מה עושים ל-ע-ז-א-ז-ל ???!!!

V i n a

New member
../images/Emo140.gif

אני תמיד מוצאת זמן לעצור ולרפרף כאן, נהנת לקרוא אותך כמו תמיד..

אייזיס Y

New member
את מה זה צודקת!!!!!!!

והקטע הכי גדול אצלי זה שבבית הם לא יודעים שאני בקשר עם בחור שחור. אני באה מבית מאוד מאוד גזעני ואם הם יידעו שהבחור שלי שחור -אני בטוחה ב99.9% שהם יינדו אותי ולא ירצו איתי שום קשר. ככה שוא בכלל יוכל לשחק בי כרצונו במיוחד בגלל מצבי הרגיש שלא יהיה לי גב של משפחה מאחוריי. את צודקת בכל מילה שאמרת ונראה לי שבאמת הגיע הזמן להעיף אותו לעזאזל. אגב, אני לא תמימה בכלל, וזה שהזכרתי את זה שהוא מרמז שאנחנו צריכים לגור ביחד זה לא מתוך אמונה שאכן כך צריך להיות או מתוך הסכמה -אלא כחלק מההסבר לדברים שנאמרו על ידו. אני איתו בקשר כבר די הרבה זמן ועצם העובדה שלא ישר קפצתי על ה"מציאה" של לגור איתו מראה שאני בהחלט מחושבת ולא תמימה. אני עושה הכל לאט לאט ורק לאחר שווידאתי מכל הבחינות שדבר מסויים הוא נכון לי ובסדר בשבילי.

אייזיס Y

New member
תודה בינתיים על התגובות.. לא קראתי הכל..

אני יוצאת עכשיו לעבודה ואין לי זמן להגיב. כשאחזור בערב (או מתישהו יותר מאוחר) אני אקרא הכל ואגיב. תמשיכו לכתוב לי בבקשה! זה מחזק מאוד!!!

czar

New member
אני בחורה אירופאית

מה ניסית להגיד בזה שאת מתורבתת והוא על העצים? אבל אמרת שמי שבוגד צריך שיפוצצו אותו, אז מה השאלה?

לא על כל דבר צריך לקפוץ

היא ניסתה לצאת עם האפשרות שהכל נובע מפער בתרבויות, זה לא משנה עם היא מאירופה או מקנדה ואם הוא מאפריקה או אוזבקיסטאן.

אייזיס Y

New member
נכון בלו-דוויל. זאת כוונתי.

ואני הדגשתי את זה גם כדי להסביר שיש כאן רקע עצום של תרבויות וגם כדי להזכיר למי שיזכור אותי מהפורום ששאלתי כאן כבר שאלות בנושא. השאלות היו על רקע הבדלי-התרבות בעיקרון. אני לא חושבת שאני יותר טובה מאף אחד אחר ומשום תרבות אחרת אלא אני מדגישה את העניין של ההבדל בין התרבויות שהוא בעצם יכול להיות הגורם להרבה הרבה צרות. זה המצב ואין מה לעשות.

czar

New member
טוב, אם כך

אגיד רק שאם תרצי לעשות השוואות על בני זוג שרצחו את בנות זוגם בארץ בין העליה האחרונה מאפריקה (אתיופיה) לבין שאר אוכלוסיית ישראל במגזר היהודי תראי שיש פער עצום לרעת התרבות האתיופית ואני לא מטיח ביקורת או אומר זאת מהצד הגזעי לחלוטין אלא שזאת התרבות משם באו וזה ישתנה עם השנים כאן. את לא נמצאת במקום טוב יותר, אתם בתהליך ה"לכידה", כל אחד מתנהג הכי טוב שניתן עמ להלאים את היחסים, הולאמות היחסים ובכלל אם הורחבה המשפחה קודי ההתנהגות לחלוטין שונים ואו אז את תלמדי מה התרבות ממנה הוא בה ומהן הגבולות אותם לימודהו בביתו. רק תזהרי מאד, בגדול אם היית אחותי הייתי אומר לך לברוח, ומהר. למען הגילוי הנאות: - אילו השתמע כאילו יש נימה גזעית בדברי אני מתנצל, אין ולו במאום כוונה כזאת כלל. - אני כיום גם עם זוגיות עם בת זוג צ'כית שבימים הקרובים תגיע לארץ לגור עימי בארץ , אני יודע ומבין מה זה פער תרבות למרות ששנינו באים מתרבות לכאורה מערבית נאורה, הפערים הם שמיים וארץ לא כל שכן הפערים שאת תיארת ושלך הם מסוכנים בהגדרה.

נאוה49

New member
לשים לב לאור אדום בזמן, פן יהיה מאוחר!!

התנהגות רכושנית היא סימן אזהרה, שבעקבותיו עלולה להגיע התנהגות אלימה, זהו סימן לתלות רגשית וחוסר נפרדות, וחוסר התפתחות רגשית,ולא סימן לאהבה. אמון זה הבסיס בין בני אדם ובין בני זוג בכלל, אם בשלב זה מופיעות חשדות וגרוע מכך אין ולחייך. לפעמים כדאי לצאת מקשר בזמן.,

אייזיס Y

New member
נכון. נכון מאוד.

ושוב תודה לכולם על התשובות הנהדרות שעזרו לי מאוד להבין קצת יותר את המצב כפי שהוא נראה לעיניים של בנאדם אובייקטיבי שמסתכל המצד. לי לפעמים קשה קצת להתבונן בצורה נורמלית על הכל בגלל שאני אוהבת אותו מאוד ולכן גם אולי מעבירה לסדר היום דברים חמורים ואזהרות מהבהבות שעלולות להתפוצץ לי יום אחד בפרצוף.

נונה17

New member
אלוהים שישמור

ככה זה מתחיל, אי אפשר לדעת איך זה נגמר. כל נורות האזהרה מהבהבות לך בכל הכוח ואני מקווה שלא תתעלמי מהן ותיזהרי לך לנפשך. כרגע הוא רק "מבהיר" לך דברים. יום אחד תגידי שלום למכר ברחוב ומשהו בחיוך שלך לא ימצא חן בעיניו או שסתם הוא לא יידע איפה את במשך חצי שעה ואז ההבהרות ייהפכו לסטירות. לא צריך אפילו שתבגדי בו, מספיק שהוא ישכנע את עצמו בזה. דרך אגב - גם את לא קוטלת קנים, יקירתי. מה זה "את מסכימה שצריך לפוצץ אנשים שבוגדים"? לכעוס, לצעוק, להיפרד - בהחלט. אבל לפוצץ? זה לא נראה לך מסוכן לחשוב ככה?! זה לא ממש ממש מוגזם?

I dont know2

New member
תבואי אליו ותגידי לו

'מותק אני לא בוגדת ולא אבגוד בך , אתה חייב להפסיק לחשוד בי אחרת זה ייגמר לא טוב , כי ככה אני לא יכולה להמשיך , אני מרגישה שאתה חודש\לא בוטח בי , וזה לא מוצא חן בעיניי' -לבוא ולהגיד בפנים זה הכי טוב מאשר לנסות ולשנות דברים אצלך. כי אצלך הכול בסדר משהו בו נדפק.

למעלה