מה עושים אם

מה עושים אם

מנסים לשכוח משיהו שהוא סטרייטט.. והוא פשוט הפך להיות חרא של בן אדם.. וצריך לנצל את זה.. כי הוא לא אותו סרייט שהתאהבתי בו לפני שלוש שנים... אז מה עושים... אם האנ ידהדביל שלי במקום לנצל את זה ולשכוח אותו... חיי בסרט שהוא יכול להחזיר אותו להיות מי שהוא היה פעם.. מה לעשותתת??

gooligay

New member
לדעתי...

לדבר עם האני הדביל הזה וליישר אותו קצת! באמת שאין הרבה מה לעשות, תשכנע את עצמך שיש בו הרבה דברים שהם לא ממש טובים או לטעמך ובכל מקרה הטיעון המנצח הוא שהאדם הזה סטרייט - משמע שהוא לא רוצה אותך לא משנה כמה האדם הזה טוב או חרא של אדם בכל אופן אותך הוא לא ירצה וזה ממש לא אישי. כולנו אי פעם התאהבנו בסטרייט ורובנו גם ניסנו לשכנע את עצמנו שאם ננסה חזק חזק נוכל להפוך אותו להומו או בעצם להבהיר לו שהוא היה כזה מעולם והוא פשוט לא יודע. אני חושב שרובנו היינו מעדיפים לא להיוולד הומואים (למרות שלי אין אישית בעיה עם זה) וכך עדיף שלא נגרום למישהו להיות משהו שהוא לא. אתה יכול באופן חברי לדבר עם האדם הזה ולעשות שיחה רצינית ואז להגיד לו שלדעתך הוא השתנה והוא הרבה פחות נחמד משהיה פעם, אבל הוא סטרייט וחרא של אדם אז בעצם איזו סיבה י לך לחפש את קרבתו?

זה גם מה

שאני שואל את עצמי... הבעיה היא שאני לא מצליח לשכוח אותו... אפילו עברתי בצפר בשביל זה (ואתה עד לכך).. אני לא יודע מה לעשות... הוא סטרייט כמו שאתה אומר.. הוא חרא של בן אדם! כאילו אני יודע שהבן אדם שאהבתי כבר לא קייםם.. שהוא השתנהה.. אבל משום מה יש בי במשו שלא רוצה להבין את זה... ועד שהוא לא יבין את זה אני לא באמת יצליח לשכוח אותו!

kilmore

New member
וואי

כ"כ מבינה אותךת כאילו שאני כתבתי את זה =/ זה לא קל, אבל לדעתי פשוט צריך דבר ראשון להתרחק ולנסות לא לחשוב על אותו בן אדם, אפילו שזה קשה, לנסות לחשוב על משו אחר ולהעסיק את עצמך , לעשות הכל רק לא לחשוב על אותו בן אדם..וזמן והרבה, להמשיך הלאה ולמצוא מישו חדש, להתחיל לחשוב מה קורה איתך, לא מה קורה איתו בעיקר.

James Hammerton

New member
אם הוא סטרייט אז כדאי לעבור

הלאה, לא לנסות להחזיר אותו אלא לנסות לשכוח אותו, כי אחרת זה סתם כמו להכנס עם הראש בקיר ולפגוע בעצמך. אם הוא סטרייט - לא יכול לצאת מזה שום דבר חוץ מכאב לב.

למעלה