מה עושה לכם את השבת

מה עושה לכם את השבת

מה הדבר הכי טוב שקורה לכם בשבת שאתם אומרים זה עשה לי את השבת ? מה הוא עונג השבת שלכם ?

השבת היא זמן איכות לי ולבן שלי../images/Emo9.gif

כי כל השבוע הוא עובד ולא תמיד יש זמן לשבת ולהנות יחדיו ובימי שישי הוא יוצא עם חבריו כך שנשארה השבת ותודה שהיא קיימת

השבת שלי היא השקט לנשמה

גם אני חושבת שהשבת היא הזמן להעשיר את הנשמה לחדש ולהעמיק את הקשר המשפחתי , ארוחות משפחתיות בנחת ובנהאה זה צובר זכרונות משפחתיים נעטימים , אילו הרכוש הכי יקר שהולך איתך לעד אנחנו בשבת הינו אוכלים יחד צהריים פותחים בסלון משחקייה , שש בש או משחקי לוח אחרים יושבים מדברים שותים יחד כוס תה או קפה חם , תמיד מים חמים יש על מהפלטה של השבת הכילים היו נשארים למוצאי השבת בכיור , שבת נהנו מהמשפחה כולה יחד לפעמים זה היה סרט בורקס בTV , או משחק שכולם סביב השניים המשחקים שהאחיניים גדלו הרשתי להם לשבת יחד לצייר בצבעי מים , עד היום הם זוכרים את זה שהבון אהבה ואחי התפלא על השקט, אמר רק אצלך הם מאוחדים ושקטים , לא להכיר שזה שלושת הילדים שלי ואחת הבנות אמרה אני מתגעגעת לשבת של סבתא , אבל בעצם את עשית לנו את השבת , סבתא רק ישבה והסתכלה , אצלך הייתי מרגישה שכולנו משפחה אחת ,והייתי מרגישה את השבת מאד אהבתי לבוא אליכן לקידוש בערב שבת ולהשאר לישון כולנו יחד מסיבת פז'מות בסלון הגדול לקום יחד בבוקר לראות טלויזיה עד שאת מתעוררת, ואז לאכול את הג'חנון או בורקס עם ביצה הקשה והסלט ואת סדרת לנו את השולחנות הקטנים שישבנו וציירנו בצבעי מים עד שההורים באו לקחת אותנו ,

האמת תצחקו אבל... שהשבת עוברת בפעילות...../images/Emo13.gif

אני פשוט לא סובלת שנתקעים בבית ככה סתם,אוהבת להיות פעילה,להרגיש שעשיתי משהו. עונג השבת שלי זה לקבל את השבת כשהבית נקי ומסודר,יש פרחים טריים ואני אופה

למעלה