מה עדיף לאכול?

sumerfield

New member
מה עדיף לאכול?

לחמניה שאני מכין בעצמי, לש מטפח, מפנק ואופה, או לחמניה שהוכנה לי במיוחד ע"י קונדיטור\ית פרטי? ואפרט מעט. כשאני מכין לבד את המאפה, אני יודע בדיוק מה ואיך אני אוהב ויכול לפנק את עצמי במומחיות ראויה לציון. אני גם לא צריך לדבר עם אף אחד, לחבק אף אחד או לתת תמורה לאף אחד. רק לי. כשמגיעה הקונדיטורית, אף פעם לא ברור מה ייצא, יכולה לצאת הפתעה מרהיבה, אבל יכולה גם לצאת פיתה יבשושית. גם לא ברור אם היא תרצה שוב לבוא לאפות אצלי, ואם כן אז לא בטוח שבזמנים שאני בדיוק הכי רעב. או שאולי לא ארצה שתאפה לי שוב, והיא עלולה להעלב. ואולי היא בכלל קונדיטורית של מישו אחר ורק עושה עלי ניסיונות? בכלל זו סוגיה סבוכה.

rrredshay

New member
כשאופים לבד...

יש בזה יותר שומן...

Prince315

New member
לאכול

את הקונדיטורית שתלוש ותטפח בעצמך, ולהנות מהלחמניה המרהיבה שהיא הכינה במיוחד עבורך. הכל זה ניסיונות, כל הכייף להיות מופתע... אני בעד לשלב הכל מהכל....
כי אי אפשר לאכול כל יום את אותה לחמניה.

sumerfield

New member
אה ?

דווקא את הקונדיטורית לאכול? לא בטוח שהיא תאהב את זה עם כל הזיפים שאני מגדל לאחרונה (את יודעת כמה עולה ג'ילט? והדיוטי פרי רק בעוד שבועיים) ודווקא כן אפשר לאכול כל יום את אותה לחמניה, רק צריך לגוון בממרחים. (ד"א, את מכירה קונדיטורית שיודעת להכין גם קרואסונים? את זה דווקא אשמח לאכול כל יום)

Prince315

New member
בדיוק על זה דיברתי

כדי שהקונדיטורית תבוא לאפות גם מחר, רצוי להיות יצירתיים. אני בכלל בעד שפים שיודעים להכין פאאייה
שם אפשר להתבטא ביצירתיות אמיתית...

sumerfield

New member
אויש

את והספרדים המגעילים שלך. גם הם לא מתקלחים, גם הם מדברים כאילו תיכף הם מקיאים עליך את כל הסחלה שתקוע להם בין הלשון הרדומה לחיך, וגם הם מבשלים כמו עצלנים (זורקים את כל הזבל שהם מצאו לסיר עם אורז ומים ומשחקים אותה אייל שני)

sumerfield

New member
את בטוחה

שאת לא אשתי מותק? כי את נשמעת בדיוק כמוה. <פריכיות עושות טחורים, תאכלי אותן את>

ככה זה אצל פולניות

על כולנו עבד אותו מתכנת
ותהיה בטוח שעל הקבר של שתינו יהיה כתוב: "אמרתי לך שאני חולה"

sumerfield

New member
אני באמת לא מבין

מה הייתן צריכות לבוא כאן בחום הזה וביתושים והזבובים. למה לא נשארתן לשגע את הפולנים במכורתכן, עם הבצק המבושל הזה שרק אותו אתן יודעות להכין, ככה היינו נשארים לנו בכיף עם כל הספרדיות הלוהטות שהיו בארץ ותבשיליהן עמוסי השומנים והפחמימות.

sumerfield

New member
ואם אני אוכל

בחברותא זה גם טוב? <אפילו בחברותא של חברותא.. אבל אז לא בטוח שתהיינה מספיק לחמניות>

למעלה