מה עדיף לקנות (חדש) - ויסטרום 1000 או MT-09 טרייסר?

vstrom1000

New member
מה זה "למרות שצריך" ?

עד כמה אתה "באמת צריך"? אם זה צורך אמיתי אז קטונתי, אבל אם אתה כרווק שאין לך הרבה הוצאות וצרכיך הכלכליים נועדו לתת מענה לעצמך בלבד. איזו הצדקה יכולה להיות למכור זול את מה שקנית יקר כדי שהבנק יהנה מהכסף שתשמור אצלו?

iec

New member
צריך להחזיר לחבר את ההלוואה שנתן לי כדי לקנות את האיטלקי

הבנק לא אישר לי אפילו רבבה ימח שמו...

&nbsp
לסיכום..תאוריתית ה-RR של חבר.

&nbsp
יש הנאות חינם ויש הנאות שעולות הרבה. יש לי דברים שלא עולים לי פרוטה אבל גורמים לי הנאה גדולה מהחיים. הנאה מוטורית עולה כסף ,ולא מעט. קניתי יקר ואמכור ב"הפסד" של כ-30K ש"ח כי זה מחיר ההנאה של RR...אין מה לעשות נגד זה ואין להוזיל את זה במדינת ישראל.
&nbsp

vstrom1000

New member
30K זו ירידה סבירה לכשנתיים עבור הRR

הרי לא ציפית לפחות, לא?
אין לי משהו אישי נגדך כידוע לך, נהפוך הוא, אתה יודע שאני מחבב אותך, [וגם החינוך האזרחי לאומי שלך שלעתים מתגלה כנטול עמוד השידרה הוא לא אשמתך הישירה, לכך הייתה צריכה לדאוג מערכת החינוך. היכן שיעורי ההיסטוריה? מדוע לא מלמדים איך לאתר את הדמיון ואת השוני בין אירועים שונים בזמנים שונים בנוגע למכניזם האנושי? זה היה פוער את העיניים... ובוודאי גם אתה היית לומד משהו יותר לעומק, כי טמבל, אתה לא!] אני מופתע כי נהוג בציבור לתקוף את עובדי חח"י על כך שכביכול, אמורים להיות מסוגלים גם לדוקקי וגם לRR בלי טובות מהבנק. על זה מבוססת רוב התרעומת על השחיתות שם, לא?

אם בכל זאת אתה חייב להחזיר החוב לחבר, אין מה לעשות, חובות צריך לשלם. לדעתי הדוקקי אטרקטיבי יותר מהRR ככה שההמרה הזאת שלך היא חכמה [אני מניח שמראש לא הייתי רוכש RR כזה]

אני רכשתי במאי 2002 ויסטרום. הייתי בין חלוצי ארצנו על גבי האופנוע. מחיר הרכישה היה 72 או 73K [הסקלרוזה מפריעה לי לזכור]. בשנת 2009 נסעתי לכמה שנים להשתלמות ובטעות שיכנעו אותי כמה מומחים למכור את הויסטרום טרם נסיעתי. המחירון היה 45K. המחירון לא משהו... וההוכחה: האופנוע נמכר ב35.5. דהיינו מעל ל20% פחות מהמחירון, וזה היה אופנוע יד 1 שלא הייתה עליו אפילו שריטה וכל החלקים שהוחלפו היו תמיד חלקים מקוריים. ככה שמה שאתה מגלה בימים אלה, שמכירה כרוכה בהפסד, זה דבר שמוכר גם לי ולא רק לך.
בדיעבד אני מצטער שמכרתי כי מאז לא רכשתי אחר. ה35K המסכנים לא הזיזו לי בכלום. ממילא הושמו בבנק בארצנו ובתקופה האמריקאית השתכרתי שם די והותר, ולא נזקקנו לכספים ישראליים.
כיום אני במעמד אחר בחיים, מקצועית, משפחתית ובכלל, ורכישת אופנוע לא עומדת בראש סדר העדיפויות שלי. בעבר השתמשתי באופנוע גם לצרכי הגעה לעבודה, היו שנים שגרתי בירושלים ועבדתי בת"א, וזה היה פתרון מעולה לתחבורה הבינעירונית. זו הייתה טעות שמכרתי את האופנוע שלי שהיה שמור ומטופל כהלכה על ידי.
ובכל מקרה, אם ארכוש אופנוע חדש אחפש משהו צנוע נפח לכביש או משהו שמאפשר לשלב שטח מאתגר, אבל כאמור, יש דברים קודמים בסולם הקדימויות שלי...

the1wave

New member
קנה את הטרייסר ,כדי שאולי בעתיד אוכל לקנות אותו ממך ..

