מה עדיף לאכול?

ממוש

כמה פעמים אפשר לצעוק להם את זה והם לא מקשיבים?...
ה ג ו ד ל כ ן ק ו ב ע !

להזכירך נשמה

שגם אצלכן יש מספר אובייקטים הניתנים למדידה (מבלי חלילה להעיד על עיסתך שאוכל לקבוע כי הינה עומדת בכל המידות הטובות...)

אצלנו?

כפרה...זה לא משמעותי כמו אצלכם
איפפפפפ
נהיה לי חם מרוב בצקים ועיסות כאן.... איפה המנהלת כשצריך אותה לעשות פה סדר ומיד!

מצאתי

נניח ובבית מחכה לך בקבוק חדש דנדש
של וודקה ואן גוך דאבל אספרסו, נשאלת השאלה האם לשתות אותו לבד? להכין לך שוט בדיוק כמו שאת אוהבת, בזמן ובמינון המתאימים לך בדיוק, או שבכלל עדיף לשתות אותו בחברותא. אבל אם בחברותא עסקינן, נשאלת השאלה עם איזו חברותא ובאיזו כמות של חברותא, ואז עולות התהיות - האם החברותא בכלל תרצה לבוא שוב לשתות מהוודקה או שתעדיף שלא. ובכלל האם שווה להישאר נאמנים לדאבל אספרסו או שכדאי לנסות את הואן גוך מוחיטו מינט או אולי אננס או אפילו מלון. רואה למה עדיף להישאר נאמנים לחסה
? הבהרה: הכותבת לא השתילה שום מסרים מודעים ותת מודעים הממליצים בכל דרך שהיא על שתיית אלכוהול מכל סוג שהוא, בפרט וודקה ואן גוך, מאחר ולכותבת אין שום קשר למותג ובוודאי שהיא אינה מכירה באופן אישי את היבואנים (את הצלע הנשית שבהם)

הלו הלו

מה זה הניים דרופינג הזה...יש לך קשרים עם יבואנים מסויימים של משקאות מצויינים מסוימים ולא אמרת??????? אני בעד קבוצת רכישה תכף ומיד, נשבור את השוק, נוריד את המחירים לרצפה ונרד על הברכיים אחרי זה...

sumerfield

New member
את רואה,

ככה רואים שאת כותבת לא מנסיון אמיתי. ראשית, מי שיש לו אלכוהול שנחשב טוב בעיניו, שומר אותו רק לעצמו ולא לשום חברותא. (הייתה תקופה בה הייתי מוזג וויסקי שהיה חביב עלי במיוחד, לבקבוקים שכתוב עליהם "טכילה" (השגיאה במקור) "ממבשלות אלפאסי - יהוד ". ככה הייתי בטוח שאף אחד מהחברים הטמעים שנהגו לשוטט בביתי, לא יתפתה לטעום). שנית, מי שכבר התחיל לשתות, לא ממש אכפת לו איזו חברותא מגיעה לד' אמותיו (ובטח שלא מה הכמות של החברותא). העיקר שיש חברותא.... בבוקר קצת כואב בכל מיני דברים, אבל לא נורא. ושלישית, מי שותה וודקה ואן גוך? (ועוד עם טעמים) זה כמו לשתות עארק קופילביץ' בטעם רוקפור. (או יין ביר אל מכסור בטעם שווארמה)

יערית

New member
אני תמיד בעד

מאסטר שף, כך אני לא שומעת "שלי שלך", שלנו ערב לחיכי יותר :)

sumerfield

New member
אז שוב נשאלת השאלה

מה עדיף, חסה שגידלת לבד בגינה (השקית, גרפת וכו') או חסה מהירקן. ואם ירקן, אז רק מאחד או מכמה בכדי לגוון בטעמים. ומי בכלל אוכל חסה?

בחסה

התשובה פשוטה. היות והחלק הטעים בחסה הוא הלב שלה, והיות ובשביל לגדל חסה צריך להשקיע ולהתפלל שהפרודניה לא תקדים אותך, עדיף מראש ללכת לירקן ולקנות רק את לבבות החסה, אחרי שאחרים עבדו קשה בשביל להוריד מהם את כל העלים החיצוניים והפחות מוצלחים ואפילו שטפו אותה. בגלל שאני מפונקת וקונה רק סוג ספציפי אחד, אני בכלל לא קונה אותו אצל הירקן אלא בסופר ספציפי, לויאלית משהו ... וחסה זה טעים
.

sumerfield

New member
אני מבין

שגם את מהפולניות שאוהבות לאכול לבבות. (וכנראה גם הפרודניה כזו) ולסיכום, אני מבין שאת מעדיפה קנוי, אחרי טיפול והשבחה ולא תוצרת עצמית

למעלה