מה עובר על ג`יזל?

מה עובר על ג`יזל?

הפרידות מליאו, האולטימטום ל`ויקטוריה סיקרט`, הדעיכה בעבודה וההיעלמות ממדורי הרכילות. האמנם ניצבת דוגמנית העל הברזילאית ג`יזל בונדשן בפני סיום הקריירה שלה? לכתבה המלאה לחצו כאן אז עכשיו אתם חברי הפורום מה אתם אומרים על ג'יזל? מה אתם יודעים עליה? איזה קמפיין שלה הכי אהבתם והאם היופי שלה עושה לכם את זה? האם היא בסוף הקריירה או שזה רק העיתונות מקשקשת? שרשרו את תגובותיכם לפה.

../images/Emo32.gif , לא קשור. לא מצאתי לאן לשרשר

מצטערת מראש. - יש כאן ילדה שקוראים לה שחר רוטברג,הרבה זמן חשבתי את מי היא מזכירה לי. לקח לי המון זמן, אבל עליתי על זה. היא מזכירה בצורה מפחידה את מולי פרייס ! (משמרת שלישית), אותן שפתיים, אותו האף. רק שהמבנה עיניים של שחר יותר מוארך משל מולי. אותו סנטר. - זה רק הדמיון שלי? .

גם לי היא מזכירה מישהי באמת

אבל לא נראה לי שאת השחקנית הזאת. אבל היא נורא מוכרת גם לי!.

חחחחחחח

לא.. אני בכלל אל מזכירה אותה.. ! הראתי לחברות שלי תתגובה הן אמרו שאנחנו בכלל אל קשורות.. אם תראו תמונות ברורות שלי תראו שאנחנו בכללל לא דומות.. אבל אם אתה חושב..

SuperStar666

New member
שאלה לי אלייך.

את חושבת שאנחנו יושבים מול המחשב עם זכוכית מגדלת? מיקרוסקופ? את חייבת להתחיל לשים תמונות בגודל סביר - לפחות. נורא קשה להתרשם לטובה מתמונות כ"כ קטנות. אני בטוחה שאין לך מה להסתיר, וגם אם יצאו לך כמה חצ'קונים ואת לא רוצה שנשים לב - זה לא נורא, בגלל כמה חצ'קונים לא תהיי יותר או פחות מתאימה לתחום - מהסיבה שזה משהו זמני וזה עובר עם הגיל - או בטיפול =)

חחח זה ממש לא קשוור !!

ככה שלחו יל תתמונות .. חברה שלי כאילו.. אני רק גזרתי אותי מהן בחלק.. זה ככה הגודל !

SuperStar666

New member
באיזו מצלמה זה צולם שהן כ"כ קטנות?!

אפילו תמונות בפלאפון שלי יוצאות יותר גדולות. חברה שלך כנראה מקטינה לך את כל התמונות שאת מעלה לפורום - לא ראיתי עדיין תמונה אחת שלך בגודל נורמלי (לפחות חצי מסך)

SuperStar666

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo4.gif אוקיי

אני ממש מצטערת, אבל זה נשמע לי סיפור הזוי. וואטאבר..

את ..

את יכולה לבחור לא להאמין לזה.. אין לי בעיה אם את לא מאמינה.. חוצמזה אין לי מה להקטין אותן .. אין לי חצקונים בכלל .. [חמסה] חח אני אשאל אותה כשהיא תתחבר ואני יגיד לך ותחביר אם להאמין או לא

Melvina

New member
גם..

רואים שהן עברו הקטנה או עריכה כלשהי כי האיכות גרועה והתמונות מטושטשות ולא חדות וגם כשמקטינים את הגודל עוד במצלמה עצמה על אף ההקטנה האיכות נשארת אותה האיכות פחות או יותר, לא הבדל שרואים בעין.

טוב... אני אשאל את

חבהר שלי ויענה לכןן על הכלל.. יכל להיות שהיא הקטיהנ בשביל משו מסוים לא יודעת..

למעלה