מה עדיף?

yliron

New member
מה עדיף?

שהבת זוג תיהייה יפה אבל לא אופה או אופה אבל קצת פחות יפה? אשמח לקבל תגובות. לירון

יורם**

New member
שלום לירון....

דבר ראשון גם אופה וגם יפה אין מצב. ברור שיפה חשוב מאוד כי אנחנו רוצים להתעורר בבוקר בכיף אבל אופה חשוב יותר כי אנחנו רוצים לישון בשקט

ronenw22

New member
ובהקשר הזה

מה עדיף? בחור עשיר וחכם? אך גם חנון ומכוער או בחור חתיך ואינטיליגנט ולא כל כך עשיר? ולשאלה - ברור שאופה!

רונןן @ יורם

לא שאני מחלקת ציונים אבל חייבת לאמר שתשובתכם הייתה משהו משהו כל הכבוד!!!! יונית

ronenw22

New member
אני לא יודע אם ה``כל הכבוד``

נמצא במקומו... אבל... תודה יונית

רונן, כל הכבוד היה במקומו

אבל מה עם הבגידות של כל הנשואים שבוגדים כמובן אני כבר לא יודעת מה הייתי בוחרת כגבר או אופה או יפה. איך שלא יהיה ואיך קוראים לזה? השוק מלא בבוגדים ובוגדות. יונית

ronenw22

New member
יונית, חוץ מהקשר הנוכחי שלך,

מה היה הקשר הכי ארוך שלך? תעני לי כי זה קשור לנושא ולפי תשובתך אנסח תשובה לשאלתך

תראה רונן - 3 שנים אני גרושה

היה לי קשר של חצי שנה אחר כך שנה וחצי לאחר מכן שנתיים חחחחחחחחחה נו מה ההקשר? רוצה לשמוע.

ronenw22

New member
יונית

אם היו לך קשרים של שנה וחצי ושנתיים, לא חשת מעולם בקשרים האלה תחושה של פתאום רצון לצאת למקום שבן הזוג לא אוהב? רצון לעשות משהו לא שיגרתי? תחושה פתאומית שאת לא בטוחה בקשר בו את נמצאת.??? משיכה עזה לאדם אחר??? זאת הסיבה לדעתי שגורמת לבגידה... את לא חושבת ככה?

רונןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דרך אגב, אין ללי ולא היה לי שום בגידה מצידי ולא תהיה לכן לא יכולה לענות על השאלה הזו. ודרך אגב על איזה קשר נוכחי שלי דיברת? כששאלת מתי היה הקשר האחרון שלי? חוץ מהנוכחי? כי כרגע אין לי, לא זוכרת שמהתשובות שלי הובן שאני בקשר. יוניתוש

ronenw22

New member
יוניתוש

לא ידעתי אם את בקשר וחשבתי שזה לא יהיה פייר לשאול על קשר נוכחי, זה הכל

bluewater

New member
אתם יודעים מה עדיף???

גם יפה וגם אופה! זה אולי נשמע מושלם מידיי אבל תתפלאו -יש דבר כזה בעולם!

ronenw22

New member
לבלו,

מה המצב אחי? לאן נעלמת? נכון, אתה צודק, יש יפה וגם אופה, אבל ספורות כאלה יש בנמצא, וגם הן תופסות מעצמן על היותן שכאלה, לא? H-)

bluewater

New member
רונן!

מה קורה גבר??? נעלמתי? הנה אני פה! תראה,אני לא יודע איך האחרים מתנהגים, אבל אם אני רואה בחורה שמחזיקה מעצמה יותר מידיי(יענו סנובית כזאת) אני מחפף אותה מעליי לכל הרוחות ואם זה מישהי שהתחלתי איתה סתם ככה אז אני פשוט חותך. אין לי למה להתעקש ובטח ובטח לא לרדוף. הים מלא בדגים והם ``שמנים`` מתמיד! אחי,אתה עוד תמצא את האופה והיפיופה. בהצלחה!!!

חחחחחחחחה בלו קרעת אותי מצחוק

אוהב דגים שמנים? או......רזות? או שלא הבנתי נכון. טוב בעצם מה זה משנה העיקר שצחקתי. יונית

bluewater

New member
הא???

כשדייג דג דגים מה השאיפה שלו? נכון! הוא רוצה ללכוד ברשת את הדגים הכי שמנים והכי יפים! ושיהיה לך יותר קל להבין: אני אמנם לא דייג ואני לא נוהג ללכוד אנשים ברשת אבל בהחלט נמשך אחר היופי שבמין היפה. ולא! אני מעדיף את הרזות(בעצם רק את הרזות). אם לא הבנת-אני יסביר שוב! :cool:

בלו? יש לך שם?

יש גם יפה וגם אופה, ראה תגובתי לרונן. איך שלא יהיה תמיד בסוף בוגדים. יונית

bluewater

New member
יונית

להכליל אני לא הכי אוהב ולהגיד שכולם בסוף בוגדים-זה לא נכון. יש לי חבר,שיש לו חברה כבר שנה וחצי והיא כזאת יפה חבל על הזמן אבל גם מאוד משקיענית ומקסימה(הלוואי עליי אחת כזאת)... יונית,יש אור בקצה המנהרה. רק צריך להגיע לשם וזה בהחלט לא קל. שלך בלו.

ייטב

New member
אמונה זה שם המשחק

אני לא רוצה להישמע נאיבית או משהו, אבל אם בסוף כולם בוגדים... למה להתחתן? למה לנו קשרים מונוגומיים? התשובה בגוף השאלה. ולא אני לא מתחסדת אבל כשנמצאים עם האדם הנכון כולם מתגמדים לעומתו, אפילו השמש. בלו- אחלה תגובות!!!!

למעלה