קשר לחופש הדיבור
כמנהל.. מאוד מאוד קשה להחליט אם הודעה מסוימת צריכה להמחק או לא. מצד אחד עומד איכות הפורום, מצד שני חופש הדיבור. ואני חושב הרבה מאוד לפני כל הודעה שאני מוחק, וכאשר יש ספק ואני לא מגיע להחלטה.. ההודעה לא נימחקת, בתקווה שבשקט היא תשאר מאחור ותשכח. ועוד דבר, אני יודע שבסופי שבוע רובכם כותבים כאן הרבה במיוחד בגלל שאין לימודים בשבת.. לצערי אלה הימים שהכי פחות יש לי זמן לאינטרנט.. ולכן נערמות כאן הודעות שייקח זמן לעבור על כולן ולמחוק מה שצריך (אם צריך). וכמו שאתם יודעים, תמיד אפשר לפנות אלי במסר או באייסי לגבי כל עניין בפורום.. ואני שוקל כל פניה בכובד ראש. בקשר למה שקורה בפורום.. אני שמח שאני לא נכנס למירקים ודומיהם כי אני שומע רק ליכלוכים יוצאים משם.. ואני מעדיף לחיות בבועה שלי, וכאן אני רואה מידי פעם (לאחרונה קצת יותר) התנכלויות לאדם מסוים, הודעות בשפה מביישת, אי שמירת כבוד , כללות וכו´.. ואני לא כאן כהורה/מורה/מחנך אבל הייתי מאוד שמח אם הייתם יכולים לשמור קצת על דרך ארץ, קצת התחשבות, סובלנות, שמירה על שפה ראויה. זה לא בשמיים, לא קשה, ויעלה את ערככם בעיני הזולת. כשנכנסתי לסצינה בהתחלה , התאהבתי בה רק בזכות קבלת הפנים החמה שקיבלתי, האווירה החיובית שהושרתה מכל כיוון.. בואו נשמור על זה.