מה עושים כש....

מה עושים כש....

הבן זוג החדש עושה בדיוק את מה שהאקס היה עושה? מכאיב בדיוק באותה הצורה? מתמודדים שוב אבל בצורה בוגרת? או שבורחים כי אומרים לעצמנו - פעם שעברה נשארנו יותר מדי זמן בגלל X Y Z אבל הפעם לא ניתן לעצמנו לתרץ תירוצים. אז מה עושים כהבן זוג החדש דורך לנו על יבלת מאוד כואבת ורגישה?

d a n i e l s 5

New member
"לא נמצאים במקום שלא נעים"

אלא אם כן את אוהבת שמכאיבים לך...... נורא פשוט.

old friend

New member
מבינים

שעוד לא למדנו כלום

../images/Emo24.gif

בריחה אינה פתרון... קודם כל בודקים עם עצמנו מה זה היבלת הזו עבורינו ולמה היא כל כך רגישה,ורק אחרי שהבהרנו לעצמנו מה הבעיה והאם אין פה אובר רגישות שלנו, מנסים לפתור את הבעיה ע"י שיחה עם בן הזוג ומנסים להבהיר לו שההתנהגות הזו אינה מקובלת והיא קו אדום שאינו ניתן לחציה אצלנו,אם הבעיה לא נפתרת פשוט מסיימים את הקשר הזה, כי אין צורך להיות איפו שלא טוב לנו.

בורחים...

אחד התובנות הן לזהות ולהקשיב לצרכים שלנו ולא לאפשר לנקיפות המצפון, פחדים, בדידות, תקווה, שדברים ישתנו פשוט וברגע שמרגישים שזה לא מה שאנחנו רוצים
חותכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לצעוק יותר חזקקקק? למדתי להכיר את עצמי ואת הצרכים שלי אני מאמינה ואולי זה יצרום לכמה מערכת יחסים נוצרת ממקום אינרסנטי כל אחד מחפש שותף אשר יכול ויש בו את מה שנפש שלנו זקוקה ושואפת כך שברגע שנתקלים במה שעושה לנו רע (שכבר נתקלנו ויודעים שלא טוב לנו) בורחים לכל אחד יש דפוסי התנהגות וזה לא קל לשנות אז או מתאים או לא וההוא לא מתאים לך ברחי אינך חייבת לסבול עוד אחד ולחנך, לשנות אותו זה לא מתפקידך הצילי את נפשך ואת זמנך

Rinattt

New member
אפשר גם...

"מגיע לך מישהי יותר טובה ממני"
רוב הזמן הם מאמינים גם

Rinattt

New member
מתה על החתימה שלך...

מי הצביע ולא קיבל? [הצביע=זכר, הצביעה=נקבה] לא ידעתי שאתה בעיסקי גברברים... יפה לך מאמי. אז איך זה שאתה יודע שאנחנו אוהבות ומאמינות? סיפרו לך?

כן יפתי החבר שלי סיפר לי,רק תגידי

לי.. בשביל מה בדיוק היה המסר המטופש ששלחת לי....???? ואם בעסקי גברברים עסקינן...אז כן נערת כפר יפה ועגלגלה אני אוהב להנות משני העולמות מה לעשות....לך אין את זה מתוקה???? ספרי לדוד שאף אחד לא ישמע....

Rinattt

New member
נערת כפר...?

אני מיישוב
ובקשר לעגלגלה...
על כל צלוליטיס שיש לי!
ואין לי מה לספר או להתוודות אז רילקס האני

Rinattt

New member
יופי... ככה אני אוהבת...ילד טוב ../images/Emo8.gif

שאתה רגוע אחרי שניצל וצ'יפס [אוףףף נהייתי רעבה עכשיו]

Rinattt

New member
יווווווווווווווווווווווווווו??? ../images/Emo46.gif

גובאניני לא כדאי לך, היא הזהירה אותך, לא?
תחזור להיות ילד טוב ומיד
איזה מזל שהעקב שלי 10 ס"מ
בעצם גם אם לא... גם ככה אני מתה עליהם שהם בטווח הגילאים שלי [ולא שלך נהנהנננה החזרתי לך
]

Kטלנית

New member
בחיי אני אוהפ'ת את שתיכם../images/Emo6.gif

ההההההההההרגתם אותי
חחחחחחחחחחחחחחחחח חבל אי אפשר לעשות ועידה

Rinattt

New member
המצב הוא...

שהמצב רוח שלי מרומם היום
אבל אל תגלי

למעלה