבלות המון היינו חברים מדהימים אבל תמיד היא נתנה לי התרוץ שיש לה חבר ועכשיו היא מזדיינת חופשי עם כול הבא ליד 2. היא גונחת בקוליי קולות וזה מפריע ומחרמן פחד. הבחורה דופקת כול פגישה שלוש ארבע מספרים + מין אורלי רעשני ואני לא יודע אך להגיד לה שזה מפריע לי. חוזה השכירות שלנו נגמר בעוד חודשיים וחצי וכרגע אני חושב שלא לחדש לה החוזה רק בגלל שאני מרגיש נבגד. הכנסתי אותה לדירה רק בגלל שחשבתי שתיהיה לי שותפה שאשכב איתה ובמקום זה קיבלתי שותפה ששוכבת עם כולם (ועוד ברעש) רק לא איתי. מה עושים - אשמח לשמוע תגובות תודה.

המשך

במחשבה שניה ארצה להוסיף כמה דברים: נכון שגופה נתון לעצמה בלבד וכניראה היא לא נמשכת אלי ולכן לא יצא לי כלום ממנה אבל היא רימתה אותי שיקרה הפיכה תקווה לשווא כמובן שמחר אך שהיא תפתח את העיניים איפה שהוא בצהוריים היא תבוא להתכפף ושוב תיהיה החרה ה כ י ה כ י ט ו ב ה אבל אני רוצה לתנקם אני רוצה לגרום לה לסבול שתרגיש קצת אך זה ליהיות בצד הפגיע על מה שהיא עשתה לי אני רוצה לציין כי הכנסתי אותה לדירה רק על בסיס זה שאנחנו נשכב ואפילו דיברתי לעבור יחד לדירה לבד(אנחנו שלושה שוטפים) בתום החוזה. היא רימתה היא שיקרה ולא עמדה בהתחייבות היא שיחקה איתי ובריגשותי ועל זה היא צריכה לסבול רק אך אלוהים אך??????????????.

אולי היא רימתה אותך

ואולי סתם שינתה דעה. האמת היא, שאין הרבה סיבות לרמות במקרה הזה, זה לא שחתמת אתה חוזה חינם. אולי היא נכנסה וגילתה שאתה לא מושך אותה מספיק, ואולי הגיעה למסקנה שזיונים ומגורים משותפים הם פתח לצרות. אבל כל זה ממש לא חשוב כרגע. איך להתנקם בה? לא יודעת, כשאתה גר אתה יש הרבה דרכים. אפשר לשים לה משלשלים באוכל, אפשר לשפוך אקונומיקה על הבגדים שתלויים לייבוש, אפשר לנעול אותה בבית ולהחביא את המפתח. חחחח

לא חוזה אבל

הבנה שבעל פה. זה היה מובן לשנינו שזה הקשר הצפוי רק שפתאום היא שינתה את עמדתה בקיצוניות בדיוק כמו ששאלתי אותה אם היא מעשנת(לא סיגריות) והיא אמרה מה פתאום - היום אני יודע שהיא לא רק מעשנת קבוע בבית(אין לי בעיה עם זה) היא גם מחזיקה כמויות של חומר בבית. זה באמת רק פגיעה באגו ורצון ילדותי להתנקם בבחורה שהייתה מוכנה למכור את גופה כדי להיכנס לדירה. אם אפשר תנו הצעות לגבי הגניחות בלילות זה כבר די נימאס.

מה הבעיה'שך???

רוצה לרוץ לאמא שתפתור לך ת'בעיות???????????? דפוק לה בדלת, תגיד לה שלא מקובל עלייך שהיא מרעידה את הקירות כשהיא מזדיינת. תגיד לה שלא מקובל עליך שהיא מחזיקה כמויות של גראס בבית כי אתה מפחד מהמשטרה. תגיד לה מה שבא לך. אתם שותפים. אתה לא גר אצל! אבל נראה לי שאני יודע מה הבעיה שלך. אתה מת לזיין אותה ואתה חם עליה אש. אתה מקווה בתוך תוכך שאולי יצא לך זיון איתה ואתה לא רוצה לשרוף את כל הגשרים. בטח אתה גם יושב ומעשן איתה ג'וינטים ואח"כ בא לכאן להתבכיין שמפריע לך שהיא מחזיקה חומר בבית. לסיום, נראה לי שתה ילד גדול ויודע טוב מאוד מה עלייך לעשות. ועוד המלצה, תתגבר על החרמנות שלך עליה ואל תחדש לה את החוזה. אני לא הייתי רוצה לחיות ככה בדירה שלי.

הצעה לגבי הגניחות בלילה:

1. כשאתה שומע את הגניחות, לדפוק בקיר. 2. למחרת, לבקש בשיא העדינות לשמור על השקט בלילה. הייתי במצב הזה, החלפתי צבעים, אבל בסוף היה לי שקט מגניחות.

tokit

New member
אטמי אזניים !!

לא תשמע כלום, באחריות !! גם לא את השעות המעורר..

תגובה:

לפני שאני עונה לך, אני חייבת להגיד שיש לך צורת דיבור מגעילה. "מזרן פלוגתי" זאת לא הדרך לדבר על האנשים גם אם הם מצליחים למצוא יותר זיונים ממך. לעניינך: אם אתה מרגיש שאתה כל כך רוצה אותה, והיא לא מעוניינת, לדעתי עדיף לך לטובתך לא להמשיך בחוזה השכירות. כל התירוצים שיהיו לך כדי כן להמשיך אותו, רק יגרמו לפתח תסכול נוסף. אני במקומך, בחודשים שעוד נותרו לכם, הייתי אוזרת אומץ ומבקשת ממנה בעדינות להיות יותר בשקט. כי בלי לפתח אובססיה כלפי כל השותפים שהיו לי בחיים, הפריעו לי הרעשים שהם עשו.

הספרנית

New member
קודם כל ברוכים הבאים../images/Emo39.gif

בהמשך בתור עצה אישית הספרנית היתה ממליצה לך בחום... א. לסיים את חוזה השכירות איתה. ב. להשתדל לא לערב רגשות ו/או זיונים עם שותפות לדירה, משום שזה פתח לצרות מהסיבה הזו שבדיוק ציינת כאן. יתכן שהקולות שבוקעים מחדרה מפריעים לך רק בגלל שהיא מסרבת לשכב איתך ועם כל אחד אחר כן...ואם המצב היה אחרת והיא היתה מסכימה לשכב איתך זה כלל לא היה מזיז לך? אולי באמת היא רימתה אותך ואולי לא, אבל עדיין זו לא דרך בריאה להעביר את השותפות, לגבי נקמה...חבל על האנרגיות, לא מספיק שאתה ממילא לא מחדש לה את השכירות? אולי אם היא תעלם מחייך יעלמו איתה גם הרגשות והחרמנות שהיו לך כלפיה. חוץ מזה לספרנית התחושה שמדובר העיקר באגו פגוע, והבחורה באמת לא בסדר שהוליכה אותך שולל רק בשביל להכנס לדירה (במידה וזה אכן כך). בהצלחה בכל אופן

L o r i

New member
נעזוב לרגע את העבודה שאתה ילד קטן

"הבטיחה לי" , "אמרה לי"....שטויות, הבחורה יכולה לעשות מה שבראש שלה! רצית להתנקם? יש לה חברות טובות? כאלה שהיא מקנאת בהן? (כי אולי הן יותר שוות ממנה?!) אם כן... תתחיל איתן! תחזר אחריהן... אם ישפר מזלך תשכב איתן. אני מאמינה שזה יעשה את העבודה! היא בטוח תקנא/תתעצבן.

למעלה