מה עדיף לאכול?

ye44

New member
החזרת אותי בדה ז'אוו

קפולסקי מבחינתי זה דייטים על
גבינה ואוכמניות ו
קר
אך אך שנות ה 80

איפפפ

דייטים בקפולסקי???? נו באמת שאתה כזה זקן? לא יכול להיות...
אותי סבתא שלי היתה לוקחת לשם אחרי בי"ס בימים מיוחדים
..

ye44

New member
אז זה היה אין

אח"כ היינו הולכים לחטיבת קלמן ומתחרמנים
הפער ביננו 6 שנים אז כשהייתי בן 14 את היית הולכת לבית הספר עם תיק אוכל ובגיל 12 היית אומרת לסבתא שלך הנה

שובפם

נראה לי שהתבלבלת לגמרי...מאפים טובים יש ב"לחמים" לא בלילנבלום (שמה יש דברים אחרים עם שמות מוזרים כמו חרשו וכאלה) ...מומלצת ביותר חלת המרציפן, רק מביני דבר ומיטיבי לכת יודעים מתי להגיע ולקנות אותה. אין לה תחליף. אחחחח הייתי מפרקת אחת כזאת לגורמים עכשיו.

תגעגעתי ממוש... אין בעיה נארגן לך חתונה כזאת עוד פם ...את זה דווקא אפשר בלילנבלום בלי בעיה. שישי הבא?

sumerfield

New member
דווקא

בלחמים, אני אוהב את המלוחים... יש להם כמו בגט כזה, קצת כהה, לא מאוד סימטרי,לא ממש ארוך, אבל עבה ומחוספס, ויש בו מלא גבינות עם הרבה אחוזי שחיתות, שמהווה אתגר לכל חובבת מאפים. אויש, איך שאני תכף מתחיל לרעוד מתשוקת טריגליצרידים... ובלילנבלום, יש מוסד מיתולוגי, שהוא למעשה ביצפר ומקום מפגש לאושיות האפיה המקומית. מגישים בו כל מיני חצ'פורים וצ'ימבורקות וחינקלים עטויי חמאה וארבע גבינות (ומי שאמיץ גם מקבל את החריף הירוק, וכוס גדולה עם עראק שקדים). וגם הבנתי שיש שם שרותים רחבי ידים ומכוסי מראות משישה כוונים. יש ליד עוד כמה מקומות אפלים (טיפה דרומה ומערבה משם) , אבל זה כבר לוותיקי הפחמימות המורכבות. אלה שלא מפחדים גם מלחמניות משולשות או מרובעות עם הרבה חמאת מיורן, ואפילו מהלחמניה הקלועה המיתולוגית....

אם היא גם

יפה וגם אופה ובעיקר יודעת את העבודה אני בטוח אהנה לצפות בה בפעולה... מכניסה ומוציאה כל מיני מטעמים מהתנור... או כמו שפארוק היה אומר : אני אוהב עם עגבנייה....!

יערית

New member
רק על אוכל אתם חושבים!

יש אנשים שעובדים בשעות האלו
(בלישה התפחה ושיחרור ההתפחה בלישה נוספת).

למעלה