מה עושים ? כל הטכנאים גרועים?

מצב
הנושא נעול.

DANIAVNI

Well-known member
טכנאי גז שמצאתי במדרג עשה עבודה גרועה
אינסטלטור עם המלצות מצויינות שעשה לי כבר עבודה והיה בסדר, עקץ אותי .
אינסטלטור נוסף שוב עם המלצות מצויינות עשה עבודה מחורבנת ( איש טוב, נחמד והגון אבל לא יודע לעבוד)
אני מתוסכל
אוקיי, מטעויות לומדים צומחים, אבל אני לא יודע כבר
מה לעשות בפעם הבאה ?????
דרך אגב, כולם יהודים ודרוזים .
דווקא הרופא שיניים האחרון, ערבי מוסלמי והרופא של אמא, ערבי נוצרי, עשו עבודה מצויינת .
אני לא חושב שיש כאן קטע גזעני חלילה
אני פשוט מרגיש אידיוט .

Henry0

Well-known member
מטעויות לומדים צומחים
אסור ללמוד מטעיות על עבודות של לקוח.
את הלימוד צריך לעשות בבית ספר המיועד למיקצוע הזה.

ראו איך הדבר נעשה בשוויץ,
לכל מיקצוע יש בתי ספר,
החל משרברבים, נגרים, זבנים בחנות.... הכל צריך ללמוד.
ורק מי שגמר כמה שנות לימוד מיקצוע,
רשאי לעבוד כמה שנים כ"שוליה", למי שכבר הגיע לתואר מיקצוען (מייסטר).

אם לא מתייחסים לכל דבר באופן מיקצועי,
הישראבלוף וה"יהיה בסדר" חוגגים.

רוב הזמן נח

Well-known member

לכל מיקצוע יש בתי ספר,

אפילו לשקרנים יש לכם בית ספר :-D

DANIAVNI

Well-known member

לכל מיקצוע יש בתי ספר,

אצלנו מקבלים תואר שייסטר .

אינסטלטור נוסף שוב עם המלצות מצויינות עשה עבודה מחורבנת ( איש טוב, נחמד והגון אבל לא יודע לעבוד)
אני מתוסכל
מה לעשות בפעם הבאה ?????
דווקא הרופא שיניים האחרון, ערבי מוסלמי והרופא של אמא, ערבי נוצרי, עשו עבודה מצויינת .
אני פשוט מרגיש אידיוט .
המצב השתנה.

המלצות מאתר אינטרנט אין להם ערך.

לא יותר מפרסומת.

עדיין נשאר הקטע של לקחת המלצות מאנשים אמיתיים,לבדוק שהמחיר נמוך

כי מי שמפציץ מחיר בא לרמות בדרך כלל יותר מלעבוד.

ולהשוות אנשים:

לדבר עם כמה אנשים בטלפון ולהחליט לפי זרימה,מחיר וכד'.

יש גם בעיות מורכבות שרק הרמה הגבוהה של הטכנאים תוכל לפתור.

ברמה העקרונית אינסטלטור זה דבר דחוף אז תמיד צריך להיות לך לפחות אחד שאתה סומך עליו בהיכון,

אם הוא עסוק הוא ימליץ על מישהו אחר.

לגבי גז - עדיף לקחת של חברת הגז שאתה משלם לה קבוע/קונה בלונים שלה אם אפשר.

אם אי אפשר שהם ימליצו על מישהו.

Harrington

Well-known member
מנהל

לכל מיקצוע יש בתי ספר,

בקיצור אין ברירה. על @DANIAVNI להגר לשוויץ לאלתר :).

אני מתוסכל
מה לעשות בפעם הבאה ?????
אני פשוט מרגיש אידיוט .
ראשית אל תסמוך על המלצות של אחרים. בוודאי לא המלצות חיוביות. על שליליות מאוד אפשר לסמוך. שנית בכל תחום יש עובדים יותר טובים ועובדים פחות טובים (זה נכון אגב, למקרה שתהית, בכל מדינה בעולם ;-)). אז פעם אחת נתקלת באחד לא טוב בתחומו, אוקיי, קורה. שילמת קצת רבה' גלד (אלא אם ידעת לסרב לשלם בגלל איכות העבודה). סטטיסטית קיים סיכוי לא רע שבפעם הבאה תקבל בעל מקצוע מצוין ואפילו ישר והגון.

