מה נשים רוצות...

מה נשים רוצות...

גברים תוהים מה נשים רוצות? האמת שגם הן לא יודעות בעצמן...
נשים מאד רגישות ואומציות שלהם יכולות להקשות על הגבר, שחושב בצורה אחרת.
העניין הוא שאני ועוד גברים רבים צריכים ורוצים זוגיות/ משפחה/ ילדים/ אהבה.
כדי שזה יפעל, ולא יהיו גירושים או שיהיה לנו רע ביחד- עלינו להכיר את ״ הוראות ההפעלה״
של המין השני. זה החלק הקל.
החלק הקשה הוא לקבל ולהסתגל לחיים שלמים עם ״הוראות ההפעלה״ האלו.
כשאני חושב נשים- דבר ראשון שעולה לי זה שאתן מאד רגישות ועם מצבי רוח מבולבלים או משתנים. שאתן מורכבות יותר מגבר. שאתן יותר מתחייבות להילחם על מעמדכם בחברה. שאתן מאד תלויות באהבה של האחר. שאתן ממוכרות למילה ״זוגיות״... ועוד...
ברור שזה הרבה סטיגמא והכללה אבל יש גם הרבה אמת ( ואני לא נכנס ללמה ולאיך) בזה.
למשל, העניין שבנות רגישות ופגיעות יותר מגברים הוא נראה לי הגיוני כי אני רואה את זה הרבה.
וזה מייצר לי בעיה תקשורתית עם נשים. כי אם אני קצת צוחק ובטבעיות מדבר אני עלול לפגוע באישה שלי
ובגלל שאינני רוצה לפגוע בה אז אני לא יכול לזרום בדיבור טבעי לידה.
וככל שיש יותר ויותר פעמים שאני מונע עצמי מלהיות אני על מנת לא לפגוע בה, הרי זה גורם לי להרגיש
משהו לא טוב. והמשהו הלא טוב הזה יכול לגרום לי לרגשות כמו כעס או תסכול ואפילו דיכאון. בגלל שלא מתאפשר לי להיות
טבעי כפי שאני. וזה יכול ליצור עוד בעיות בהמשך- כמו ריבים ורצון לנקום ולעשות דווקא. לא פלא שהרבה מתגרשים חח
כשדברתי פה על להיות אני הכוונה שלי הייתה בלהיות שונה מאישה בצורת חשיבה. הדוגמא הכי קלאסית ומדוברת על היא- כאשר אישתך שואלת אותך איך היא נראית. ״תגיד את האמת אני נראית שמנה״?!
הגבר עומד בפני 2 אפשרויות- להיות טבעי ולהגיד את דעתו מה שלא יהיה או לשקר כדי לא לפגוע.
הגבר יודע שאם יהיה טבעי ונינוח ולא יחשוב טוב לפני תגובתו- עלול להיות כאן ריב רציני.
לכן הגבר כבר מוכן לשליפה ( לא טבעי) שקרית.
עם אראה חבר שהתלבש לא תואם אני עלול בטבעיות להיגיד ״אחי אתה נראה כאילו עישנת משהו כבד הבוקר״ או ״ תגיד אתה עיוור צבעים״... ולרוב הגבר הזה יצחק איתך בקלילות.
אצל אישה אני צריך להיזהר מצחוקים שכאלו - כי אישה רגישה ולא קלילה כמו חברים שלך.
תמיד אני נהנה לפגוש נשים קלילות כי אז אני יכול להיות יותר טבעי ובעצם אז אני מרגיש יותר טוב.
אבל החברה וגנים גורמת לכך שרוב הנשים לא קלילות ורוב הדברים שיצחיקו אותי לא יצחיקו אותה בכלל.
אז אם מתחתנים ומנהלים זוגיות בבקשה ממכן תבינו גם אותנו. להיות לא טבעי זה לא עושה טוב ודורש הרבה עבודה
על עצמינו. להיפגע מכל דבר שנגיד גם יתסכל אותנו עם הזמן ויגם יגרום לנו להרגיש אומללים איתכן.
שנינו צריכים להבין את השני אבל זה כלכך קשה- כל כך הרבה אנשים נשואים לא מאושרים!
במקרה שלי , כדי להקל קצת, אני לכתחילה נזהר לא להכיר מישהי רגישה מאד, למרות שהנטייה הראשונית שלי זו להימשך
דוקא לאישה הכי רגישה בשטח. אבל מניסיון למדתי שהמשיכה הראשונית מתעתעת בי ושרגישות גדולה מדי תגרום לי ולה סבל ועבודה קשה מדי.
אז אני צריך לחפש מישהי קצת יותר קלילה. גם אז יהיה מספיק על מה לעבוד.

