מה עדיף? טלפון כרגיל עם לחצנים או טלפון חוּגה? יאללה תמשיכו אותי
D Drorrrrrr New member 13/9/03 #1 מה עדיף? ../images/Emo12.gif טלפון כרגיל עם לחצנים או טלפון חוּגה? יאללה תמשיכו אותי
E escaping New member 13/9/03 #2 טלפון רגיל עם לחצנים P: בחוגה האצבע תמיד נתקעת לי. מה עדיף- נייר טואלט בגליל או נייר טואלט חתוך כבר?
N NiNa WiLLiAmS New member 15/9/03 #3 הממממ...אני חושבת ש... בגליל...כי זה כבר הרגל... ומה יותר עדיף? שעון עם מחוגה או שעון דיגיטלי?
מ מורי לנצח New member 15/9/03 #4 שעון דיגטלי כי ככה לא מתבלבלים... מה אם יש מחוגים בלי מספרים ואתה ממש שיכור אתה לא יודע מה השעה.. אבל בעצם למה שיהיה אכפת לך... אוקי שאלתי היא: מה עדיף? טונה במים או טונה בשמן?
שעון דיגטלי כי ככה לא מתבלבלים... מה אם יש מחוגים בלי מספרים ואתה ממש שיכור אתה לא יודע מה השעה.. אבל בעצם למה שיהיה אכפת לך... אוקי שאלתי היא: מה עדיף? טונה במים או טונה בשמן?
E escaping New member 15/9/03 #5 טונה בשמן( אם כבר להשמין, אז להשמין בכיף...P: מה עדיף- קורנפלקס קוקומאן או קורנפלקס שוגי?
מ מורי לנצח New member 15/9/03 #7 כל דבר חוץ מהשוקטה הזה!! ../images/Emo5.gif זה כל כך מגעיל שאפשר להרוג עם זה זבובים ויתושים!!!!!! ובוא נראה: מה עדיף? שוקולד לבן או שוקולד חום?
כל דבר חוץ מהשוקטה הזה!! ../images/Emo5.gif זה כל כך מגעיל שאפשר להרוג עם זה זבובים ויתושים!!!!!! ובוא נראה: מה עדיף? שוקולד לבן או שוקולד חום?
N NuFiFiT New member 15/9/03 #8 שוקולד לבן../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo85.gif מה עדיף ספר או הסרט
J jennie 00 New member 15/9/03 #12 טוב אני אמשיך.... אמממ.... מה עדיף נינט טייב או שירי מימון (חחחחח)
A AngelFairY New member 15/9/03 #16 ../images/Emo15.gifפומיקיייייייייייייייי... אהמ וואי שכחתי לשים שאלה...לא נורא... מה עדיף: מקדונלדס או בורגר ראנץ' ?!?!?
../images/Emo15.gifפומיקיייייייייייייייי... אהמ וואי שכחתי לשים שאלה...לא נורא... מה עדיף: מקדונלדס או בורגר ראנץ' ?!?!?
N NiNa WiLLiAmS New member 16/9/03 #20 חורררררררררררררררףףףף! איך לא? מה עדיף: שווארמה בלאפה או פלאפל בפיתה?