אני אגב לא חושב שזה עניין אתני. יש בעלי מקצוע ערבים מצוינים ויהודים דפוקים ויש בעלי מקצועי יהודים מצוינים וערבים דפוקים. זה נכון בכל מקצועות המשק.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם הייתי מרגיש שהחכמתי ולמדתי, ניחא
אבל בפעם הבאה שאצטרך לא אהיה יותר חכם
אולי סטטיסטית יהיו פחות בעלי מלאכה גרועים בים בעלי המלאכה אבל לא יותר .
גם אם אינך חש זאת, ברור שהשכלת מהסיטואציה. למדת כיצד להיות ביקורתי יותר להבא, למשל לגבי תגובות של אחרים על אנשי מקצוע מסוימים, למשל לגבי התחייבויות שמשמיעים אותם אנשי מקצוע וכדו'. אולי למדת מההתייעצויות כאן ובכלל (שבאו בעקבות האירועים עליהם שילמת את הרבה' געלד) כיצד לאתר איש מקצוע מתאים יותר, אולי למדת זאת כבר מעצם האירועים שעברו עליך, גם אם עדיין אינך יודע לשים את האצבע על הדרך בה תעשה זאת בעתיד.

תכל'ס, שמעתי לאחרונה אמירה לפיה האופי שלנו הוא מכלול האירועים שעברנו בחיים. כך גם כאן. עברת אירוע מתסכל, למדת ממנו גם אם אינך מודע לכך עדיין, ובעתיד בוודאי תנהג טוב (מלשון חכם) יותר בבואך להתמודד עם סיטואציה דומה.

משמע מכל הנ"ל, שילמת רבה' געלד ומתסכל ככל שזה לא יהיה, בהנחה שאתה לא טיפש מוחלט, סביר להניח שזה עשה את שלו והיה משתלם במבחן התוצאה ובמכלול החיים.

פולגאר

Well-known member
אני מתוסכל
מה לעשות בפעם הבאה ?????
אני פשוט מרגיש אידיוט .
עשה זאת בעצמך, אין כמו סיפוק בלתקן בעצמך דברים.

DANIAVNI

Well-known member
שלא תדע מצרות
יש דברים שבלי לדעת תגרום יותר נזק.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שלא תדע מצרות
יש אנשים מסכנים שאין להם ברירה, אין להם כסף לקרוא לאיש מקצוע, נאלצים לתקן בעצמם.
לפעמים, חלקם גם מגיעים מקבוצות דתיות קיצוניות וסגורות, לא קיבלו חינוך ראוי, נעדרים כישורי חיים בסיסיים, וזהו מקור העוני שלהם.

פולגאר

Well-known member
יש אנשים מסכנים שאין להם ברירה, אין להם כסף לקרוא לאיש מקצוע, נאלצים לתקן בעצמם.
ויש אנשים מסכנים שאין להם ברירה, אין להם כסף לקרוא לאיש מקצוע, אין להם את היכולת לתקן בעצמם וגרים בדיר חזירים.
הא, לפחות לתיקנים יש גן עדן אצלם בדירה וכולי תקווה שהם לא אוכלים אותם כי חסר להם את הפרוטה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ויש אנשים מסכנים שאין להם ברירה, אין להם כסף לקרוא לאיש מקצוע, אין להם את היכולת לתקן בעצמם וגרים בדיר חזירים.
הא, לפחות לתיקנים יש גן עדן אצלם בדירה וכולי תקווה שהם לא אוכלים אותם כי חסר להם את הפרוטה.
אתה אמרת לי לא לפנות אליך יותר, אז אתה פונה אליי? :)

אם דופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, זה נקרא דיר חזירים, איך אנחנו אמורים לקרוא לדירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

פעם גם פתחתי שרשור על קמלה האריס ועל ספר שנכתב עליה, ואף העליתי תמונה מתאימה של הספר שצילמתי בחדרי.

