תראה יש פה רק ליכודניק אחד חוץ ממני
בפורום וזה מגן ימני. (פרטים בהמשך) לעצם העניין: לא זה לא ייראה מגוחך שתלך עם דגל הליכוד להפגנה. אתה סתם תקבל קצת ביצים ואולי מכות מפנאטים בימין הקיצוני. למי אכפת שזו המפלגה שלך שחרטה על דגלה פינוי התנחלויות ואימוץ מצע חד"ש. מה זה חשוב שראש הממשלה שמדבר כל שני וחמישי על פינוי וכיבוש הוא במקרה גם ראש מפלגת הליכוד. צעד בגאווה עם דגל הליכוד! לך לעצרת! ועכשיו לפרטים שהבטחתי - שלא תגיד שאני לא מקיים: מטרנה - טען בלהט שהוא איש שינוי. (עד שזרקו אותו ממרצ ואז הוא הפך באחת לאיש ליכוד). אביבי ימני - פעם שונא את הליכוד ומייחל למפלתו ופעם מתחזה לליכודניק ואם אתה לא מבין: אני אסביר לך.....ו מרכזון / הליכוד ו 22:28 | 28/10/20 רוזנקרנץ המטומטם. בטוח שלא תבין, אלא אם כן אצייר לך, ואף על פי כן אסביר. אולי הבגיניסט המלוקק יחזור ויסביר לך כדי שתבין. רונאל נשלח לחו"ל לעבודה. אני, בזמנו נשלחתי לעבודה בחו"ל. מקומות העבודה שלנו שלחו אותנו מכיוון שאנו מוצלחים, חכמים וטובים במקצוענו. לך או לבגיניסט, למשל, אין סיכוי שזה יקרה. אתה דביל, כלומניק וחדל אישים. איזה מטומטם ירצה שתייצג אותו בחו"ל. אני סיימתי עבודתי וחזרתי הביתה. לא כתושב חוזר. לא כעולה חדש. איני זקוק לזה. מה עוד שתושב חוזר לא מקבל כלום מהמדינה. יש לו זכות למספר מוצרים ללא מכס. אני הבאתי הכל איתי, כך שלא נסקקתי להטבה זו. בכל מקרה-תושב חוזר לא מקבל גרוש מהמדינה. (את זה לא ידעת כי אתה פשוט דביל). גם רונאל יסיים עבודתו בחו"ל ויחזור הביתה. המדינה זקוקה לו. אתה מתאר לעצמך שיהיו פה במדינה רק יצורים כמוך וכמו um2? תוך שעתיים הפלאסטינאים זורקים אתכם לים וכובשים את ישראל!!! יחי נפילת הליכוד הערב!!! וזה מה שהוא אמר אחרי שלקה במחלת הנפש הידועה כספיזופרניה (שים לב שידידנו אביבי אוהב לצייר, ומציע את שירותיו לכל מי שלא מבין אותו): • רונאלי....ו אביבי ימני / הליכוד ו 22:29 | 10/12/03 אני אסביר לך כמו לילד מפגר כדי שתבין! הייתי מצייר גם, אבל ספק אם אז תבין. - ההתנגדות לשחרור קונטאר היתה ונשארה. אצל רובנו זה גורם להתהפכות המעיים, לשחרר אחד כזה. אלא מה? ישנם גורמים חדשים. שחרור עזאם עזאם ומידע מבוסס על רון ארד, אם הוא חיי? ואם כן היכן הוא? אתה מבין? טפשון. אין פה צביעות. יש גורמים חדשים שיש לקחת בחשבון. זה גבר.