מה נראה לכם?

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
מה נראה לכם?

לליכודניקים שבינינו: האם זה יראה מגוחך ללכת עם דגל הליכוד להפגנה הגדולה שתהיה בכיכר רבין? ובבקשה שזה לא יהיה כמו הפעם ההאחרונה ששאלתי את אנשי הליכוד שאלה פה... היחידי שענה לי היה רונאל המגוחך... שבאמת נמאס לקרוא כל פעם את השטויות שהוא כותב

רונאל1

New member
תראה יש פה רק ליכודניק אחד חוץ ממני

בפורום וזה מגן ימני. (פרטים בהמשך) לעצם העניין: לא זה לא ייראה מגוחך שתלך עם דגל הליכוד להפגנה. אתה סתם תקבל קצת ביצים ואולי מכות מפנאטים בימין הקיצוני. למי אכפת שזו המפלגה שלך שחרטה על דגלה פינוי התנחלויות ואימוץ מצע חד"ש. מה זה חשוב שראש הממשלה שמדבר כל שני וחמישי על פינוי וכיבוש הוא במקרה גם ראש מפלגת הליכוד. צעד בגאווה עם דגל הליכוד! לך לעצרת! ועכשיו לפרטים שהבטחתי - שלא תגיד שאני לא מקיים: מטרנה - טען בלהט שהוא איש שינוי. (עד שזרקו אותו ממרצ ואז הוא הפך באחת לאיש ליכוד). אביבי ימני - פעם שונא את הליכוד ומייחל למפלתו ופעם מתחזה לליכודניק ואם אתה לא מבין: אני אסביר לך.....ו מרכזון / הליכוד ו 22:28 | 28/10/20 רוזנקרנץ המטומטם. בטוח שלא תבין, אלא אם כן אצייר לך, ואף על פי כן אסביר. אולי הבגיניסט המלוקק יחזור ויסביר לך כדי שתבין. רונאל נשלח לחו"ל לעבודה. אני, בזמנו נשלחתי לעבודה בחו"ל. מקומות העבודה שלנו שלחו אותנו מכיוון שאנו מוצלחים, חכמים וטובים במקצוענו. לך או לבגיניסט, למשל, אין סיכוי שזה יקרה. אתה דביל, כלומניק וחדל אישים. איזה מטומטם ירצה שתייצג אותו בחו"ל. אני סיימתי עבודתי וחזרתי הביתה. לא כתושב חוזר. לא כעולה חדש. איני זקוק לזה. מה עוד שתושב חוזר לא מקבל כלום מהמדינה. יש לו זכות למספר מוצרים ללא מכס. אני הבאתי הכל איתי, כך שלא נסקקתי להטבה זו. בכל מקרה-תושב חוזר לא מקבל גרוש מהמדינה. (את זה לא ידעת כי אתה פשוט דביל). גם רונאל יסיים עבודתו בחו"ל ויחזור הביתה. המדינה זקוקה לו. אתה מתאר לעצמך שיהיו פה במדינה רק יצורים כמוך וכמו um2? תוך שעתיים הפלאסטינאים זורקים אתכם לים וכובשים את ישראל!!! יחי נפילת הליכוד הערב!!! וזה מה שהוא אמר אחרי שלקה במחלת הנפש הידועה כספיזופרניה (שים לב שידידנו אביבי אוהב לצייר, ומציע את שירותיו לכל מי שלא מבין אותו): • רונאלי....ו אביבי ימני / הליכוד ו 22:29 | 10/12/03 אני אסביר לך כמו לילד מפגר כדי שתבין! הייתי מצייר גם, אבל ספק אם אז תבין. - ההתנגדות לשחרור קונטאר היתה ונשארה. אצל רובנו זה גורם להתהפכות המעיים, לשחרר אחד כזה. אלא מה? ישנם גורמים חדשים. שחרור עזאם עזאם ומידע מבוסס על רון ארד, אם הוא חיי? ואם כן היכן הוא? אתה מבין? טפשון. אין פה צביעות. יש גורמים חדשים שיש לקחת בחשבון. זה גבר.

Democritous

New member
למדת פסיכואנליזה או כלכלה?

נראה שאתה יודע לאבחן בצורה מדהימה את השיוך המפלגתי של כל חבר בפורום. תמשיך יש עוד אנשים שלא התייחסת אליהם,קצת מעליב.

רונאל1

New member
כלכלה תואר שני

אבל אני חושב שאני אעשה הסבה. סליחה ששכחתי גם אותך עוד כמה ליכודניקים. ההודעה הוקדשה למעשה למרכזון-אביבי.

תעזוב..

תראה עם מי אתה מתדיין, הכלומניק הזה מלא סיפורים: נשלח לחו"ל מהעבודה, למד פסיכואנליזה.... עזוב, הוא סתם פסיכופט עם רגשי גדלות. תעזה כמו רובנו, פשוט תתעלם ממנו. זה כמו כאב ראש, אתה מתעלם ממנו והוא נעלם.

רונאל1

New member
אתה ממש דוגמא לכולם כאן

כבר חודשים שאתה כותב שאסור להתייחס אליי וכל פעם עושה זאת בעצמך מחדש. מעבר לזה שביזית את עצמך בצורה הנמוכה ביותר עד כדי שלכל המעורבים שרק אתמול גידפת אותם כמו מגן ימני או רוזנקרנץ, כבר ברור היטב לכולם כאן שיש כאן לפחות מתחרה אחד רציני עם בעיות נפשיות בצד המפה שלהם.

האמת?

אחרי כמה שיחות שהיו לי עם חברי מרכז היום, אני חושב שזה באמת יהיה קצת מגוחך. יש בינינו לא מעטים שהג'ובים והשררה הפכו אותם לשמאלנים.

Kimbal1

New member
נכון מאד!

הנה למשל החבר מרכז הזה, נו איך קוראים לו?.... אההה, אריק שרון! קיבל ג'וב של ראש ממשלה - ישר התחיל לדבר על מדינה פלסטינית ופינוי התנחלויות כמו איזה מרצניק.

למעלה