מה עדיף...

מה עדיף...

לקנות פיקאפים מצויינים וגשר מצויין או כבר לחכות ולקנות גיטרה חדשה....אני מנגן על איבנז S-470

Sham 69

New member
תלוי איזה גיטרה..

אבל בכל מקרה.. S470 זאת גיטרה מצויינת.. ככה שאני הייתי נשאר איתה ומחליף לה את הפיקפאים והגשר..

לקנות גיטרה חדשה

פיקאפים זה לא דבר זול, פיקאפים מצויינים זה עוד יותר יקר. אותו דבר עם הגשר. תוסיף להכל עבודה ויוצא לך בסביבות ה500 דולר אם אתה רוצה משהו רציני.

Upon The Ashes

New member
Huh?

usually good pickups cost between 500-800 shekel(!) 2400 so its maximum and u can be sure that it will get less then 2400 and what good guitar can he buy in 2400? the bridge cost 1000+, but in the Ibanez S470 there a great LO-TRS system!!!

נגיד....

שאני יכול להסתדר עם הגשר הזה.... אני רוצה להחליף לאיזה דימרציו טובים שזה בערך 90 דולר להמבאקר טוב (וואי, פטרוצ´י, סטריאני, דימאולה, מורס) מה אני עושה עם הסינגל באמצע? ואם זה רק פיקאפים אז לא שווה להחליף גיטרה נכון? (הגשר טוב...רק חסר בו דברים. וכל השאר בגיטרה מושלם בשבילי) ועוד שאלה.... מה זה האפקט COMPRESSOR

Upon The Ashes

New member
whats the problem with the bridge?

Alexander... i didnt read it right and though that u ment 500$ for each pickup the problem here about piups that they cost min. 400 (good ones) and the really good ones 600+ there is EMG and Seymour Duncan... they make great pickups too

אני די נעול על..

הסאונד של דימרציו...הגשר לא רע הוא פשוט לא מצויין (אולי צריך סטאפ)

1adiel

New member
ודרך אגב הגשר של ה 470 ממש טוב

אין שום בעיה איתו, מקסימום תעשה סטאפ

Petrucci-jr

New member
מה חסר בגשר?

לא הבנתי מה חסר לך בגשר... אני אישית הכי אוהב פלויד רוז

הוא לפעמים...

נהיה רופף ולא מספיק חזק במקום (הידית) וכך קשה לי לעשותו דברים.... למשל שראיתי הופעה של סאטצ´ הגשר שלו והידית לא רופפים בכלל והידית נשארת איפה שהוא רוצה שהיא תשאר

Petrucci-jr

New member
תשמע...

אני מכיר מלא שמאוכזבים מהגשרים של איבנז... אני הכי ממליץ לך לקנות FLOYD ROSE ORIGINAL זה פשוט הכי איכותי שיכול להגיע... וקנה 2 האמבקרים לגשר ולצוואר ותשאיר את הסינגל האמצעי.. יצא לך מקסימום 2300 שקל והכי חשוב תתקין את זה אצל הרצל! ויהיה לך גיטרת אפשר לאמר קסטום פחות או יותר מושלמת וזהו...

1adiel

New member
פיקאפים של דימארציו שהולכים על

האיבנז מצוין, כמו הדגמים של סטריאני ושל וואי עולים 450 - 500 שקל לא יותר, אז זה מקסימום עם עבודה ובלי הפיקאפ האמצעי(אני ממליץ לך לא להחליף אותו) 1200 שקל

גילדורי

New member
אתה בעמתך אמרת שחוץ מהפיקאפים

והגשר הגיטרה הזאת מושלמת בשבילך. אז זאת התשובה...תחליף פיקאפים וגשר

למעלה