קישוא. דלעת. בננה. תפוח. אגס. סלק.
הרעיון של טעימות הוא חשיפה הדרגתית, ובדיקה אם התינוק רגיש למשהו.
בסופו של דבר, התינוק אמור לכסות את כל הירקות והפירות, למעט הטרופיים (לא אפרסק, לא משמש, לא מנגו, פסיפלורה, וכיו"ב).
ענבים לא ממש נתנו לה, כי מניסיון של חברה, התינוקת חילקה את המזונות בעולם ל"ענבים" ול"לא-ענבים", ולא רצתה שום דבר אחר (ואז הם פשוט הפסיקו לכמה ימים עם טעימות).
קישוא נתנו מעורבב עם משהו נוסף (גזר, דלעת), כי הטעם של קישוא-בלי-מלח לבד הוא לא משהו, וגם היא חשבה ככה.