מה עדיף?

ronenw22

New member
ייטב

אני איתך, כשנמצאים עם האדם הנכון באמת ובתמים כל הבעיות נפתרות, אם יודעים לדבר על הכל בכנות נמנעים הרבה מיקרים לא נעימים. כנ``ל לגבי בגידות. אני מעריך שזה קורה בעיקר בגלל קצר בתקשורת שמתחיל ומתגלגל ומתגלגל עד שזה מגיע לכעסים עצבים ובגידה...

bluewater

New member
וכנות.....

ייטב,את פשוט מבינה את הדברים כמו שצריך להביו אותם. תמשיכי ככה! בלו.

ייטב

New member
תודה על הקומפלימנט

נחמד שיש מישהו בבית אם אתה מבין למה אני חותרת...

יורם**

New member
חברים.........

תתעוררו אנשים בכל אדם יש ייצר בוגדני ביסוד. השאלה היא מי מתגבר על אותו ייצר?איזה הוא הגיבור .........

בלו תראה עכשיו החברה של החבר

שלך צעירה יפה אופה סובלנית וכל הרעש מסביב. חכה תראה אם תהיה כך אחרי לידה, פתאום תשמין פתאום ילדים פתאום משכנתא פתאום לחצים. מי מדבר על עכשיו? מדברים על תכלס הבחורה של החיים שלך, אחרי זה הגבר שיותר קל לו לברוח מהבית, בורח ומתחיל לבגוד. דרך אגב אני לא בוגדנית באופי שלי, וגם לא מחטטת לגבר שלי בענין הזה, פשוט חיה ונותנת לחיות בלי חשדות.

ronenw22

New member
יונית, תקראי לי תמים

אבל אני חושב שאם מדברים על הדברים האלה בצורה הגיונית פותרים הרבה מהלחצים האלה. בכלל אני חושב שתכנון נכון של הדברים מונע לחצים כגון משכנתא, ילדים וכו

bluewater

New member
צודקת במובן מסוים

תראי יונית,בחיים לא הכל וורוד אבל צריך לדעת לקחת את הדברים בקלות. אז נכון יש הרבה דברים מסביב לזוגיות העתידית(בית,ילדים,משכנתא) ובהחלט יש כאלה שלא עומדים תחת המעמסה ומנסים כמה שיותר לברוח מן המציאות. אבל כמו שאת יודעת החיים הם גם בומרנג ומי שבורח מאותה מציאות ימצא את עצמו לבסוף בלי יכולת להתמודד עם החיים-והוא יסבול מזה ובגדול!

למעלה