מה עושים כש....

a n a t i 3 3

New member
לא בהכרח../images/Emo70.gif

מאוד תלוי במה הוא עושה שגורם לך לכאב, יכול מאוד להיות שהבעייה היא אצלך, יכול להיות גם שלא. בכל מקרה לפני ה - "ביי ביי" כדאי לנסות לדבר, לומר לו שאותם דברים שהוא עושה פוגעים בך, לנסות לבדוק עם עצמך למה אותו דפוס התנהגות חוזר על עצמו. בהצלחה
 

מזל חי

New member
ופתאום קראתי אותך

אחרי שהגבתי למה שקראתי למטה.. בעצם לפעמים זה אנחנו והם רק מוציאים לנו את מה שאנחנו לא? לא תמיד הדפוס של הבן זוג חוזר על עצמו אלא התגובות שלנו שגם הוא מצליח להוציא.
 
מבררים עם היבלת

למה עוד כואב.. ואיך אפשר להוריד אותה ואחרי שעשית פדיקור כמו שצריך בודקים למה הבן זוג החדש מחפש יבלות..
 

maof

New member
ואולי...

הבעיה אפילו לא אצלו...הוא מתנהג באותה דרך שהוא היה נוהג כלפי כל אחת אחרת. אולי זה את שמחפשת את אותם דפוסי התנהגות בבן-זוג? אולי זאת את שלא למדה כלום על עצמה ? ומנסה שוב ושוב את אותו סוג אנשים עם אותם דפוסי התנהגות, בכדי להוכיח לעצמך שאת יכולה לשנות לשנות אותם, בכדי להרים לעצמך את האגו שאת יכולה. ואולי??? ואולי??? ואולי??? מעוף
 

יערית

New member
לפעמים

מאד קשה לזהות תפוסי התנהגות שלא אהובים עלינו בבן הזוג למן ההתחלה,לפעמים נדמה שאנחנו חוזרים על הטעות בבחירת הבן זוג,לא ממש מנתחים את הבחירה ומדוע כשלנו בה,מדוע אנחנו שוב בוחרים כמעט אותו סגנון של אישיות? אם זה כואב אני אומרת עד כאן!אם זה דברים שניתנים לשינוי,זה הזמן:). ושלא תעיזי לשמור בבטן-תשחררי חופשי ותבדקי יחד איתו איפה החברות שלכם עומדת,כי לפני הכל ידוע לך שאנחנו מצפים להתנהגות חברית קודמת לזוגית{או שאני לפחות}. דריכה על יבלות לוא דווקא מציינות שהאדם מולינו לא מתנהג יפה מולינו ,לפעמים זו תיזכורת לכך שאולי הגיע הזמן שנעשה ניתוח קטנטן ליבלת ונסיר אותה כמעט לגמריי.
 

maof

New member
אולי את צודקת יערית..."ניתוח קטנטן"

רק שאני שואל את עצמי למה
אני כאן על תקן בנזוג ולא על תקן מנתח
ושלא נשכח לפני כל ניתוח המטופל צריך לחתום על הסכמה
דרך אגב יבלת מוצאים מהשורש אחרת היא מתפתחת מחדש להסיר כמעט...זה כמו לעשות סתימה ללא טיפול שורש
מעוף
 

בדד1

New member
אני

דיברתי יותר מפעם אחת וכשה פלאשבאקים מחיי הנישואין שלי חזרו על עצמם הלכתי וגם כשהלב שלי נקרע זה היה חזק ממני אז הלכתי
 
עוד אין לא היה לי בן זוג לזמן ממושך

אבל כשהתחיל להריח לי עם מישהו שהכרתי משהו מניחוח הקמצנות של הX- חתכתי חזק ומייד. כן פעם הייתי סלחנית יותר, נשארתי עם הX למרות הקמצנות כי אהבתי אותו בטירוף (לא בטוח שאין לזה עוד שאריות או שזה סתם "אפטר שוק"...)ולמדתי לתמרן ולהסתדר למרות קמצנותו. קניתי לעצמי את מה שהוא לא קנה לי, פנקתי את עצמי בזרי פרחים מדהימים שהוא לא פירגן לי, קניתי לי בגדים ונעליים וספרתי ספורים של מחירים זולים ומתנות שקבלתי...בקיצור חייתי בשקר עם עצמי ואיתו. כי החיים שהיו מגיעים לי היו חיים של פרגון והענקה ללא גבולות א. כי היו לנו האמצעים לכך- אז למה לא? ב. כי אני נתתי והענקתי לו בשפע, לא רק מהבחינה החומרית אלא מכל הבחינות ובכל התחומים. הייתי מוכנה לחיות עם הקמצנות הזו עד סוף הימים, כי אהבתי באמת ובתמים ולמדתי שכזה הוא ולכן קבלתי אותו כמו שהיינו מקבלים את הילד שלנו לו הוא היה בעל נכות או מגבלה פיזית או אישיותית. אבל NO MORE לא יכולה להריח ממטר קמצנים, הם עושים לי חררא על העור. אם אין להם ארנק אף פעם, או שיש ארנק אבל אין להם כסף קטן לקפה או אם הם מחשבנים את העלות של כוס הקפה והעוגה, אם הם מכריזים מראש "אני לא רעב...אני רוצה רק קפה" אני בודקת את זה עוד פעם אחת ואז אם זה זה אם זו המחלה.... אני חותכת לפני שאפול שוב בפח. ואני רוצה ממש להבדיל אני לא מתכוונת לאנשים שאין להם, כי "אין" אמיתי זה בסדר. זה מצב קיומי זמני או לא זמני שצריך לחיות איתו ואז צריך לחשבן.
 

מזל חי

New member
הספיקו לי 2 תגובות ומחשבה אחת

פשוטה ובריאה לחלוטין! כשלא טוב לנו בקשר זה כבר לא משנה אם זה בו או מה שיוצא מאתנו זה אומר שהקשר אינו טוב עבורנו...אז הולכים.
 

maof

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

בדרך כלל היחס שונה 2:3 שתי תגובות שלוש דעות
מעוף
 
מבינים שהדפקט אצלנו...

בבחירה שלנו ומחפשים איך לשנות פאזה. עוזבים ומנסים להפיק לקחים.
 
דורכים לו על שתי יבלות

שולחים אותו לברר אם את באנטרקטיקה. למה לכאוב? תני לו שיחרור עד סוף ימייך, או שתדברי איתו, האמת מתארת לי שדיברת.
 
פשוט שמים קץ לקשר, כי את יודעת

שמגיע לך יחס הרבה יותר טוב. עדיף להיות בלי בן זוג מאשר לחזור לאותם ימים רעים. עדיף האושר שבלב.
 
למעלה