מה עושים בשיעורים?

אצלי זה מתחלק..

ספורט-כמו כל בן אפשרי..לומד..יענו מתאמן והכל.. תנ"ך-אני שונא תנ"ך אבל אני טוב בזה אז אני לומד.. הבעה-זה בערך כמו לכתוב..וזה בערך מה שאני עושה רוב היום.. ספורת-שיעור מעניין אחד האהובים עליי.. היסטוריה-מקצוע נחמד מורה לא..לפעמים לומד לפעמים יושן.. אלקטרוניקה-זמנית עד שאני עובר אני לומד.. ג"ג-המורה מאוד נחמדה..והשיעור לפעמים מעניין..לומד.. מחשבים-זה שיעור מוזר..מה כבר אפשר ללמוד?אבל כיף בו.. לשון-מורה בסדר...גם לומד..אבל עושה צחוקים.. מדעים-יושב בשקט כל השיעור..לפעמים מעתיק מהלוח.. אנגלית הקבצה א'-גם צוחק גם נהנה וגם לומד..תאמינו או לא זה אפשרי מתמטיקה הקבצה ב'-לומד לומד לומד..יש עוד מעט מבחן מיצב חשוב.. ערבית-האהוב עלי...חחחח איזה לומד ואיזה עולם מבלגן לה ת'שיעור מי שלומד חוטף מכות סוף השיעור! אולי יש עוד שיעורים שלא עולים לי לראש עכשיו..

Fe

New member
אני אוהב להסתכל

על כולם.. ולראות מה כל אחד עושה .. בדרך כלל אני מתקמד על מישהו או מישהי בשיעור.. ועוקב למשך כל השיעור.. זה פשוט כיף.. לפעמים זה גם מצחיק..

טוב, אז אני.......

בואו נלך לפי מקצועות... *ספורט-יש לי פטור אז אני בבית ישנה *אנגלית-בגלל שזה תחילת השנה אז זה רמה נמוכה עדיין...אז כלום *מדעי הסביבה-יש לי בגרות השנה הבזה אז אני חייבת להקשיב...וזה גם דיי מענין *לשון- ממש מעצבן ואני שונאת את זה אבל גם בזה יש בגרות השנה *היסטוריה- המורה שלי ממש חולת נפש אז זה מצחיק... וגם כנ"ל לגבי הבגרות *מתמטיקה- בקושי בשיעורים...איכ שונאת מתמטיקה *כימיה- שונאת אבל מקשיבה *ביולוגיה- יש יום במעבדה ששם אני מקשיבה כי צריך לעשות ניסויים ויש בכיתה ושם אני סתם מציירת\כותבת מכתבים לאופיר *פיזיקה- הוא מדבר כל השיעור ולא כותב אז זה מענין *תנ"ך- אתה חייב להקשיב כי היא לא כותבת על הלוח אז חייבים לסכם את כל מה שהיא אומרת *ספרות- משעמם... מציירת\כותבת מכתב לאופיר ויש עוד מישהי שאני מתכתבת איתה (גם בת 24) *של"ח- מדברת עם חברה שלי... לא אכפת לו בגלל שבתור מדצ"ית אני יודעת את כל מה שהוא מלמד וזה כל המקצועות שלי השנה...... *

bflygirl

New member
אני מצ'פרת ת'בגרות

אבל עדיין יש שיעורים שאני על קוצים אבל אני אוהבת לצייר פרפרים ולהכין מידי פעם מכתבי אהבה לחברות שלי

אני ...

מעצבנת את המורה עם שאלת ממצבנות על החומר, ואני מדברת על החומר המשעמם והבנאלי שכולם מבינים . מעבירה פתקים לחברות שלי שיושבות על ידי משחקת ארץ עיר עם מי שאני רואה שמשעמם לו כמוני . קוראת ספרים , כותבת כלמיני תיזכורות מה לעשות ולמתי וכאשר כל זה לא בא לי , אני מנסה להתרכז כי אולי יש משהו בכלזאת מעיין במ שהמורה אומרת , אם לא אני חוזרת לחלומות בהקיץ שלי עד שהשיעור חולף

doreen1

New member
אמממ

אצלנו בדרך כלל מעניין המורה הטמבל מספר בדיחות גסות ... אני חולה עליו....

RoshAhor

New member
מגרבץ...

ואולי מנסה לכתוב איזה משו... לא ממה שהמורה אומרת!

Night line

New member
../images/Emo79.gifשרה../images/Emo99.gif

חברה שלי ואני יושבות מאחורה מתחת למזגן כך שיש לנו חופש קולניות
ואנחנו שרות שירים ישראלים איכותיים, לפעמים משנות מילים... ("תשמור על העולם, שלד אל תגזים בעצמות)
.

איזה מקשיב איזה.....

אני רק מזבר עם חבר שלי והבנות שיושבות מאחורי ארבעת המוסקטרים אנחנו רק כותבים כשהמורה מכתיבה

sweetgirl3

New member
מקשיבה בשיעורים חשובים .........

והשאר מדברתתתתתתתתתתתתתתתתת

sh53

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוההודעה ב........./images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דף הקהילות כמובן

v e n u s 5

New member
מבחנים-לא מצליחה לזכור את מה שלומדת

אולי יש עצה כיצד לזכור ולעבור את המבחן בשלום ???

sh53

New member
לחזור ולשנן את החומר שוב ושוב

אם חוזרים על החומר פעם או פעמיים וזה לא מספיק, אז לחזור על החומר גם מיליון פעם. בהתחלה זה ייקח המון זמן, אבל אח"כ זה יהיה יותר קל, כי נקרא ונשנן את החומר יותר מהר ואז נזכור אותו יותר טוב.

תנסי.......

לפשט את הדברים ובאמת להבין אותם... אם זה בהיסטוריה- ממש להיכנס לאחת הדמויות ולנסות להבין מה גרם לה לעשות את מה שהיא עשתה ולמה... מנסיון זה מאוד עוזר

למעלה