רק בדיעבד, ולמרות שאני הכי לא בן-אדם כזה, שמתי לב שרואים בתמונה שצירפתי שאני גר בחדר משלי ובקומה משלי בדופלקס שלי, כי רואים את החלון, ורואים את הברזלים בחוץ בשביל שאני לא אפול מהמרפסת שלי של הבית הדו-קומתי שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג 7 הוא היה עולה 3.5 מיליון, כולל שכבת הברזלים הנוספת שאמא שלי הוסיפה מעל זאת הראשונה בעוד 15,000 שקל, ואני אפילו לא מדבר על קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה שמציצה מתוך הארון (לפרוטוקול, זאת הקופסה של הנעליים של הדולצ'ה הישנות ב-3,000 שקל, לא של הדולצ'ה החדשות ב-6,000):

מכיוון שלא נשאר לו עוד הרבה זמן, ומכיוון שהכהונה שלה ממילא תימשך לא יותר מכמה חודשים שלאחריהם הספר כבר לא יהיה רלוונטי, אינני יכול לדחות עוד את קריאת | תפוז פורומים

אופס 😂

בנוגע למזון שלי, רק ארוחות הבוקר שלי הן פירות וירקות של הגבוה, במחיר מצטבר של 80 שקל לארוחה, פעם ביום, כל יום, כפי מה שהוראה מספר פעמים (תתעלם מהתמונה של הנעליים הזולות ב-500 שקל ומתחתן הנעליים היקרות הישנות ב-3,000 שקל. זה לא מה שאני מנסה להראות לך. צריך לגלול קצת למטה. תגובה 7):

אז ראיתם את הפרסומת החדשה של נייק? | תפוז פורומים

וכמובן שגם מיותר לציין שמי שגרים בדופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, רק ארוחת הבוקר היומית הקבועה עולה 80 שקל, ורק ההנעלה עולה אלפי שקלים לזוג, אין תיקנים בדירתם :)

אז, אנחנו גרים בדיר חזירים? יש אצלנו תיקנים? אנחנו חסרים את הפרוטה? :)

רוצה לחשוב שוב? :)

וכזאת רמה של פדיחה כמו הרמה של הפדיחה שאתה מתפדח עכשיו (בהנחה שתקרא בכלל, קצת הארכתי במילים ואנשים כמוך שונאים קריאה ולכן ייתכן שלא תקרא, אבל אולי מוטב כך, מה שלא יודעים לא כואב. רק יותר מוקדם היום מישהי מסוימת ניצלה ככה מאמת ועובדות שהיו מכאיבים לה מאוד), זה מה שקורה כשאתה מאמין וחוזר על שקריו שמספר מתוך התפוצצות אדירה, מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בילד עשיר, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות 😊

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
אתה אמרת לי לא לפנות אליך יותר, אז אתה פונה אליי? :)

אם דופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, זה נקרא דיר חזירים, איך אנחנו אמורים לקרוא לדירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

פעם גם פתחתי שרשור על קמלה האריס ועל ספר שנכתב עליה, ואף העליתי תמונה מתאימה של הספר שצילמתי בחדרי.

רק בדיעבד, ולמרות שאני הכי לא בן-אדם כזה, שמתי לב שרואים בתמונה שצירפתי שאני גר בחדר משלי ובקומה משלי בדופלקס שלי, כי רואים את החלון, ורואים את הברזלים בחוץ בשביל שאני לא אפול מהמרפסת שלי של הבית הדו-קומתי שלי ב-2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג 7 הוא היה עולה 3.5 מיליון, כולל שכבת הברזלים הנוספת שאמא שלי הוסיפה מעל זאת הראשונה בעוד 15,000 שקל, ואני אפילו לא מדבר על קופסת נעלי הדולצ'ה וגבאנה שמציצה מתוך הארון (לפרוטוקול, זאת הקופסה של הנעליים של הדולצ'ה הישנות ב-3,000 שקל, לא של הדולצ'ה החדשות ב-6,000):