יש גם ורסיס 1000 חדש, עם צורה חדשה ,ממש לא מכוער כמו בעבר - אפילו יפה לטעמי .
&nbsp

ורסיס 1000 בהחלט נחמד אבל

יקר מדי.
לגבי קניה בעתיד - אשמח, אתה משלם מחירון? כי אם כן אז אשמור עליו...

the1wave

New member
השתגעת ?! מי משלם מחירון .... השוק מת,אין שוק ...

חבר שלי קנה ב 10,000 מתחת ...
אלמוני פלוני מוכר ב15,000 מתחת ...
אני בא לסגור , מביא מזומן .
מוכן להחליף על גרנד-דינק וקסדה ישנה ..
וכו וכו וכו

מיצו

New member
הטרייסר נראה מבטיח

הזמינות שלו - לא. אם נלמד משהו ממכירות ה- MT-09, זה אומר שאם תזמין מחר, אולי תקבל באפריל, אולי ביולי (אני לא באמת יודע, אני מניח).
&nbsp
הויסטרום 1000 הוא אחלה לגמרי, אמינות סוזוקי אבל בגדול אופנוע פשוט.
&nbsp
הורסיס 1000 בניגוד לקודמו נראה הרבה יותר טוב (לא כמו המוטציה המכוערת בדגם הקודם).
&nbsp
חכה לרכיבות מבחן לדעתי.

והפער במחיר?

אמינות נראית לי דומה בין שניהם (יפני).
אבל יש 15K פער במחיר לרעת הויסטרום 1000. האם זה מוצדק?
אתה השני שמזכיר את הורסיס 100 אז אולי אסתכל שוב למרות שהמחיר מרתיע אותי.

Yehuda Badihi

New member
"למזלך" הונדה החליטו לא להביא את ה-VFR800X החדש לארץ.

חסכו לך התלבטות.
ע"פ הביקורות, יכל לתת בראש לכל הדגמים שהוזכרו פה.

מיצו

New member
לדעתי, אאל"ט,

הטרייסר אמור להיות זול יותר משני האחרים, אבל השאלה הכי גדולה היא הזמינות שלו. חכה אני בודק לך.

מיצו

New member
לדברי מטרו, הטרייסר אמור להגיע לארץ סביב אפריל מאי

אבל ככל הנראה צפוייה להם מצוקה כמו שיש להם עם כל דגמי ה- MT, המחיר שלו אמור להיות סביב ב- 85K.
&nbsp
הוורסיס 1000 אמור גם להגיע סביב אותה תקופת זמן, ויעלה כ- 104K אאל"ט (אין לי פה את הקטלוג שלהם מול העיניים).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ורסיס 1000 חדש

הורסיס 1000החדש אמור להיות זמין על הכביש בתחילת פברואר ויעלה +-104 כמו שנכתב,
הוסטרום עולה 100 לא? אם כן לא הבדל כזה גדול במחיר

vstrom1000

New member
מחירי האופנועים מאד עלו...

אני רכשתי ויסטרום ב2002. מחיר ההשקה היה 72K
כיום 100K ?
הרושם שלי שהמכוניות לא עלו בשיעורים דומים...האם אנא טועה?

תודה רבה על הבדיקה!

תודה על עזרתך.
&nbsp
יכול להיות שבגלל ההפרש במחיר (כאמור כ-15 אלף שח) כדאי לי להמתין לטרייסר.
&nbsp

noy fb 2

New member
זה סוביקטיבי כמובן אבל הפרשנות שלי למה שהבנתי מן הדרישות

והאילוצים שלך, מצביעה לכיוון יפני 4INLINE ,יד שניה, 800-1000 סמ"ק, שרשרת, לא חשוב מי מהארבעה.

noy fb 2

New member
לא ולא ולא. אבל, אני מודה שאני לא יודע לאן אתה חותר. אני

מכיר ומבין את מה שהוא טוען שחסר לו בענין הכוח המתפרץ. יותר קל לקבל את זה משרשרת ולא מגל הנע...לא?

במיוחד כאשר מדובר מראש (האילוצים האחרים) בליטר מינוס ולא בליטר פלוס.

Dresdner

New member
אני יעשה כאן הכללה

אבל מכל עשרות האופנועים שהיו לי ומבלי לרכב על הטרייסר או הוי סטרום החדש ההרגשה שלי היא שימאהה מייצרת כלים יותר איכותיים מסוזוקי ובכלל ברוב הדגמים של סוזוקי (כמובן לא דגמי הקצה) ניכר הרצון להוזיל עלויות.

סינבד

New member
ושוב נזכרתי בטל"ש ז"ל (עדיין כואב לכתוב את הצירוף הזה)

שהיה מתקן: אני אעשה ולא אני יעשה

למעלה