כלומר התלוננת לאותו אדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לך את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומך לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי

) ממשה אחרי שבכית וזעקת בחוסר אונים על התעללותו של משה (
התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליך אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותך. הכול בסדר. כפיות הטובה שלך היא לא סיפור חדש. רק לא מזמן נפתח על-ידי שרשור על כפיות הטובה של האנשים-איך שהצלתי אותכם, ואיזה יחס אני מקבל בתמורה, כולל, כפי מה שכתבתי, פניות לאדמין שאני עצמי זה שהבאתי בשביל להציל אתכם
מתי התלוננת אליו? רק לפני שלושת רבעי שעה יצאה השבת. הוא לא מחובר כל רגע נתון. אתה אמור לחכות. מה קרה? לא יכולת? הדם רתח? היכן ראית שהוזכרת בתגובתי? מי אמר שדיברתי עליך? אולי דיברתי באופן כללי?
רואים שלא קראת שום מילה ממה שכתבתי או הראיתי
יותר טוב ככה. מה שלא יודעים, לא כואב
ובכל זאת, ולאור חזרתך על תגובת השקרים וההשמצות המנותקות, נחזור על תגובת האמת, המציאות, העובדות וההפרכות שלי

:
"אם דופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, זה נקרא דיר חזירים, איך אנחנו אמורים לקרוא לדירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2?
פעם גם פתחתי שרשור על קמלה האריס ועל ספר שנכתב עליה, ואף העליתי תמונה מתאימה של הספר שצילמתי בחדרי.
רק בדיעבד, ולמרות שאני הכי לא בן-אדם כזה, שמתי לב שרואים בתמונה שצירפתי שאני גר בחדר משלי ובקומה משלי בדופלקס שלי, כי רואים את החלון, ורואים את הברזלים בחוץ בשביל שאני לא אפול מהמרפסת שלי של הבית הדו-קומתי שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג 7 הוא היה עולה 3.5 מיליון, כולל שכבת הברזלים הנוספת שאמא שלי הוסיפה מעל זאת הראשונה בעוד 15,000 שקל, ואני אפילו לא מדבר על קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה שמציצה מתוך הארון (לפרוטוקול, זאת הקופסה של הנעליים של הדולצ'ה הישנות ב-3,000 שקל, לא של הדולצ'ה החדשות ב-6,000):
מכיוון שלא נשאר לו עוד הרבה זמן, ומכיוון שהכהונה שלה ממילא תימשך לא יותר מכמה חודשים שלאחריהם הספר כבר לא יהיה רלוונטי, אינני יכול לדחות עוד את קריאת | תפוז פורומים
אופס
בנוגע למזון שלי, רק ארוחות הבוקר שלי הן פירות וירקות של הגבוה, במחיר מצטבר של 80 שקל לארוחה, פעם ביום, כל יום, כפי מה שהוראה מספר פעמים (תתעלם מהתמונה של הנעליים הזולות ב-500 שקל ומתחתן הנעליים היקרות הישנות ב-3,000 שקל. זה לא מה שאני מנסה להראות לך. צריך לגלול קצת למטה. תגובה 7):
אז ראיתם את הפרסומת החדשה של נייק? | תפוז פורומים
וכמובן שגם מיותר לציין שמי שגרים בדופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, ורק ארוחת הבוקר היומית הקבועה עולה 80 שקל, אין תיקנים בדירתם
אז, אנחנו גרים בדיר חזירים? יש אצלנו תיקנים? אנחנו חסרים את הפרוטה?
רוצה לחשוב שוב?
וכזאת רמה של פדיחה כמו הרמה של הפדיחה שאתה מתפדח עכשיו (בהנחה שתקרא בכלל, קצת הארכתי במילים ואנשים כמוך שונאים קריאה ולכן ייתכן שלא תקרא, אבל אולי מוטב כך, מה שלא יודעים לא כואב. רק יותר מוקדם היום מישהי מסוימת ניצלה ככה מאמת ועובדות שהיו מכאיבים לה מאוד), זה מה שקורה כשאתה מאמין וחוזר על שקריו שמספר מתוך התפוצצות אדירה, מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בילד עשיר, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות

"
אוסיף על תגובתי זאת אליך, המועתקת מן העמוד השלישי מכיוון שאתה חוזר על עצמך, ואוסיף ואסביר שעם כל הכבוד, מי שקשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, אימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שבמאה ה-20 טבחו בבני משפחתו ובבני עמו, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים (רק לשם ההשוואה, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים עלתה 400 שקל), חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שאפילו גולשים מעורערים בנפשם נמצאים בעמדה להתנשא עליו, ומשווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, מי שהוא כזה בן-אדם, לא נמצא בעמדה להעביר שום ביקורת על אף אדם. בוודאי שלא על בסיס של שקרים, המצאות ודמיונות שהופרכו כבר פעמיים רק בשרשור זה, וזאת הפעם השלישית, ושאותם המציא מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בי, שמגיע מחיים אחרים, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות שמנוגד לעובדות והראיות בשטח.
עוד שקרים והשמצות מתוך הכאב והקנאה
כמובן שמיותר לציין שאיננו גרים באזור של רציחות
קורא לאדמין לפה ואז תיכף ומיד בא לפה ומפיל עליי מטח של שקרים, קללות, גידופים והשמצות. השכל אף-פעם לא היה הצד החזק שלך
אבל בסדר. ממך למה ציפינו?