מה נשים רוצות...

shayCn

New member
ill never touch ur pussy

dont u worry about that

evanescent

New member
ומה אתך

לך אין בעיה שבת זוג תעקוץ אותך על כל דבר, בכל התנסחות ומתי שבא לה?
נשמע שאתה בעצם אומר שלא מתאים לך לאמץ טאקט. עבור כל מי שמאמץ טאקט זה אומר לזרום באופן פחות ספונטני ויותר מודע ומתחשב בסביבה, גם עבור נשים, זה הרעיון בטאקט. אנשים הגיעו לפתח את זה כדי לעשות את החברה יותר נעימה אחד לשני.
גם יש הבדל אם אתה רק עונה על שאלות בכנות או גם זורק עקיצות מיוזמתך כשברור שאתה עוקץ על משהו שבעיניך שלילי ולא חסר משמעות.

evanescent

New member
אולי יעזור אם

תנסה לנתח ולחשוב על זה עם עצמך בשיא הכנות - האם בצחוק שבגללו נשים נפגעו ממך עד עכשיו באמת לא היה מבחינתך שום גרעין של אמת? והאם הקדשת מחשבה לניסוח וטון הדברים לפני שדיברת? האם עם אותן נשים אף פעם לא יכלת לצחוק על משהו כך שהן יבינו שאתה צוחק? אם דווקא כן, מה הבדיל בין הצחוק שהן נפגעו ממנו לבין הצחוק שהן הבינו? אתה לא צריך לענות כאן אבל אלו נראות לי נקודות שיכול להועיל אם תנסה לחשוב עליהן בכנות (רק בהנחה שעדיין לא עשית את זה).

עשיתי הרבה ניתוחים אולי יותר מדי

זה הסיבה שאני כןתב כאן.
בגללכן עשיתי ניתוחים למה בנות נפגעות ממני ממילותיי
וראיתי שאני לא לבד במערכה.
מן הסתם אני גבר שאוהב להגיד בדוגרי מה הוא חושב ולא אוהב שצריך
להרגיש כאילו הוא ״הולך על ביצים״ .
הרבה צחוקים שזורמים עם בנים לא נגמרים טוב עם בנות.
מה שמראה על שוני ביננו בעניין הרגישות

evanescent

New member
בהנחה שבאמת מדובר בשוני התחלתי

אז מה דעתך על הרעיון הרדיקלי ששני הצדדים ינסו להבין יותר אחד את השני ומה עושה לו רע, במקום שאתה תשאר לגמרי כמו שאתה בלי להשתדל לשנות כלום ובת הזוג פשוט תבין שתמיד היא צריכה להפגע בשקט? סתם זורקת הצעה.

בחיי שלא אמרתי שבת זוג היחידה בקשר שעובדת

רק הבאתי את הצד הגברי שלי לתודעה
בהחלט 2 הצדדים צריכים להשקיע מאמצים להבין להכיל להסתגל ואף לוותר

אסני אל פרשה

אין דבר כזה 'התאמה'.

ככל שמתקדמים בחיים המשותפים תגלה רק שוני.

לא הבנתי

אתה מחפש מישהי שתזרום על ההסתלבטות שלך עליה?
ועם העקיצות שלך כלפיה?
שתקבל את זה בהבנה כי חבר שלך גיא לא נפגע שאתה אומר לו על החולצת פסים צהוב שחור שהוא לבש - אחי אתה נראה כמו מאיה הדבורה על ספידים, אז למה שהיא תפגע כשאתה משמיע לה את הצוללת הצהובה של הביטלס כשהיא לובשת שמלה צהובה?
כזאת את מחפש?
כי בתכלס, זה לא מצחיק באמת.
ויש עקיצות חמודות, ויש להיות כנים ולא צריכים ללכת על ביצים, אבל יש משהו חדש כזה שנקרא טאקט.

בהצלחה!

BW37

New member
הממממ....

- יש הבדל בין חבר שלך, שאתה מכיר אותו 20 שנה, לבין בחורה פגשת השבוע
גם אם תצחק על מישהו שהרגע פגשת גם הוא יעלב ממך ותשכח על קשר איתו
בוא נראה אותך צוחק על הבוס החדש שלך....

- גם החבר שלך הותיק, אם תצחק עליו, הוא יעלב, וגם אם ישחק את המשחק ,בלב הוא יגיד
"אני עוד אראה לו לבן זונה הזה"

- יש הבדל בין להגיד משהו בציבור לבין להגיד רק אחד על אחד

- בוא נראה איך תגיב, או אם תעלב, אם הבחורה שפגשת לפני שבועיים תצחק על הזין הקטן שלך
מעניין אם תהיה קול, גברי, או שתהפך לנקבה בכיינית ורגישה
לך חשוב הביצועים וגודל הזין, למה חשוב הסגנון והביגוד שלה
כל פעם שיבוא לך לצחוק על מישהו אחר
תחשוב שהרגע צוחקים שיש לך זין קטן

אתה נשמע כמו ילד קטן וטמבל

Hagay35

New member
שבוע טוב

קודם כל שתדע מה הנשים רוצות הוא שיאהבו אותן ופחות ינסו להבין אותן.
שקול מילים בפרט בפני אנשים שאתה לא מכיר זה יחסוך המון,אתה בתמימותך יכול להחמיא על חולצה וצבע החולצה שמאוד הולם ,ואם אתה לא בזוית טובה בעין שלה זה הטרדה במקום העבודה למשל.

תלמד לזהות מי הבת זוג שמולך ולהבהיר לא מעט דברים ,ברמת העיקרון אך שהקשר מתחיל ככה הוא יהיה אתה צריך להציב את הגבולות ולדעת שיש מחיר לפטפטת מיותרת ולדברנות לא הכי הכי ומילים פוגעות וסוף מעשה מחשבה תחילה מה שנקרא.

בזוגיות תצטרך ללמוד להכיל את עצמך בלא מעט תקלים שיפתחו עלייך פה ואתה תצטרך ללמוד להבליג להתנהל וכו אחרת עדיף לך להיות לבד פשוט!

בהצלחה

למעלה