מכיוון שלא נשאר לו עוד הרבה זמן, ומכיוון שהכהונה שלה ממילא תימשך לא יותר מכמה חודשים שלאחריהם הספר כבר לא יהיה רלוונטי, אינני יכול לדחות עוד את קריאת | תפוז פורומים

אופס 😂

בנוגע למזון שלי, רק ארוחות הבוקר שלי הן פירות וירקות של הגבוה, במחיר מצטבר של 80 שקל לארוחה, פעם ביום, כל יום, כפי מה שהוראה מספר פעמים (תתעלם מהתמונה של הנעליים הזולות ב-500 שקל ומתחתן הנעליים היקרות הישנות ב-3,000 שקל. זה לא מה שאני מנסה להראות לך. צריך לגלול קצת למטה. תגובה 7):

וכמובן שגם מיותר לציין שמי שגרים בדופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, רק ארוחת הבוקר היומית הקבועה עולה 80 שקל, ורק ההנעלה עולה אלפי שקלים לזוג, אין תיקנים בדירתם :)

וכזאת רמה של פדיחה כמו הרמה של הפדיחה שאתה מתפדח עכשיו (בהנחה שתקרא בכלל, קצת הארכתי במילים ואנשים כמוך שונאים קריאה ולכן ייתכן שלא תקרא, אבל אולי מוטב כך, מה שלא יודעים לא כואב. רק יותר מוקדם היום מישהי מסוימת ניצלה ככה מאמת ועובדות שהיו מכאיבים לה מאוד), זה מה שקורה כשאתה מאמין וחוזר על שקריו שמספר מתוך התפוצצות אדירה, מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בילד עשיר, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות 😊
התלוננתי לאדמין אולם אני לא רואה שהוא עשה משהו בנדון, לכן החלטתי להשיב לך.
כן, אתה גר בדיר חזירים, כפי שנכתב בפורום, אתם גרים בשכירות, אומללים, בעל הבית מצפצף עליכם ולא משפץ כלום עבורכם.
הוריך מפחדים לצאת מהבית פן ירצחו בטעות בדרכם לעבודה כפי שקרה השבוע:

התיקנים נהנים מאוד, לפחות יש לך חברים להעביר את הזמן וכולי תקווה שהם לא הופכים למזון אצלכם מרוב שאתה חסרי פרוטה.
איך זה לגור בבית מוזנח ומעובש, לפנטז על עושר ואושר ולפחד לצאת מהבית פן ירו עליך?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
התלוננתי לאדמין אולם אני לא רואה שהוא עשה משהו בנדון, לכן החלטתי להשיב לך.
כלומר התלוננת לאותו אדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לך את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומך לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי 😂) ממשה אחרי שבכית וזעקת בחוסר אונים על התעללותו של משה (התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליך אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותך. הכול בסדר. כפיות הטובה שלך היא לא סיפור חדש. רק לא מזמן נפתח על-ידי שרשור על כפיות הטובה של האנשים-איך שהצלתי אותכם, ואיזה יחס אני מקבל בתמורה, כולל, כפי מה שכתבתי, פניות לאדמין שאני עצמי זה שהבאתי בשביל להציל אתכם :)

מתי התלוננת אליו? רק לפני שלושת רבעי שעה יצאה השבת. הוא לא מחובר כל רגע נתון. אתה אמור לחכות. מה קרה? לא יכולת? הדם רתח? היכן ראית שהוזכרת בתגובתי? מי אמר שדיברתי עליך? אולי דיברתי באופן כללי? :)
כן, אתה גר בדיר חזירים, כפי שנכתב בפורום, אתם גרים בשכירות, אומללים, בעל הבית מצפצף עליכם ולא משפץ כלום עבורכם.
התיקנים נהנים מאוד, לפחות יש לך חברים להעביר את הזמן וכולי תקווה שהם לא הופכים למזון אצלכם מרוב שאתה חסרי פרוטה.
איך זה לגור בבית מוזנח ומעובש, לפנטז על עושר ואושר ולפחד לצאת מהבית פן ירו עליך?
רואים שלא קראת שום מילה ממה שכתבתי או הראיתי 😊

