מה עושים כאשר...

A d i 23

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

בהצלחה כבר אמרתי ?

A d i 23

New member
לא הייתי מגדירה עצמי אופטימית..

אני מנסה, אבל מודה שלא ממש הולך לי.. נקווה לטוב

אני אומר לך משהו מה-../images/Emo23.gif

הוא האשם בכל המצב הזה, כי אם הוא היה טורח להגיב לאימא שלו ולהציב לה גבולות תוך הבהרה שהוא בנאדם בוגר, היא לא הייתה ממשיכה בהתנהלות הזאת ולא הייתה פוגעת בקשר הזה. כל עוד המצב הזה לא ישתנה, והוא לא יציב לה גבולות- אני באופן אישי לא הייתי ממשיכה בקשר הזה. כנסי לפורום "חמותי ואני" פה בפרדס, תקראי כמה מהסיפורים שיש שם ותביני למה כתבתי לך את זה.

צומיש

New member
עיצה שלי...

עפים מהבית לפני שיהיה מאוחר מדי... את יכולה לראות איך אני נקרעת מזה...

צומיש

New member
נגמרת...

יום יום... ודביבונת לא מאחלת לך לעבור את המדורי גיהנום הללו... יום יום נוטה להאמין שהוא ה"אחד" מרגישה כי בלעדיו אני באמת חצי בנאדם...

זה מה שאני מרגישה

אני לא מסוגלת לוותר על הקשר הזה בגלל אמא שלו אני לא מסוגלת אנחנו יחד שנה וחצי אבל אנחנו מכירים כבר המון זמן ... ממש המון זמן לפני כן היינו יידידים בהתחלה ואני לא מוכנה לוותר בהתחלה וויתרתי שרק התחלנו לצאת אבל שאיבדתי אותו חשבתי שעולמי מתמוטט עלי ועכשיו זה שוב חוזר ואני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לוותר שוב אני לא מסוגלת גם זה יתן לה הרגשת ניצחון לא משנה אם זה אני יהיה או מישהי אחרת זה בשבילו והוא לא מבין את שהוא צריך להתמודד עם החיים שלו כבר לבד והוא לא רוצה להשכיר דירה כי יש לו מלא הוצאות עכשיו על הלימודים אז זה לא בא טוב

צומיש

New member
אז........

אל תותרי תעברו את זה יחד.. כל אחד יוותר.. אולי תעשו שיחה משולשת... שהאמא תבין את הכוונות ומותק אני לא איתו זו הבעיה.. את איתו תנצלי את זה...

אני לא מאחלת לאף אחד לעבור את זה

את מה שאני עוברת אתמול היה לי ולו ולאמא שלו שיחה שיחה הי מגעילה שהיא הכתיבה לי מתי לדבר איתו מתי לא להתקשר מה להגיד לו בטלפון אם אני חולה או לא או אם אני רוצה לראות אותו ומתי להיפגש כמה פעמים בשבוע בקצרה בסוף השיחה היא אומרת את מסכימה איתי אמרתי לה שלא ופתאום שבאתי לדבר היא לא הקשיבה הוא לא הגיב ולא היה אכפת לו אז אמרתי לו שאני רוצה להיפרד וזה בן אדם שאני מאוד אוהבת אבל אני לא יכולה יותר אני מקווה שלמי שיש חבר או חברה לא יעבור את זה זה דבר הכי מגעיל ומשפיל שיכול להיות שהאמא מתערבת בעניינים שלנו ... למה זה קורה לי ..אני לא יודעת ...!? מקווה שיהיה טוב

A d i 23

New member
אדיוט !!! ../images/Emo46.gif

זה מה שיש לי להגיד !!! וזהו ! אה, ועוד משהו בעצם.. טוב מאד שסיימת את הקשר איתו !!!
אה, ואדיוט כבר אמרתי ?!

bpbpm123

New member
שיחה

תנסי להושיב אותם לשיחה משותפת שכל אחד יציג טיעוניו וישלימו עם אהבה בלב

מה להשלים?

לא הבנתי הוא לא רב עם אמא שלו אמא שלו רבה איתי ... התערבה בענינו משהו שלא עושים בגיל 22-23

למעלה