מה עושים איתו?

גוועלד

New member
מה עושים איתו?

אני יודעת שגברים אוהבים להגיע ישר ולעניין,ושבמהלך הסקס אוהבים שישר נוגעים להם באיבר המין (מרביתם,בכל אופן). אני לעומת זאת ממש לא אוהבת. הבעיה היא שבעלי היקר לא מבין זאת (למרות עשרות הפעמים שהסברתי לו את זה ונתתי לו חלופות למה אני כן אוהבת).הוא אוהב במהלך תחילת המשחק המקדים לשלוח ישר ידיים לאיבר המין שלי.וזה ממש לא עושה לי את זה.למען האמת זה עושה בדיוק ההיפך... מה עושים עם זה הלאה???? להסביר לו שוב (ושוב..ושוב...)? להרחיק לו את היד (ואז הוא טוען שאני לא אוהבת מין)? להגיד לו במפורש (כבר נוסה)? בכלל,מישהו נתקל בעיה דומה?אני היחידה שלא אוהבת שישר ישלחו לה ידיים ושמעדיפה קודם קצת ליטופים במקומות אחרים????

גוועלד

New member
אבל יש פה מלכוד....

לא ישתמש בידיים שלו במקומות שאני לא אוהבת-נכון... אבל ככה הוא גם לא יוכל ללטף במקומות שאני רוצה....
מישהו מכיר איפה לקנות תחתונים מחשמלות
??

חיבוקון

New member
קודם כל תתחילי בזה שתשני את הניק

שלך,הוא נשמע לי כמו איזו קללה ברומנית, קצת מקוריות. עכשיו לעניין הפחות טפל. תקשורת זה כל סוד הקסם. דברי איתו שוב פעם, אבל לא כשהוא חרמן פחד וחושב רק על איך הוא מגיע לשם עם היד שלו וכמה שיותר מהר. קחי אותו לאיזה בית קפה אינטימי, תפתחי את הנושא, מקווה שהוא יקלוט אז, אם לא הוא צריך השתלה של צלחת yes על המצח חחח הקיצר דברי איתו, תראי לו מה את אוהבת

חיבוקון

New member
בטח שהמקום חשוב, לאו דווקא בבית

קפה אבל במקום ניטרלי, שקט ועדיף אינטימי, ולא בדיוק כשהוא רוצה לדחוף לשם את היד, במיוחד לא לפני ובטח לא אחרי. אני אישית לא מבין אותו! אם בת הזוג שלי הייתה אומרת לי לא שם! לא הייתי מגיע לשם. אבל יש כאלה שצריכים הסבר נוסף ואינטנסיבי

קודם כל

חיבוקון- הניק שלה ענק! אני חולה על הניק שלך גוועלדית חמודה ואל תשני אותו. ואם אתה לא יודע מה זה אז אל תפתח את הפה. זה בפולנית ולא רומנית. שנית, לענייננו. אם הוא לא מבין יש פה בעיה קצת של חוסר התאמה מינית. אם הוא לא מבין שזה שאת לא רוצה שמייד הוא יגע בך שם, זה לא אומר אוטומטית שאת לא אוהבת מין (תסלחי לי זה אדיוטי לחשוב ככה) אז יש לבעלך בעיה רצינית!! איך היה בינכם בהתחלה? הוא תמיד היה ככה? ואם כן למה את מתפשרת ככה? נכון שזוגיות זה פשרה אבל את לא צריכה שיעשו לך דברים שאת לא נהנת מהם!!

חיבוקון

New member
מונו, אני מודע למילה גוועלד :)))

גוואלד אם אני לא טועה משמעו הצילו חחחח בכל שאת לי זה נשמע כמו חפש מי שינענע אותך ברומנית שנית, לענייננו, אני מסכים עם מה שכתבת בחלק השני

הערה נוספת על הניק. האיות לא נכון..

געוואלד זו מילה עממית ביידיש. נדמה לי שתרגומה: צעקה. בכל אופן אומרים את זה לפעמים בטון אירוני, בתור קריאת עזרה. כמו: הצילו.... ויידיש נכתבת באותיות עבריות, והאיות של הניק שגוי. האות ע' היא תחליף לתנטעת סגול בעברית... :)

bar666xp

New member
לדעתי האישית...

תפסי את את מה שצריך ואז תדריכי טיול שנתי בזמן שאת משחקת בפין שלו הוא ישתף פעולה בשימחה לדעתי האישית...תגידי תיגע לי כאן תלטף לי שם פעם פעמיים אני סבור שבעיקבות התוצאות הוא יגלה שכדי להגיע למה שהוא מכוון הוא היה בגישה לא נכונה וישנה הרגלים. אגב לפי מה שאומרים רוב הסקסולוגים זה נכון גברים מעדיפים להגיע כמה שיותר מהר לעברי המין.

המממ.... לאחר קריאת השרשור...

עולה לנוAה רעיון... אולי הוא יהיה שמיש. את יכולה לתת לבעלך לקרוא כמה מאמרים שבהם מסבירים איך גוף האישה עובד. אם הוא יקרא משהו "מקצועי" אולי הוא יבין שזאת עובדה קיימת וכך גוף האישה עובד, ולא רק אצלך. נוAה תחפש לך משהו שיסביר שלוקח לנו זמן להתחמם ולהתגרות... אפשרות נוספת היא לכתוב סיפור פנטזיה... שם את יכולה לתאר את מה שאת מרגישה ומה שאת רוצה שיהיה ולזרוק לו את זה בתור אתגר שאת רוצה שהוא יממש לך את זה.
מי יודע... אולי זה יעבוד.

למעלה