יותר טוב ככה. מה שלא יודעים, לא כואב 😊

ובכל זאת, ולאור חזרתך על תגובת השקרים וההשמצות המנותקות, נחזור על תגובת האמת, המציאות, העובדות וההפרכות שלי :):

"אם דופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, זה נקרא דיר חזירים, איך אנחנו אמורים לקרוא לדירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

אופס 😂

וכמובן שגם מיותר לציין שמי שגרים בדופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, ורק ארוחת הבוקר היומית הקבועה עולה 80 שקל, אין תיקנים בדירתם :)

וכזאת רמה של פדיחה כמו הרמה של הפדיחה שאתה מתפדח עכשיו (בהנחה שתקרא בכלל, קצת הארכתי במילים ואנשים כמוך שונאים קריאה ולכן ייתכן שלא תקרא, אבל אולי מוטב כך, מה שלא יודעים לא כואב. רק יותר מוקדם היום מישהי מסוימת ניצלה ככה מאמת ועובדות שהיו מכאיבים לה מאוד), זה מה שקורה כשאתה מאמין וחוזר על שקריו שמספר מתוך התפוצצות אדירה, מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בילד עשיר, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות 😊"

אוסיף על תגובתי זאת אליך, המועתקת מן העמוד השלישי מכיוון שאתה חוזר על עצמך, ואוסיף ואסביר שעם כל הכבוד, מי שקשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, אימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שבמאה ה-20 טבחו בבני משפחתו ובבני עמו, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים: נראה לכם הגיוני שהמכונה עולה רק 78 ש"ח או שזה אתר פישינג למרות שמופיע כאן בפלטפורמה כפרסומת של תפוז? | תפוז פורומים (רק לשם ההשוואה, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים עלתה 400 שקל), חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שאפילו גולשים מעורערים בנפשם נמצאים בעמדה להתנשא עליו, ומשווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, מי שהוא כזה בן-אדם, לא נמצא בעמדה להעביר שום ביקורת על אף אדם. בוודאי שלא על בסיס של שקרים, המצאות ודמיונות שהופרכו כבר פעמיים רק בשרשור זה, וזאת הפעם השלישית, ושאותם המציא מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בי, שמגיע מחיים אחרים, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות שמנוגד לעובדות והראיות בשטח.
הוריך מפחדים לצאת מהבית פן ירצחו בטעות בדרכם לעבודה כפי שקרה השבוע:
עוד שקרים והשמצות מתוך הכאב והקנאה 😊

כמובן שמיותר לציין שאיננו גרים באזור של רציחות 😊

קורא לאדמין לפה ואז תיכף ומיד בא לפה ומפיל עליי מטח של שקרים, קללות, גידופים והשמצות. השכל אף-פעם לא היה הצד החזק שלך 😊

אבל בסדר. ממך למה ציפינו? :)

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member
כלומר התלוננת לאותו אדמין שאני עצמי זה שהביא אותו כדי להציל לך את התחת (גבר בן 75 שזקוק להצלתו של ילד בן 26, אני במקומך לא הייתי יודע איפה לקבור את עצמי, אבל אוקיי 😂) ממשה אחרי שבכית וזעקת בחוסר אונים על התעללותו של משה (התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים) וליבי נכמר עליך אז נכנסתי לפעולה והצלתי אותך. הכול בסדר. כפיות הטובה שלך היא לא סיפור חדש. רק לא מזמן נפתח על-ידי שרשור על כפיות הטובה של האנשים-איך שהצלתי אותכם, ואיזה יחס אני מקבל בתמורה, כולל, כפי מה שכתבתי, פניות לאדמין שאני עצמי זה שהבאתי בשביל להציל אתכם :)