HH husa

New member
החלוקה בין נשים וגברים נראית פחות מהותית

מזה שיש סוגים שונים של אנשים.

יש גם הבדלים בין מוצאים שונים תרבויות שונות.

מה שכתבת בסוף נראה מתאים , תמצא מישהי קלילה עם אופי ורגישות כמו שלך.

FineSilverMan

New member
לא....

כל כך לא...

דבר ראשון, הניק "המיואש"?...

דבר שני, לא הייתי מכליל... לא כל הנשים רוצות אותו הדבר.

דבר שלישי, דווקא אנחנו הגברים נלחמים יותר על מעמדנו בחברה. נשים נוטות לשיתוף פעולה.

כאשר האישה שואלת האם השמינה, הדבר הנכון לעשות הוא לנשק אותה.

ברור שאני מכליל. ברור שלא כולם ככה

אני מדבר מתוך הניסיון האישי שלי ומה ששמעתי וראיתי.
וזה מה שאני מרגיש לגבי העניין הזה.
שכן רוב הנשים ... ואני רוצה שיבינו שגם לנו זה קשה להתמודד
איתן . ושזה מאמלל אותנו לא להיות נינוחים וטבעיים.
אתה חושב אחרת? סבבה , זה מה שאני רואה ועוד רבים

FineSilverMan

New member
מכיר את משל המערה של אפלטון?

אתה יכול להחליט להשאר במערה ולראות את הצללים...
אתה יכול לבחור בלצאת לשמש, להחכים.

האפשרות הראשונה לא תקדם אותך, השניה כן.

עזוב אותי מאפלטון וכל מיני דברי חוכמה שלך

שוב, הכל בהכללה. אבל זה משהו ששמעתי מפי הרבה גברים.
מה הסיבה שיש גירושים? חוסר התאמה.
מה הסיבה לחוסר התאמה? אולי יותר מדי ריבים, אולי משהו אחר...
מה הסיבה לריבים?- איננו מוכנים לקבל את השונה ומה שלא נוח לנו.
למה קשה לנו לוותר על רצוננו?- אגו אנושי.
מהו אגו אנושי?- מילה שהמצאתי חח סתם סתם- כל בן אדם זכר ונקבה הוא שורד. על מנת לשרוד הוא צריך לשמור על עצמו מפגיעה.
מהו פגיעה?- זה שונה מאדם לאדם ויש גם שוני בין המינים באופן הכללתי. אצל נשים הפגיעה מהירה יותר ומתווצרת בעיקר עי מילים, וגם הפגיעה עמוקה יותר ולא נשכחת. אצל הגברים הפגיעה היא בדברים שקשורים לגבריות. או במילים של גבר לגבר רכרוכי: תהיה גבר אח תהיה נקבה! מאחרי המילים האלו עומד המסר שכל גבר נולד איתו. על מנת לשמור ולשרוד בעולם הזה אני צריך להיות ״גבר״ ( כל אחד מתרגם זאת אחרת).
בכל מקרה שני המינים צריכים לעבוד על הקשר. רק שלי קשה שאני לא יכול להיות טבעי עם צחוקים ליד נשים רגישות ולכן עדיף שהיא תהיה קצת יותר קלילה! כי זה יסיע בזוגיות שלנו להצליח יותר.

FineSilverMan

New member
לא בהכרח

לדעתי הסיבה העיקרית לגירושים היא השעמום... כאשר הקשר לא מלהיב ומחפשים משהו חדש, אחר.

אתה צריך להקפיד על נימוס. במיוחד בהתחלת הקשר.
בהמשך זה פחות קריטי ויש נשים שיתנו לך להתבטא כפי שאתה רוצה.

אני חושב שלא תמיד זה ישתנה אלא אם

שני הצדדים עושים מאמץ נרחב בהתחלה.
מקווה שאתה צודק שהיא תיתן לי יותר מרחב פעולה
ואו שתיפגע בשקט או פשוט תתרגל ותסתגל לגבר בבית

FineSilverMan

New member
החיים הם כמו נהר

כל הזמן משתנים, כל הזמן בתנועה.

אם היא לא מזוכיסטית, היא תזרוק אותך, אם היא נפגעת...

לא כל הגברים מתנהגים כפי שאתה מתאר זאת.

למעלה