מה נשים רוצות???

מה נשים רוצות???

מה גברים רוצים??? בנות, חוץ ממתנות מה אתן רוצות מהגבר שלכן??? בנים, חוץ מאוכל מה אתן רוצים מהנשים שלכם??? {אופי,התנהגות,התנהלות וכדומה...}

פארדון1

New member
יקירתי, זה מה שלמדתי

אני רוצה שני דברים: לשמוח להסתכל עליה, ולראות אותה ערנית ושמחה. לדרוש דרישות בקשר לאופי, התנהלות וכדומה הורס לשני הצדדים.זו האהבה, לקבל את השני כמו שהוא. כמובן שלהיות זוג זה לא כמו להיות אחד, ולכן אני דורש בעיקר מעצמי. והפלא ופלא: ככל שאני מתאמץ בשבילה והולך לקראתה, היא שמחה יותר ומתאימה עצמה יותר אלי, בלי מאבק.

touti

New member
כי אתה נותן בלי לצפות לתמורה?

הורדת את רף הצפיות?

פארדון1

New member
בבקשה

כשהיינו נשואים התפקיד שלי היה לדאוג להחליף את המתקן הזה של המים. היא שותה רק מים מינרליים ובכל פעם שלא הייתי דואג לזה היא ראתה בזה עלבון אישי ("אין לי מה לשתות ולא אכפת לך ואני צריכה להתחנן שתחליף אותו"). אני המשכתי לא לשים לב, היא המשיכה להיעלב, אני המשכתי להתבאס מזה שהיא מסתובבת עם פרצוף חמוץ וכולי וכולי. אז עכשיו אני שם לב. אין מצב שאני מגיע (היא גרה בבית שהיה שלנו) ולא מחליף, בלי שתבקש. אפילו בלי שתהיה שם. וזה נוגע ללבה. וגם היא שמה לב שאני לא מת על זה שהיא הולכת עם מכנסיים, ובלי שביקשתי משתדלת ללבוש חצאית. אהבה מביאה אהבה. יחס גורר יחס.

touti

New member
וממה נולדה התובנה הזו?

מה גרם לך לרצות לחזור אליה ולהתאמץ? ראית מה בשוק והתאכזבת?

פארדון1

New member
לא בדיוק

יש טובות ממנה, אבל אין טובות כמוה... פשוט לא הצלחתי לשחזר את ה"משהו" שהיה בינינו. אמרו שזמן יעזור. לא עזר. הבנתי את הרמז. חזרתי ושאלתי, והתברר שגם אצלה.

אהבתי

שיהיה לכם רק בהצלחה , רואים שעברתם תקופת למידה משמעותית , מאחלת לכם שתזכו הפעם לאהבה גדולה וטובה יותר מהפעם הראשונה .

אשה ...

רוצה לדעת בברור שבעלה אוהב אותה ודואג לה ... וככל שהבעל עושה זאת בהדגשה והבלטה , כך נרכשת האהבה מבלי ` קח ותן ` וזה מעיד על זרימה טיבעית ריגשית ... ומי שצריך להוכיח את אהבתו בדבורים ולא במעשים , מצבו עגום ופגום ... והאשה , ליבה נמשך לבעלה באופן טיבעי וללא מחשבה ,כמו על ילדיה ממש ! זאת למדתי מרב חשוב , שאמר : קודם חטא האדם ; אהבת איש ואשה היתה כמו אם לילדיה ... ואחר החטא , צריכים מאמצים גדולים כדי להגיע לרמת אהבה שכזו . לכן אני לא מאמין באהבה `בוערת` , כי הצרפתי המשיל אותה לקומקום רותח , שהולך ומתקרר ... רק אהבה שבונים אותה יחדיו , וכמובן רק לאחר `האש` שנדלקה ! (כטפילה לאהבה שנבנית במו ידינו) שהיא העיקר !

touti

New member
לא רוצה מתנות:)

רוצה שיקנה לי פלאפל ופיצה:) מילקשייק ועוגת שוקולד וקליקים מכל הסוגים למעט טעם תפוזים וזר פרחים וגם ורד בודד שיהיה נשקן טוב ולא יחשוב שאני מוביל המים המרכזי.. מחבק בלי לחנוק אותי וגם חיבוק חונק שישאיר טיפ נדיב למלצר לא כדי לעשות עליי רושם שיגיד תודה, סליחה ובבקשה שיתעצבן כשמתריסים נגדי ויצחק מהבדיחות שלי ושיגיד יפה על יפה ולא יפה על לא יפה שידע להבדיל בין כל החיוכים שלי מהו כל חיוך שיבחין בברק שבעיניים ובעצבות ומכל אלה? שידע את הזמנים המתאימים לכל אחד מהרשימה <זו רשימה חלקית>

אני מציע לך ...

לערוך רשימה מעודכנת ... כי פלאפל לא בנמצא כמו פעם ... וחוצמזה , תמונות מעודכנות , עם ברק בעינים ובלי ברק ... צריך צלם מומחה כמובן ! אז , אמרנו רשימה גם מדוייקת ומפורטת ... רק תספרי מיהו השדכן ... והמשודך ... כדי ש ... אני אעדכן אותם ... שיהיה מושלם !

touti

New member
בטר :)

אם הפלאפל לא בנמצא, שיתאמץ, שיסע רחוק כדי להביא פלאפל או יבשל ויכין בעצמו:) ולא צריך צלם, צריך שיביט עם הלב שלו לתוך הנשמה שלי. יחס תשומת לב בטר, זה הרבה? :)

נכון

ויש במשפט הזה הרבה מאוד סוד על התנהלות למרות שאני אישה ואני מתה על מתנות ומתה על ביזבוזים .

מה אני רוצה מאישה?

אני רוצה אישה שתהיה: אשת משפחה אשת שיחה בעלת אמביציה להתקדם בעלת דעה עצמאית בעלת יכולת הקשבה בעלת לב רחב בעלת תקשורת פתוחה בשלנית דוברת אמת ותרנית חוג חברים משלה חכמה- חכמת חיים טובת לב יודעת להעניק ולקבל יועצת לא נכנעת לקשיים מחושבת כלכלית נאמנה נותנת מרחב לגבר סלחנית צנועה שותפה לחיים תומכת שונא: קינאה, מריבות, עקשנות. בטח בהמשך אזכר בעוד דברים.

למעלה