מה עושים איתו?

את ובעלך סובלים מבעיית תקשורת

ביניכם. אם שמע שוב ושוב ואינו נענה..... יש בעייה עמוקה יותר בקשר. הוא לא מוכן שיעירו לו. חושבת שרק טיפול זוגי יעזור.

אני בעד תגובה קשה

אז ככה, אם כבר דיברת והסברת, כנראה שהוא לא ממש מקשיב. ומכיוון שהוא גבר, ואנחנו כנראה לא מבינים עדינות מהי... הייתי מציע להתחיל בטיזינג קטן...נניח משהו כמו נשיכה במקום נשיקה (במקום רגיש) או משהו דומה. ואז.. חיוך מקסים ו" אתה רואה איך זה שנכנסים ישר לעיניינים? ככה אני מרגישה...".

הספרנית

New member
תגידי לו אין סקס שבוע או עד להודעה

חדשה, זה בטוח יחסוך ממך את זה או את המשחק המקדים בכלל
וברצינות יותר, פשוט תגידי לו שזה לא נעים לך ותהיי תקיפה בנושא, סתם חבל שאת צריכה לסבול משהו שהוא כלל לא נעים לך.

שאייאן

New member
נשכו גולשת גיוועלללד ראבאק...

איזה כרישים לא מחונכים כולה בת 13...

../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

וואלה? כולה הצטרפה אתמול לפורום וכבר המאפיה אחריה.. ועכשיו שאנחנו יודעים גם שהיא בת 13 יצטרכו לחסום אותה. אלא אם כן היא אכן נשואה ולגיטימי שתשאל פה שאלות שנוגעות לחיי הנישואין. אתה יודע, בדואית או משו...
(מי הולך לרצוח אותי עכשיו?
)

הוא מדבר על האסונות

שמטרידים את שלוות התושבים שם, כלומר על גולשים תמימים שנלעסים באכזריות ע"י כרישים (שהם בעצם כמו טרוריסטים- לא מבחינים בין דת גזע מין וגיל!) ואני...... חשבתי שהוא בכלל מדבר על זה שתקפו את הגולשת החדשה בפורומנו והניק שלה הוא- גוועלד. חשבתי שהוא משתמש בדרך ציורית לתאר איך מתייחסים אליה... והכי חשוב!!!! אני פה כדי להציק לו :)

למעלה