אבל מה עם הבגידות של כל הנשואים שבוגדים כמובן אני כבר לא יודעת מה הייתי בוחרת כגבר או אופה או יפה. איך שלא יהיה ואיך קוראים לזה? השוק מלא בבוגדים ובוגדות. יונית
אם היו לך קשרים של שנה וחצי ושנתיים, לא חשת מעולם בקשרים האלה תחושה של פתאום רצון לצאת למקום שבן הזוג לא אוהב? רצון לעשות משהו לא שיגרתי? תחושה פתאומית שאת לא בטוחה בקשר בו את נמצאת.??? משיכה עזה לאדם אחר??? זאת הסיבה לדעתי שגורמת לבגידה... את לא חושבת ככה?
דרך אגב, אין ללי ולא היה לי שום בגידה מצידי ולא תהיה לכן לא יכולה לענות על השאלה הזו. ודרך אגב על איזה קשר נוכחי שלי דיברת? כששאלת מתי היה הקשר האחרון שלי? חוץ מהנוכחי? כי כרגע אין לי, לא זוכרת שמהתשובות שלי הובן שאני בקשר. יוניתוש
מה קורה גבר??? נעלמתי? הנה אני פה! תראה,אני לא יודע איך האחרים מתנהגים, אבל אם אני רואה בחורה שמחזיקה מעצמה יותר מידיי(יענו סנובית כזאת) אני מחפף אותה מעליי לכל הרוחות ואם זה מישהי שהתחלתי איתה סתם ככה אז אני פשוט חותך. אין לי למה להתעקש ובטח ובטח לא לרדוף. הים מלא בדגים והם ``שמנים`` מתמיד! אחי,אתה עוד תמצא את האופה והיפיופה. בהצלחה!!!
כשדייג דג דגים מה השאיפה שלו? נכון! הוא רוצה ללכוד ברשת את הדגים הכי שמנים והכי יפים! ושיהיה לך יותר קל להבין: אני אמנם לא דייג ואני לא נוהג ללכוד אנשים ברשת אבל בהחלט נמשך אחר היופי שבמין היפה. ולא! אני מעדיף את הרזות(בעצם רק את הרזות). אם לא הבנת-אני יסביר שוב!
להכליל אני לא הכי אוהב ולהגיד שכולם בסוף בוגדים-זה לא נכון. יש לי חבר,שיש לו חברה כבר שנה וחצי והיא כזאת יפה חבל על הזמן אבל גם מאוד משקיענית ומקסימה(הלוואי עליי אחת כזאת)... יונית,יש אור בקצה המנהרה. רק צריך להגיע לשם וזה בהחלט לא קל. שלך בלו.
אני לא רוצה להישמע נאיבית או משהו, אבל אם בסוף כולם בוגדים... למה להתחתן? למה לנו קשרים מונוגומיים? התשובה בגוף השאלה. ולא אני לא מתחסדת אבל כשנמצאים עם האדם הנכון כולם מתגמדים לעומתו, אפילו השמש. בלו- אחלה תגובות!!!!