מה עושים...|הלפ|

ViolSastrad

New member
../images/Emo65.gif רעיון!!! ../images/Emo66.gif

קצת מסובך...אבל אולי יעיל...
עוקבים אחרי החבר - (עדיף מישהו שהוא לא מכיר) בדיוק כאשר הוא הולך לבדוק את הציונים שלו על לוח המודעות... עוקבים אחר האישונים שלו, עד שאפשר למתוח קו ישר מהאישון לשורה בה מופיע מספר תעודת הזהות! (עד שמזהים בוודאות את מספר תעודת הזהות
) אוקי יש!!!
עכשיו
שוכרים צלם פפראצי שיצלם תמונה של אותו חבר (מבלי שהלה ישים לב
) ואז- הולכים לאיזה "קומבינטור" ודרכו משיגים מספר טלפון של מזייפי תעודת זהות...
הולכים לזייפנים ומוציאים ת.ז ע"ש החבר בעזרת המספר והתמונה...
מכאן - החלק הקל: הולכים לביטוח לאומי כאשר מתחזים לאותו אדם (עם התעודה מן הסתם - אחרת לא יאמינו לך...
) מתחילים להתלונן שרוצים הקלות מס מביטוח לאומי בגלל נכות שיכלית ותוך כדי לבכות...
ואז בשיא הקתרזיס (הזיכוך) יש לומר שאתם סנילים עד כדי כך שאתם לא זוכרים אפילו את תאריך ההולדת... אותו פקיד יעיף מבט חטוף במחשב ויגיד לכם מיד את תאריך הלידה שלכם...
וזהו!!!! הצלחת להשיג את התאריך בלי שום בעיה...
אהה... מומלץ באותו רגע להתנער ולומר לפקיד שסבלת מאי שפיות זמנית ועכשיו הכל בסדר ושאת צריכה ללכת לאחל מזל טוב למישהו ו...זהו....

ViolSastrad

New member
באמת...? ../images/Emo9.gif

יוווו... אני רוצה עוד ניסיון!!! המממ... לפי הכותרת שלך... והשעה בה שלחת את ההודעה... אני מסיק שהיו לך אורחים היום!!!

RVD18

New member
באמת נוסטלגיה, עברו כמה שנים טובות

יש לך כינוי שלא קשה לזכור ויש לי זיכרון טוב
בסדירים לא הייתי כי כל השבוע הייתי בצבא חחח....

וואי...אתה אורי גלר הבא!

את הכוח! לא יאומן.. הכפית ששמתי על המיקרוגל התכופפה! איזו התרגשות.. מהר! מה המספרים הזוכים בלוטו!?

Lir האחת

New member
../images/Emo2.gif

הכל היה נשמע לי טוב!! עד החלק, שאני הולכת לפקיד קבלה ואומרת לו, שסבלתי מאי שפיות זמנית. נראה לי שזה קצת ייפגע לי בסיכויי הקבלה לתואר שני (בפסיכולוגיה, למי שלא יודע עדיין מה התחום שלי) אוף, זה היה קרוב

ViolSastrad

New member
../images/Emo41.gif אוקיי....plan b ../images/Emo41.gif

מיד לאחר שנודע לך תאריך יום ההולדת המבוקש את חוטפת את הפנקס של הפקיד תוך כדי שאת צועקת לו: "הבט מאחורך - קוף עם 3 ראשים"... מוציאה משחת נעליים שגנבת מקודם מהאיש הישיש (שמקפיד כל בוקר לנקות את נעליו
) וצובעת את הפנקס... מכניסה לצנצנת עגולה עם החומרים הבאים: ריר של מדוזה, חוט נחושת, מנעול פלדלת, קווצת שיער של תיש בן שנה וכפית חיזוקית של הדס.. מנערת וזורקת למרכז האולם תוך כדי צעקה : "רימון!!!!!!!"... כאשר העשן יתפזר את כבר לא תהיי שם, וכך תתקבלי בקלות לתואר שני!!!

חבל שאינכם תלמדי היסטוריה...

כי אז החיים היו באמת יותר פשוטים! וזאת מדוע? כי בכל פעם שאני צריך לזכור תאריך יומולדת של חבר או מישהו מהמשפחה, אני מיד מקשר את אותו תאריך למאורע היסטורי חשוב. למשל, יש לי חבר טוב שנולד בתאריך הראשון למאי, שזהו במקרה יום מותו של איירטון סנה בגרנד פרי של סאן- מארינו באימולה, איטליה, בשנת 1994. חבר נוסף, נולד ביום היווסדה של רומא, בתאריך 21/4. (רומא נוסדה, כך על פי המסורת, בתאריך 21/4/753 לפנה"ס)... אותו חבר, אגב, נוסד באותו יום כאמור, אבל בשנת 1980... דאנטה

באותו יום, בשנת 1973,

מת ג'ון רולנאד רעואל טולקין, מחבר "ההוביט" ו "שר הטבעות". בשנת 31 לפנה"ס, באותו יום, הכריע גאיוס יוליוס קיסר אוקטאביאנוס (לימים- הקיסר הראשון אוגוסטוס), את מארקוס אנטוניוס בקרב אקטיום (ACTIUM) שבים האיוני. מקובל לראות בקרב זה את סוף הרספובליקה הרומית ותחילת שלטון היחיד של אוקטאביאנוס, שכעבור 4 שנים יקבל את התואר אוגוסטוס מידי הסנאט. בקיצור, השני בספטמבר הוא אחלה של תאריך, הן לחובבי היסטוריה רומית והן לחובבי ספרות הפנטזיה!
דאנטה

למעלה