מה נעשה בלעדי...

shirigutman

New member
מה נעשה בלעדי...

הטלויזיה... כן כן אותה קופסא בגדלים שונים לא הייתה קיימת עד לפני מספר שנים וכל כך הרבה אנשים התמכרו אליה. אני אישית הייתי מכורה לטלויזיה בשנתים האחרונות אבל כתוצאה מעיסוקים אחרים, אני רואה אולי שעתיים ביום וזה כלום לעומת ה- 5-6 שעות שהייתי רואה- אני מדברת על רצוף!!! אם הייתם צריכים להיות על אי ל- 5 שנים והייתה לכם אפשרות לבחור 3 תוכניות שיהיו 24 שעות ביממה בשידורים אחד אחרי השני- תוכנית א´, ב, ,ג,א,ב,ג וכדומה.... מה הייתם בוחרים??? אני הייתי בוחרת את.... טאם טאם טאם... 1. לחיי האהבה 2. בנות גילמור 3. חוק וסדר מה אתם? אוהבת, שירי

אחרי בערך 20 דקות

של בחירה בין כל מיני סדרות טלביזיה אני הולך על באפי ציידת הערפדים אנגל ER

אחרי בערך 20 דקות

של בחירה בין כל מיני סדרות טלביזיה אני הולך על באפי ציידת הערפדים אנגל ER

בלי לחשוב הרבה:

1. e.r. 2. הבית הלבן על השלישי אני עדיין מתלבטת.. בינתיים, נראה לי: 3. סקס והעיר הגדולה --------------------------------------------- במחשבה שנייה, אין שום תכנית שאני יכולה לראות ללא הפסקה. (אלא אם כן הפרקים חדשים.) אז אם אפשר: מוסיקה.

Gloria_Nathan

New member
רק 3???

אוקיי אז כראוי לישראלים הנה התשובה המתחכמת שלי: הייתי בוחרת 1.החיים האלה 2.פופלר 3. שיקאגו הופ א-ב-ל להחיים האלה ופופלר יש רק 2 עונות, ובשיקאגו אני אחליט שאני רואה רק את עונות 5-4 והפרק שבו קאקצ´י מתאבד (כי זה כ"כ מצחיק הפרק הזה!) ומתי שהוא היה נמאס עליהם גם למי שמשדר לי את הטלוויזיה ואז הוא היה חייב להחליף אותן בבאפי ואיאר. אבל לאיאר יהיו רק פרקים נטולי דאג, אלא אם כן יש שם משהו ממש ממש שווה בקשר לקרטר, ובבאפי יהיו רק פרקים שיש בהם את אוז (וכל הקטעים עם אנג´ל יחתכו) מה שאומר שגם לזה אין הרבה פרקים. ואז הוא ישים חברים ואוז. וככה אני הצלחתי לראות את כל הסדרות שאני רוצה! ועכשיו באמת, אני חושבת שהטופ 3 שלי יהיו 1. הבית הלבן 2. החיים האלה 3. אוז

~*~gaL

New member
אצלי..

1. כמובן שאי. אר. . מישהו חשב אחרת? ועכשיו.. לדעתי צריך גם קומדיות, אז.. 2. דרו קארי. ו.. מאד קשה לי לבחור בין משמרת שלישית לשל מי השורה.. טוב נו.. 3. משמרת שלישית. gaL.

Gloria_Nathan

New member
גל! אני מאוכזבת!

ככה את נוטשת את ג´אם וסוש??? מה את צריכה את דרו קארי? הבית הלבן זה קומדיה!

~*~gaL

New member
היי היי היי היי

אני לא נוטשת את ג´אם וסוש! אינלך מושג שבעולם עד כמה היה לי קשה לצמצם ל-3 בחירות! ואת גם לא כל כך בסיידר! מישהי נטשה את קרטר ולוקה! מישהי! אני בטוחה שאת כבר יודעת מי! ...:)

Gloria_Nathan

New member
אני לא נטשתי אותם!