מתי התלוננת אליו? רק לפני שלושת רבעי שעה יצאה השבת. הוא לא מחובר כל רגע נתון. אתה אמור לחכות. מה קרה? לא יכולת? הדם רתח? היכן ראית שהוזכרת בתגובתי? מי אמר שדיברתי עליך? אולי דיברתי באופן כללי? :)

רואים שלא קראת שום מילה ממה שכתבתי או הראיתי 😊

יותר טוב ככה. מה שלא יודעים, לא כואב 😊

ובכל זאת, ולאור חזרתך על תגובת השקרים וההשמצות המנותקות, נחזור על תגובת האמת, המציאות, העובדות וההפרכות שלי :):

"אם דופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, זה נקרא דיר חזירים, איך אנחנו אמורים לקרוא לדירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי של 2? 😂

אופס 😂

וכמובן שגם מיותר לציין שמי שגרים בדופלקס של 2 מיליון שקל בעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 4, איפה שבעיר עם דירוג סוציו-אקונומי 7, בית כזה היה שווה גם 3.5 מיליון שקל, ורק ארוחת הבוקר היומית הקבועה עולה 80 שקל, אין תיקנים בדירתם :)

וכזאת רמה של פדיחה כמו הרמה של הפדיחה שאתה מתפדח עכשיו (בהנחה שתקרא בכלל, קצת הארכתי במילים ואנשים כמוך שונאים קריאה ולכן ייתכן שלא תקרא, אבל אולי מוטב כך, מה שלא יודעים לא כואב. רק יותר מוקדם היום מישהי מסוימת ניצלה ככה מאמת ועובדות שהיו מכאיבים לה מאוד), זה מה שקורה כשאתה מאמין וחוזר על שקריו שמספר מתוך התפוצצות אדירה, מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בילד עשיר, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות 😊"

אוסיף על תגובתי זאת אליך, המועתקת מן העמוד השלישי מכיוון שאתה חוזר על עצמך, ואוסיף ואסביר שעם כל הכבוד, מי שקשיש טיפש ועני בן 75 ממוצא ערבי ואפריקני שמגיע מקבוצה דתית סגורה וקיצונית שלידתו אליה הכתיבה את כל מהלך חייו והרסה אותם עוד בטרם אפילו נולד, אימץ לעצמו את דעותיהם הפוליטיות של מי שבמאה ה-20 טבחו בבני משפחתו ובבני עמו, האדם הראשון במשפחתו להחזיק בתואר אקדמי, שהוא פייק תואר בצילום מאוניברסיטה בלתי מוכרת במזרח אירופה, ושהעוני שלו לעת זקנתו כה קשה שהוא מתחפש להתפשר אפילו על היגיינה בסיסית כדי לחסוך עוד כמה שקלים (רק לשם ההשוואה, המכונה שאני מגלח איתה את הביצים עלתה 400 שקל), חושב שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים, לוזר מוחלט וכישלון טוטאלי בחייו האישיים, ורמתו כה נמוכה שאפילו גולשים מעורערים בנפשם נמצאים בעמדה להתנשא עליו, ומשווים אותו לכלב שמלקק לעצמו את הביצים, מי שהוא כזה בן-אדם, לא נמצא בעמדה להעביר שום ביקורת על אף אדם. בוודאי שלא על בסיס של שקרים, המצאות ודמיונות שהופרכו כבר פעמיים רק בשרשור זה, וזאת הפעם השלישית, ושאותם המציא מי שנולד וגדל במדינת עולם שלישי מן העניות בעולם, נתקל בי, שמגיע מחיים אחרים, ומרוב הקנאה והכעס ממציא אוסף שקרים הזוי ומנותק מהמציאות שמנוגד לעובדות והראיות בשטח.

