מה נשים רוצות...

חד וחלק.

מה אישה מחפשת בגבר: רק תהיה בנאדם, אנושי, שכל ישר, רגשי. אם חסר הנ"ל - צריך ללכת למכון התפתחות הילד.

Anna Vasserman

New member
נועם המיואש היקר,

בכרטיס שלך כתוב שהגיל שלך הוא 0, ואכן צורת המחשבה שלך לא רחוקה מצורת מחשבה בגיל הזה...

בוא נתחיל מכמה דברים בסיסיים, שנראים לי כמשהו שכל אדם בוגר אמור להבין:

1. בת הזוג שלך רוצה למצוא חן בעיניך, רוצה לדעת שהיא מושכת בעיניך, ולכן אם תצחק על צורת הלבוש שלה/ההשמנה שלה/ כל דבר אחר שמצביע על כך שלדעתך היא לא נראית טוב - ברור שזה יבאס אותה והיא תיפגע!!!
חבר שלך, לעומת זאת, שם ז*ן על מה שאתה חושב על החיצוניות שלו. אין לו שום עניין שתימשך אליו (אלא אם כן הוא בחור גאה ודלוק עליך בסתר), ולכן גם אם תצחק על ההופעה החיצונית שלו - זה לא יזיז לו.

2. "להיות טבעי" זה לא ערך עליון. אנחנו לא טבעיים רוב הזמן. למה עם המנהל שלך בעבודה אתה טבעי? צריך שיהיה טאקט. אם אמא שלך בישלה משהו שלא טעים לך - אתה תגיד לה את זה?? אני מקווה בשביל אמא שלך שלא... יש דברים שעדיף לא להגיד כדי לא לפגוע. ובת הזוג שלך - אתה חושב שהיא טבעית איתך כל הזמן? עצם זה שהיא מתאמצת להוריד שיערות מהרגליים, שחי וכד', ועצם זה שהיא לא אומרת לך שהסקס היה בינוני ומטה והיא בכלל לא גמרה - זה גם כן לא התנהגות טבעית מצידה... אז אם היא מוותרת על להיות טבעית ומתאמצת לתת לך הרגשה טובה - מן הראוי שתנהג באותה צורה.

3. למה אנשים מתגרשים? כי כדי שמערכת כמו נישואין תצליח ותחזיק מעמד, צריך לשים את טובת המערכת לפני טובת עצמך - כמו בקומוניזם. בימינו אנשים שמים את טובת עצמם לפני הכל. זה גם למה הקיבוצים התפרקו. לכן אנשים מתגרשים.

ווסרמן

הגיל שלי 30 קודם כל, הניק שלי מבוסס על הפורום שבו אני שוהה לעיתים קרובות- פורום דיכאון. כן, אני לא בן אדם הכי מאושר בעולם ויש לי הרבה קשיים. אך אם זאת יש לי ניסיון רב עם נשים ועם העולם הנורמלי והמבוגר. ואני מאמין ש כנות זה ערך עליון .
זה לא אומר להגיד כל דבר וזה בטח לא אומר להיות חסר טאקט. והאמת, שרוב האנשים שמכירים אותי אוהבים אותי. מצד שני, יש משהו קסוםם בעיניי ובעיני אנשים רבים שהכרתי בדיבור ישיר. לפעמים אני זורק היערות לאמא וחברה שהאוכל ״לא משהו״ ומי שמכיר אותי לרוב צוחק, כולל אמא. גם כולם יודעים שזה בא מתוך נאיביות ותום שהוא התופעת לוואי של הכנות וישירות. בנות רבות מתלוננות שגברים לא כנים איתם.
משקרים ולא משתפים את שעל ליבם...
איתי זאת לא תהיה הבעיה :)
וחלאס תחליטו רוצות בן אדם טוב שלא משקר סבבה, אל תבכו אחכ אם יהיו משפטים כנים מדי שיצאו לו מהפה.
אני מודה לאל על התכונה הזאת שיש לי וגם מבין שצריך לעבד אותה בכדי שהקשר עם אנשים ובעיקר נשים! כן נשים שהם רגישות יותר מגברים, יהיה יותר טוב ובריא.
סהכ אני בחור אינטלגנטי שלא מקובע בדרך אחת, ומנסה להבין לשמוע וללמוד ולפעמים גם לקבל את מה שהעולם מנחית עליו.
שיהיה לכולנו בהצלחה!

BW37

New member
בן אדם שלא משקר, יחיה לבד

אי אפשר לא לשקר ולחיות בזוגיות
בלתי אפשרי
עוד לא נולד הבחור שלא שיקר וחי בזוגיות עם בחורה
תראה את הסרט "המצאת השקר"
אם אתה לא מסוגל לשקר, תקנה דג זהב או כלב
למרות שלדעתי גם אי אפשר לגדל כלב בלי לשקר
אלפי פעמים פתחתי את הדלת של האוטו, רק כדי שהוא ירוץ פנימה, אני אתפוס אותו ואכניס אותו הביתה

גם האדם הישר והכנה בעולם, אבל נורמלי שחי עם בני אדם (ולא אמא וחברי החלדות לא נחשבים)
משקר עשרות פעמים ביום

Anna Vasserman

New member
נועם,

אז קודם כל, אני מאחלת לך שתצליח להתגבר על הקשיים בחיים שלך. זה לא קל, אני יודעת, עם זאת אני מאחלת לך שתצליח ושבקרוב תוכל להגיד שאתה אדם מאושר.

לגבי כנות - אכן זו תכונה טובה, אבל כמו כל דבר בחיים, גם היא טובה במינון הנכון.
ויטמינים זה דבר מאד בריא, אבל מנת יתר של ויטמינים גורמת למוות.

מערכת יחסים בריאה אמורה להתבסס על כנות ופתיחות. אבל שוב, במינון הנכון.
אם אתה הולך עם בת זוגך ברחוב ועוברת לידכם כוסית-על עם מחשוף נדיב שחושף זוג שדיים שבא לך לצלול לתוכם - כדאי מאד שתסתיר היטב את ההתלהבות שלך מהבחורה החולפת. תאמין לי. כנות במקרה הזה רק תוביל אתכם במקרה הגרוע לריב קולני או במקרה הטוב להרגשה מאד לא נעימה ומצב רוח ירוד אצל בת הזוג שלך.
כנ"ל לגבי כל דבר שתגיד שיעיד על כך שבעיניך בת הזוג של לא נראית טוב / כל דבר שיעיד על כך שאתה חושב שמישהי אחרת נראית יותר טוב מבת הזוג שלך.

בחיים צריך להיות פוליטיקאי. בטח ובטח בחיי הזוגיות.

איך אתה מתכוון להסתדר במשך שנים עם אותו בן אדם מבלי להיות פוליטיקאי?..

אין שום טוב בלגרום כאב לבן אדם אהוב רק למען הכנות...

למעלה