אני כתתבי בפירוש שיראו שמה איאר, אבל אני לא אראה פרקים שיש בהם דאג, אז לא יהיו הרבה פרקים ומתי זהו זה ימאס על מי שישדר לי את הפרקים האלה ואז הוא יכריח אותי לבחור משהו אחר! זאת לא אשמתי שהוא מכריח אותי!!! ואני ראיתי את ג´ון בוכה!!! וד"א גל- כדאי לך לפעול מהר כי נעה שלחה לי אתר ג´ינטר דיי משכנע...

~*~gaL

New member
כן, אבל

הבחירות הסופיות שלך לא כללו את אי. אר. גם! ואת.. את יודעת מה אני מרגישה כלפי הבית הלבן.. אני מטורפת על הסדרה הזאתי, אני לא צריכה להזכיר אותה בשביל שתדעי. ואיזה אתר? The Greatest of Loves?? את מודעת לכמות של אתרי Carby ברשת?? נכון, אין עשרות, כי לאפחד אין עשרות, אבל יש מלא! רק בכרטיס שלי יש 3! ו..את כ"כ קלה להשגה?? פייט! פייט פייט פייט! All the Carbies are united together!

mirikel

New member
אוי זה ממש קשה...

יש 2 סדרות שאני בטוח הייתי לוקחת איתי ... 1. הסופרנוס 2. סיינפלד. עכשיו הבעיה היא הסדרה השלישית.... תנו לי לחשוב על זה קצת.

Chandler Rulz

New member
טוב הנה:

1. חברים (אלה מה??) 2. בנות גילמור 3. מכושפות/מלך השכונה (עוד לא החלטתי (אולי מכושפות כי זה יותר ארוך))

האמת

בזמן האחרון אני לא מבלה הרבה בחברת הטלווזיה. אני מפספסת סדרות שאני אוהבת ביודעין לטובת זמן איכות עם החצי השני שלי. ואם זו לא אהבה... :)

Gloria_Nathan

New member
רגע- הטלוויזיה לא אמורה להיות...

החצי השני של כולנו?? כהה את בוגדת בה? מה לטלוויזיה אין רגשות?? היא לא תיפגע?

shirakl

New member
אני הייתי בוחרת

לחיי האהבה בוורלי הילס ובקשר לתכניות האחרות: אין לי רק אחת, אז אני אבחר יותר: חברים, דוסון קריק, בנות גילמור. 5 התכניות האלה בטוח היו מחזיקות אותי בחיים!

A.L (boy)

New member
אוי זה קל...

1. "מלקולם באמצע" (שמשום מה לא מדברים עליה פה, וחבל! אף אחד לא רואה?) 2. "סיינפלד" (קומדיה שאף פעם לא נמאס לראות. ואפילו ערוץ שלם חושב כך) 3. "אלי מקביל" (את העונות הראשונות) / "באפי ציידת הערפדים" (שהפסדתי רבות לאחרונה) אבל למה לעזאזל "לחיי האהבה"? זו הסדרה האהובה עליכם ביותר מבין שפע הסדרות המוצגות על המרקע אז והיום?! אני לא קונה את זה...

A.L (boy)

New member
או שאולי האפשרות השלישית תהיה

"הבורגנים" (בכל זאת, להישאר נאמן למקורות על טהרת השפה העיברית) או "תיקים באפילה" (אולי בכל זאת זה לא קל כמו שחשבתי...). למרות שגם את הסופרנוס לא הייתי מתנגד לראות כי הפסדתי מלא פרקים מהעונה השלישית, אבל מצד שני קצת כבד לראות את כל הפרקים שוב ושוב. . .

ainsanto

New member
זה כמו לחתוך בבשר החי!

אבל אם צריך לבחור הייתי בוחרת את: 1.הבית הלבן 2. ניקיטה 3. בנות גילמור ולא אכפת לי אם זה נדוש ואני חדשה פה אז : היי אני בת 14 ומה זה משנה (גם לכם וגם לי) ואני מכורה לטלוויזיה (זה השלב שבו כולם אמורים להגיד: אנחנו אוהבים אותך...) וכמה שעות אתם רואים טלוויזיה ביום???? אני בערך 4-5

למעלה