מה עושים בשיעורים?

ל י ס ו ש

New member
מה עושים בשיעורים?

אני לא מאמינה שיש כאלה אנשים שיושבים בשיעור ומקשיבים לכללל מה שהמורה אומרת....[נו חוץ מהחרשנים...] אז... מה אתם עושים בשיעור???

ashkeloni

New member
אני....

לפעמים מקשיב, בעיקר בשיעורים שאני צריך להעלות ציונים או שזה מקצוע שאני לא מצליח ללמוד לבד...כמו גמרא
אבל, אני מדבר עם החברים שיושבים לידי בכיתה, או שאני שומע מוזיקה (של לינקין, אלא מה?) מתי שאנחנו לומדים עם הבנות אני רוב הזמן מדבר עם איזו אחת שגם אוהבת לינקין...מה לעשות, אנדלית אני מבין טוב, אז אין לי הרבה ללמוד... אבל רוב הזמן אני חושב על חברה שלי
ובטח היא גם תגיב לך בפורום...

ashkeloni

New member
סבבה

רציתי להיות הגמד שלה במשחק שהיה בפורום בני עקיבא... אבל המנהלת פורום, שבמקרה היא אחותה, לא הסכימה
אבל בכל מקרה, החלטתי להצטרף לפורום הזה כי הוא נראה לי נחמד מאוד.

sh53

New member
מחמאה לפורום ../images/Emo25.gif

אני בהחלט מסכימה איתך הפורום נחמד ומקסים, וזה בגלל האנשים האיכותיים והמיוחדים של הפורום. מגיע לכל אחד ואחד מכם כפיים

Black Haze

New member
ל י ס ו ש

מאיפה החתימה?.....זה ציטוט מתוך שיר? אם כן- איזה שיר?

ashkeloni

New member
ועוד משהו שאני עושה בשיעורים...

בעצם, זה לא אני עשיתי, ובכלל זה היה בהפסקה.. אתמול מישהו מהכיתה שלי החליט שנמאס לו מהוילונות אז הוא שרף אותם, ובדרך שתי שולחנות הלכו...

ל י ס ו ש

New member
אנ*** ../images/Emo124.gif

אז הנה כמה דברים: 1) לישון..חחח... זמן טוב להשלים תשעות שינה..חח... 2)תפתחו חלון.. וסתקלו על כל מה שקורה בחוץ..חח... פעם גיליתי ככה חתול ג'ינג'י על הגג...חי..חי..חי... 3) אצלנו יש חור הצפה בבצפר... חור כזה שלכל כיתה יש...ולבה בלה בלה... חור מהריצפה לתיקרה של הכיתה השניה..חחח.. אז מה עשיתי? אני לקחתי דףף... כתבתי כל מני שטויות...וזרקתי... עכשיו הפאדיחה: שלומי לומד בכיתה מתחת..חחח.... לא נורא...חחחח... 4) עוד פעם לישוןןןן...
5) להתכתב... רק בזהירות... 6) לכתוב ברכה ל
7) לכתוב מכתב לחברה... אממ. זהו נגמרו לי כל הרעיונות חוץ מההכי חשוב!!! 8) לברוח..חחחחח לוף יווו

תלוי...

אם זה מתמטיקה, אנגלית תנ"ך לשון (
) היסטוריה ומדעים אני מקשיבה 100% מהשיעור כי אם אני לא אקשיב אני בבעיה.. אם זה של"ח ספרות יעוץ תקשורת או תושב"ע אז בכיף ממילא אפשר להשלים את החומר ויש שליפים למקרה חרום... אני כותבת מכתבים מדברת עם כל מי שצריך ומתעדכנת במה שצריך ולפעמים אני מוצאת לעצמי את הזמן לגלוש באינטרנט נחמד לי מאוד

sh53

New member
ומה אני עושה בשיעורים?

אני לא לומדת
אוחחחחח התלמידים של היום הם לא התלמידים של פעם

PEACE FOR ALL

New member
אממ...

לא לזרוק עליי שומדבר בבקשה, אבל אני דווקא אוהבת ללמוד. גיליתי שכל מקצוע יכול להיות מעניין אם יש מורה טוב/ה. זה מדהים. יש מקצועות שבשנה שעברה לא סבלתי, והשנה החליפו לי מורות ואלה הפכו להיות המקצועות האהובים עליי. בכל אופן, אני באמת משתדלת להקשיב בשיעורים. נכון שלא תמיד יוצא [יש לי כיתה מופרעת (ומקסימה) להפליא], אבל לרוב אני מקשיבה. במיוחד בשיעורי ספרות, אנגלית, אזרחות, הסטוריה וביולוגיה. אלה המקצועות האהובים עליי. אין סיכוי שתמצאו אותי מעופפת או לא מרוכזת בשיעורים האלה. ובשאר השיעורים... אתם יודעים. מקשיבה פעם כן פעם לא. אבל תנו לי להגיד לכם משהו. בצפר יכול להיות דבר מאוד מעניין. הכל תלוי בדרך שמסתכלים על זה. אני פשוט למדתי להכריח את עצמי להנות ולהתעניין במה זאני לומדת. אל תשבו בשיעור ותחשבו "אלוהים... כמה שהדבר הזה משעמם..". להפך, תתעניינו במה שהמורה מספר/ת, תשאלו שאלות, תתעמקו. תאמינו לי, זה עובד.

sh53

New member
את צודקת, פשוט חבל על הזמן

מי אוהב מתמטיקה?
אני אוהבת מתמטיקה
אוקיי, בעצם, אם נדייק, לא ממש מאוהבת במתמטיקה, אבל חושבת שזה מקצוע שאפשר ללמוד אותו ואפילו להנות ממנו (לא לזרוק עליי עגבניות, אם בא לכם כבר לזרוק עליי משהו אז עדיף שזה יהיה שוקולדים, עוגות עם קצפת ודברים כאלה). מתמטיקה הוא מקצוע קשה, אם המורה בשיעור נותן יחס (הבעיה בבתי ספר בארץ ש"דוחסים" בכתה של 20 ילדים 40 ילדים, למה לא? טוב שלא דוחסים 100 תלמידים) אז אפשר ללמוד אותו ולהבין את מה שהמורה מלמד בשיעור. ברגע שלא מבינים משהו אחד, זה גורר אח"כ שלא נבין גם את השלב הבא וכן הלאה. כשלא מבינים את החומר, כשהמורה לא סבלני והחומר קשה - מה עוד צריך שיהיה פה כדי לא לאהוב את המקצוע, שבמילא הוא מקצוע קשה?

nobodys girl

New member
גם אני חשבתי על זה פעם

בעיקרון תמיד אני מוצאת למי לכתוב מכתב, אפשר גם להתכתב עם מיה שיושבת לידי או סתם לדבר איתה. אם לא אז אני מציירת, או עושה תשחצים
וזהו בערך. יש שיעורים שאני מקשיבה כי צריך.. נגיד.. ממ.. מתמטיקה ויש שיעורים שאני מקשיבה כי זה מעניין.. נגיד ביולוגיה או תנך חוצמזה, אם אני ממש נואשת אני עושה פרצוף עצוב ומבקשת לצאת לשירותים. שולחת sms לחבר, ומסתובבים קצת בבצפר

למעלה