שווארמה!חתול על שיפוד שולט! אהמ. מה עדיף- ברד בטעמי פירות שונים ומשונים או אייס קפה?
E escaping New member 16/9/03 #21 שווארמה!חתול על שיפוד שולט! אהמ.../images/Emo5.gif מה עדיף- ברד בטעמי פירות שונים ומשונים או אייס קפה?
שווארמה!חתול על שיפוד שולט! אהמ.../images/Emo5.gif מה עדיף- ברד בטעמי פירות שונים ומשונים או אייס קפה?
N not myself anymore New member 16/9/03 #22 אייס קפה!!! אוי מה הייתי עושה בלי האייס קפה באוניברסיטה בשיעורים שנמשכים אל תוך הלילה (19-20) שאלת מה פחות גרוע : ערוץ 1 או ערוץ 10?
אייס קפה!!! אוי מה הייתי עושה בלי האייס קפה באוניברסיטה בשיעורים שנמשכים אל תוך הלילה (19-20) שאלת מה פחות גרוע : ערוץ 1 או ערוץ 10?
J jenngirl New member 18/9/03 #27 הממ כאילו דההה שיער מחומצן לבנים... עדיין יש לי טראומה מהשיער הקצוץ של קמילה מה עדיף בריטני או כריסטינה
הממ כאילו דההה שיער מחומצן לבנים... עדיין יש לי טראומה מהשיער הקצוץ של קמילה מה עדיף בריטני או כריסטינה
N NiNa WiLLiAmS New member 18/9/03 #28 הממממממ...תני לי לחשוב... אף אחת מהן... מה עדיף? דיסקמן איכותי או מיני דיסק ללא בולם זעזועים?