מה עולה לכם לראש

231אורח

New member
מה עולה לכם לראש

כשאני מזכיר את המילה ביופידבק? כל מה שעולה תכתבו.

jbu

New member
לי זה מזכיר

ילד משועמם ששואל שאלות מעצבנות בגלל שאין לי חיים.
אולי זה רק אני..................

שיטת אבחון וטיפול פסאודו-רפואית

שעדיין דורשת בדיקה וחקירה ע"י מי שמוכשר לעשות כן.

Unblessed

New member
את האמת?

עולה לי לראש רק הביוטופ שאני כבר צריכה לסיים...

ebonyW

New member
ביופידבק ../images/Emo13.gif

מדובר בשיטה שמטפלת במגוון רחב של סימפטומים ובעיקרה מבוססת על שליטה רצונית של המטופל במערכת השרירים. ע"י הדמיית מחשב ניתן לדעת מה מצב השריר ברגע נתון, קרי, רפוי/מכווץ ולהדריך את המטופל איך לכווץ/להרפות את השריר. השיטה מטפלת במגוון רחב של בעיות כגון: פיזיותרפיה לנכים, דליפת שתן, תסמונת המעי הרגיז וכו'. חסידי השיטה טוענים להצלחה של 80% משתלם לצפות בערוץ 8
ורק שאלה קטנה, איך זה קשור לנושא הפורום? שיהיה לך יום קסום
אבוני

bflygirl

New member
צודק בדברייך

אך יש שיטה יותר חדישה שנקראת EMDR הקשורה לתנודות עם העיין מצד לצד כשמסתכלים על משו במסך שזז מצד לצד ואם אתה רוצה אני ירחיב עלייה במסר בשבילך חוץ מזה ביופידבק מניסיון זה עוזר יותר למי שיש בעיות בנשימה או בעיות של לחץ וכאלה לומדים דרך הנשימות להרפות את השרירים שמצטבר שם מתח אנחנו בעצם גורמים לזה שיצטבר שם מתח ולומדים לשנות את זה בעזרת המכשיר = תוכנת מחשב יותר ובעזרת הנשימות כי נהיים רפויים יותר ואז מודעים למצב ואיפה בגוף יש מתח יעיל ביותר אך לא לזמן ממושך ותלוי מהי המטרה ואיפה עושים את זה שןווה אמת לצפות בערוץ 8 ושווה ללמוד פסיכולוגיה התנהגותית חיחיחיחיחיחיח

WickedArtist

New member
סתם שאלה

אבל כל זה עלה לכם בראש במכה כאתם שומעים ביופידבק?!

bflygirl

New member
אצלי זה מניסיון ומלימודים ומערוץ 8

ועלה לי עוד דברים רוחניים אבל בלה בלה בלה אין לזה סוף

ebonyW

New member
כן ../images/Emo9.gif

זה מה שקורה כשיש זיכרון כמו שלי (טפו טפו טפו
), כל מיני דברים נתקעים ונשלפים למשמע שאלה. ככה משיגים תואר בלי להגיע לאוניברסיטה
Blessed Be אבוני

Marsha Figg

New member
משוב ביולוגי

נשמע כמו משהו מדעי... יש יותר מדי ביואים, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה...

medichi

New member
מדעי בהחלט

כבר קימיים מחקרים על זה,אמור להיות לי אחד כזה בקובץ PDF,אני אשלח אותו ברגע שאני אמצע זה בדרך כלל מיועד לטיפול בילדים שסובלים מהפרעת קשב וריכוז מחקר מאוד מעניין

למעלה