יפה מאוד רק הבעיה מי מאיתכם הגברים הוא באמת חיל אמיתי ?
ש שם שם שם חחח ניקוד New member 19/6/07 #34 אמממם בועז אמר לרות כשהיא ביקשה ממנו לפרוש עליה כנף שהיא ידוע כאשת חיל.
א אחד ומיוחד2 New member 19/6/07 #31 רק שמה לעשות "אשת חיל" נכתב על השכינה בהרבה מטפורות .מסובך מדי לנסות להסביר אבל איך שלא יהיה בסוף מגיעים ל "רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה ..."
רק שמה לעשות "אשת חיל" נכתב על השכינה בהרבה מטפורות .מסובך מדי לנסות להסביר אבל איך שלא יהיה בסוף מגיעים ל "רבות בנות עשו חיל ואת עלית על כולנה ..."
ש שם שם שם חחח ניקוד New member 19/6/07 #35 כל התנך נכתב ברוח הקדש ויש 4 אופנים בהבנתו - פשט, רמז, דרוש, סוד.
ג גמזו היחיד New member 19/6/07 #44 נכון וזה פירוש הפשט בתורת הנסתר יש פירוש עמוק יותר ( סוד ) אשת חיל נמשלה לתורה וגם לשכינה אבל זה לזמן אחר
נכון וזה פירוש הפשט בתורת הנסתר יש פירוש עמוק יותר ( סוד ) אשת חיל נמשלה לתורה וגם לשכינה אבל זה לזמן אחר
ש שבלולית U4 New member 19/6/07 #37 אני רוצה לשבת איתו מול הים לראות את הגלים מתנפצים אל החוף שיחבק אותי חזק ושילחש לי באוזן שהכל יהיה בסדר
אני רוצה לשבת איתו מול הים לראות את הגלים מתנפצים אל החוף שיחבק אותי חזק ושילחש לי באוזן שהכל יהיה בסדר
ס סינדרלה 04 New member 19/6/07 #40 שבלוליתי גם אני רוצה אבל זה יפה רק לרגע רומנטי בלבד . המציאות מורכבת הרבה יותר מרגע רומנטי
ש שבלולית U4 New member 19/6/07 #48 נכון.... אבל עדיין זה מה שאני רוצה... רגעים כאלו. המציאות מורכבת גם מהם
ש שם שם שם חחח ניקוד New member 19/6/07 #43 אגב הערה קטנה שאין תפקידה לפגוע, והיא שממש גועל נפש לראות את זה מהצד.