מה נשים רוצות???

תדיג לי ... וברצינות

את הרשימה הזו אתה תגיש אי פעם למשהי ? אנו דנים לתוך מערכת הנישואין , לאחר שבחרת ! ובוודאי שתמצא תכונות לא צפויות ... וכעת אנו דנים אודות התנהלותך `בתוך` ! כך אני הבנתי ...

ברור לי שיש רצוי ויש מצוי....

מה שכתבתי זו רשימה רצויה וברור לי שלא ניתן להסתובב עם הרשימה ולחפש את האחת והיחידה המצויה..

בוא `ונעמיד` את הדברים על דיוקם !

הרשימה מיועדת אך ורק לך ובשבילך !!! היא אינה יודעת ואינה צריכה לדעת מאומה מרשימתך ...ברור עד כאן ? היא לא ה`מכולת` שלך ...אתה חייב לברר בעקיפין , תוך כדי פגישות ושיחות נפש את התאמת דרישותך למציאות שעומדת בפניך ...זה פשוט ומובן ! ברגע שאנו `גולשים` לרגשות , אנו משוללי החלטה נבונה ונכונה , וכאן רובם ככולם נופלים ! לאחר החתונה אין לדבר על רשימה או דרישות ...זה אוילי ומטופש ... אחרת את הרכבת ! לכן לא הבנתי מה זו הרשימה ... יפה שהעלת זאת , ותודה לידידי ...

תגובתי לך, בטר

אינני הולך עם רשימה זו כלל וכלל.כתבתי בהמשך השרשור שהרשימה הינה רצויה ולא מצויה. הכוונה שלי ברשימה זו הייתה להבהיר איך נראית הזוגיות בעיני בלבד. כלל בעיני, שלכל אחד יש חיים משלו ובתוך כך חיים זוגיים כאשר כל אחד מפרה את השני ושניהם יחד מפרים את הזוגיות שלהם.

רשימה `רצויה` ...אז יש רשימה ...

ואני מסכים ...אבל ...לא בתוך הזוגיות ... רק לפני הזוגיות ... ! את זה רציתי לשמוע , טוב טוב באזני !!!

touti

New member
יש לי שאלה:)

אם יש לה את כל זה, למה היא צריכה גבר?

אשת חיל

מיהי אותה אשת חיל המדוברת? ראשי התיבות של חי"ל הוא: חכמה, יופי, לב (רגש). אשה שהיא גם חכמה, גם יפה וגם בעלת לב טוב אך בשביל לזכות באשה שכזאת אדם צריך להיות בעל זכויות רבות כי הרי "רחוק מפנינים מכרה" - מכרה פנינים יותר קל למצוא מאשר את אותה אשת החיל!! אשה בת ימינו יכולה להזדהות ולשאוב כוח לפחות מחלקם של הדברים,לאמץ לה פסוק או שניים,ולראות בהם אידיאל לחייה ושאיפותיה.

תותי ושבלולית אתן ערות???????

רק עכשיו מצאתי זמן להתיישב ולקרוא הודעות בפורום היה לי יום ארוך ומפרךךךךךךךךךךךךך עכשיו אני נרגע קצת מול הנט

זה אחד הפירושים - הסבר קצת יותר מפורט

ההלל לאשת חיל מתחיל באות "א" ונגמר ב -" ת" ומציג תכונות ומעשים של אשה רבת מעלות פעילות חסד וסיוע; הוראה וחינוך; מסחר-יבוא ויצוא; יצור, חרושת ומלאכה ;דאגה לצרכי בני הבית; טיפוח עצמי; טיפוח צרכי הבעל, הגשמיים והרוחניים; ואפילו- מסחר בקרקעותֱ ומעל הכל יראת ה'. " שקר החן והבל היופי , אשה יראת ה' היא תתהלל" נשים רבות הראו כוחן והצליחו ואת עלית בכל מעשיך על כל הנשים שקדמו לך. זאת היא מעלתה של אשת החיל, נכון שיש נשים חכמות, יפות ובעלות לב טוב אבל אשה שיש בה את שלושת המעלות ביחד היא היא אשת החיל שעולה מעל כולן!

בדיקדוק ...יש לדייק ...ולכן ...

`אשת חיל` פירוש , אשה של איש חיל ... אשת , לשון נקבה בסמיכות ; חיל , לשון זכר ... כל אשה שמעשיה כגון אלו : היא ראויה לאיש חיל ... ואידך זיל גמור ! גוט א`נאכט ...

למעלה