עוד שקרים והשמצות מתוך הכאב והקנאה 😊

כמובן שמיותר לציין שאיננו גרים באזור של רציחות 😊

קורא לאדמין לפה ואז תיכף ומיד בא לפה ומפיל עליי מטח של שקרים, קללות, גידופים והשמצות. השכל אף-פעם לא היה הצד החזק שלך 😊

אבל בסדר. ממך למה ציפינו? :)
אתה אינפנטיל שמבואס מחייו העלובים שנובעים מנכות פיזית ונפשית ועוני רב ורוצה להוציא את זעמך על אחרים.
תמשיך לגור בדיר חזירים ולאוכלם ביחד עם התיקנים,
|טמבל| |סיוע|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה אינפנטיל שמבואס מחייו העלובים שנובעים מנכות פיזית ונפשית ועוני רב ורוצה להוציא את זעמך על אחרים.
תמשיך לגור בדיר חזירים ולאוכלם ביחד עם התיקנים,
|טמבל| |סיוע|
אתה נחשב ובצדק לאחד הגולשים הטיפשים ביותר באתר תפוז ולא סתם הושווית לכלב שמלקק לעצמו את הביצים מרוב רמתך הנמוכה, מה שגרם לך להתפוצץ ולפתוח שרשור התפוצצות בנושא, כי שום דבר לא כואב כמו האמת: התחלתי להבין למה הפורומים מלאים בתגובות כנגד מ ש ה 53 מנהל פורום אקטואליה | תפוז פורומים. ומכיוון שאנשים טיפשים לא אוהבים לקרוא, אתה לא קורא שום מילה ממה שאני כותב לך, וככה, אי-אפשר לדבר. מיצינו (למזלך אתה לא קורא, כן? בדבריי אני עושה ממך קציצות, אתה פשוט לא יודע, כמו לדוגמה התמונות של הנעליים ב-3,000 שקל שאני מצרף ותמונות של ארוחות ב-80 שקל שאני אוכל כל יום על רקע של המחשב שלי ב-10,000 שקל, גם הוא מופיע בתמונה המדוברת [אז כן, אנחנו רואים כמה החיים שלי עלובים וכמה אני מבואס מחיי ;), אולי ההאשמות המנותקות האלו הן מנגנון ההשלכה שלך בפעולה?], ובכך אני מפריך את כל שקריך והמצאותיך, זה שאני מסביר שאני גר בדופלקס מטופח ב-2 מיליון בעיר עם דירוג 4, וצורפה גם תמונה של זה [ואם זה דיר חזירים, אז מה נגיד על דירת מיליון השקל שלך בעיר עם דירוג 2?] ועוד, אבל לא חשוב [מה גם, שמוטב כך, מה שלא יודעים, לא כואב]).

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שלא תדע מצרות
נראה שפולגאר אומר שהתייחסתי אליו. היכן ראה שהוזכר בתגובתי? מי אמר שדיברתי עליו? אולי דיברתי באופן כללי? מי פנה אליו בכלל? למה הוא מקלל אותי וממציא שקרים עליי, על ביתי ועל מעמדי הכלכלי? פעם לא היה נהוג שגולשים מדברים במילים כאלו על גולשים אחרים וממציאים דברים שכאלו, גם אם הרוחות מתלהטות ויורדים נמוך. נראה שהחבר מאתיופיה קבע סטנדרט של שפלים חדשים, ועכשיו פולגאר ונוסטלגיה החלו לחקות אותו בשקריו שהופרכו עובדתית, כולל פעמיים רק בשרשור זה. החבר מאתיופיה עצמו חדל, אבל הנה היורשים שלו ברמתו הנמוכה ובשקריו ההזויים, והמצאותיו המנותקות מהמציאות. הייתי צריך לדווח עליו עוד הרבה קודם ממתי שדיווחתי, לפני שהרמה המדוברת השתרשה ותפסה אחיזה. חבל.

כרמיזן

Well-known member
אני מתוסכל
מה לעשות בפעם הבאה ?????

קח נערי גבעות, הם עובדי כפיים חרוצים וישרים.
עבודה עברית.

העם עם הגבעות.jpg

מצב
הנושא נעול.
למעלה