מה נעשה בלעדי...

Gloria_Nathan

New member
הבית הלבן אימפריה!

תמיד כיף לראות עוד ישראלים שאוהבים את הסדרה הזאת! וויגסטים- התאחדו! בכל מקרה הנה רשימת שאלות או בססיביות שכל מעריץ חייב לענות אליהן כדי להצטרף למועדון 1) דמות מועדפת 2) זוג מועדף 3) מי עדיף: סאם או ג´וש? 4) מה היחס שלך לסלאש?

ainsanto

New member
מה זה וויגסטים???../images/Emo47.gif

התשובות שלי: 1.סי ג´יי (יש שמועות שהיא עוזבת, זה נכון?) 2.צ´רלי וזואי(מוזר, אני יודעת. הם בכלל נחשבים?) 3. סאם!!! (למרות שכולם אוהבים יותר את ג´וש, אבל ממש לא אכפת לי) 4. מי???

Gloria_Nathan

New member
ווינגסטים/ווינגסטים או כל דבר אחר..

שנגזר מ"ווינג" זה מישהו שאוהב הבית הלבן. (הבית הלבן באנגלית= west wing, בקיצור אומרים ווינג וזהו...) 1. לא בטוח, היו שמועות שסאם וסי ג´יי עוזבים אבל אני לא מצאתי ביסוס אחד לאף אחד מהן. 2. בטח שהם נחשבים! וזה זוג חמוד ביותר. 3. You are my new favorite person!!! בטח שסאם יותר (שווה/חתיך/מתוק/אחר) מג´וש!!! ובאמת חסרות כמונו בארצנו הקטנטונת. 4. סלאש אלא סיפורים (פאנפיקים) על רומן של שני אנשים מאותו זוג. לדוגמה יש הרבה של ג´וש וסאם, ג´ד וליאו, טובי וסאם וזה מגיע גם לדברים דיי משעשעים כמו איינסלי ואבי, לורד ג´ון מארבורי וליאו ועוד כל מיני.

לליאו ולורד ג´ון? את זה אני *חייבת*

לקרוא. בכל אופן, תשובותי. 1. דמות - סי.ג´יי. 2. זוג - סי.ג´יי ודני 3. קשה לי להחליט. אם מבחינה חיצונית בלבד, אז סאם. מבחינת אופי זה יותר בעייתי בשבילי להחליט. 4. אין לי בעיה עם סלאש, להפך, זה עושה את החיים הרבה יותר מעניינים.

Gloria_Nathan

New member
סי ג´יי ודני אימפריה! (הסברונצ´יק)

הנשיקה שלהם עם הדג זהב- גאונות! ובקשר לסאם וגו´ש. תחשבי ששניהם אומרים לך "אלה! אם רק תרצי אני שלך!" את מי תקחי? (ואם רק תעיזי להגיד את שניהם אני יעמיד אותך לדין על פשע כנגד האנושות כולה- אז אל תחשבי על זה אפילו)

יש לך משהו נגד שלישיות?

בכל אופן, אם שניהם אומרים לי שהם שלי אני מתעלפת על המקום. הראשון שדואג להבהיל אותי לבית החולים מנצח
עכשיו ברצינות, לא מסוגלת להחליט. לסאם יש את השיער החלק הכהה, העיניים הכחולות והלסת הרבועה שיש לכל כך הרבה מהגברים שעושים לי את זה (דרך אגב, אחד הציורים הראשונים שציירתי של סלבריטאים היה של רוב לאו). הוא אדם כותב, שזה כבר משהו שיש לנו במשותף. אני אבין למה הוא לא יכול ללכת לאופרה כי הוא צריך לתקן שורה. הוא פרפקציוניסט. גם אני - אבל כאן טמונה הבעיה, כי אנחנו נשגע זה את זה. הוא חמוד. הוא נורא ילד קטן לפעמים, שזה גם חמוד וגם מתסכל. הוא קצת קלוץ, שזה גם מצד אחד חמוד ומצד שני מעצבן. הדעות שלו עושות לי את זה, ואיך שהוא מסביר אותן לאיינסלי, במיוחד הדעות שלו בקשר לזכויות נשים. מצד שני, חוש ההומור של ג´וש זה הדבר הכי מדהים בעולם. הוא סרקסטי אבל מתחת לזה, נורא אכפתי ורגיש. יש לו מבט כזה לפעמים, כמו כלבלב חמוד שאת חייבת לקחת הביתה. אני מניחה שבסופו של דבר אני אקח את סאם, ולו רק בגלל שאני כל כך אוהבת לראות אותו עם דונה וג´ואי. (גם אהבתי לראות את סאם עם איך קוראים לה, הבת של ליאו, אבל פחות).

mgirl

New member
תשובות

דמות: סאם זוג: סאם ודונה עדיף: סאם סלאש: מה זה?

Gloria_Nathan

New member
אנשות! אני מאושרת (הסבר בפנים..)

יש עוד בנות שאוהבות את סאם בארץ הזאת!!! יפיי!!! ושוב פעם- סלאש אלא הם סיפורים, או במקרה שלנו פאנפיקים, שעוסקים ברומן של ביני אותו מין לדוגמה סאם וגו´ש (או כמו שאני אוהבת לקרוא להם ג´אם וסוש), ג´ד וליאו, איינסלי ודונה ועוד... הרוב הם בדיוק כמו רומנים רגילים אבל יש גם כמה בהחלט מוזרים כמו ליאו ולורד ג´ון מארבורי (האנגלי המשוגע).

Jenkins

New member
וול!!

1. באפי ציידת הערפדים (הכל הכל הכל! כל פרק כל שמץ כל רגע) 2. בנות גילמור, האנדס דאון. כי פשוט לא נמאס מדין לעולם... אבל גם שיהייה קצת אקשן. 3. חברים\סיינפלד. חן חן למתחנחן... פשוט לא יכולה להחליט איזה אני מעדיפה יותר, אז שיעשו כמו שערוץ 3 עושה וכשתגמר אחת שתתחיל השנייה.

Outlast

New member
קשה, קשה מאוד...

אני כותבת 5, טוב? 1. חברים 2. סיינפלד 3. פופולר 4. יש לה את זה 5. אממ... קשה להחליט... אולי הישרדות {מה יש? מנסיון- כיף לראות מלא פרקים ברצף) או סמולוויל...

mgirl

New member
בלי שום היסוס...

אני בוחרת ב... סוס!! סתם, סתם... הדבר הראשון שאני לא יחיה בלעדיו הוא אי.אר, כמו אוויר לנשימה!!! השני- חברים והשלישי- "איש זאב" של יס... אבל אם לא היה לי יס הייתי בוחרת בבנות גילמור...

יש לי גם שאלת סקר טובה.......

אם הטלוויזיה שלכם היתה נתקעת על ערוץ אחד בלבד..... איזה ערוץ הייתם רוצים שזה יהיה?

mirikel

New member
שאלה קלה מאד בשבילי.....

ערוץ 3. פשוט יש שם את המקבץ הכי טוב של תוכניות

ללא ספק ערוץ 3!

והתכניות שהייתי רוצה לראות (רק 3?!) הן: א. ניקיטה (מעריצה שרופה של הסדרה) ב. אי אר. ג. ואיזו קומדיה טובה-חברים/ נשואים פלוס/מלך השכונה.

למעלה